28

Хектор

преди 1 месец

Значи самоковската бетоновозка е спала 12 години.

27

Анонимен

преди 1 месец

До ? сложното е единствено да се прецени кои са съвестните и можещите. Досега никой по света не го е измислил това как се прави и затова нещата са оставени в ръцете на масата чрез ибори

26

?

преди 1 месец

Толкова ли е сложно да се отнеме от алчните и да се даде на съвестните и можещите!?

25

Той

преди 1 месец

Заключението е ясно! Просто повече лифт на Витоша няма да има.Едно по едно се закрива всичко, а след няколко годиниидва и ред на най логичното за България - закриване на държавата.Всички дружно към Терминал 2 с еднопосочни белети!

24

емо

преди 1 месец

в настоящото неолиберално капиталистическо общество преобладават личните интереси над обществените, т.е. липсата на държава - иначе казано, бездействието на държавните институции, е довело до унищожаването на лифта. като част от статуквото на управляващите срещу кого протестират ПП-ДБ - срещу самите себе си. колко удобно.

23

1

преди 1 месец

Стига с тези партизански щуротии. Тиквата бил виновен, ГЕРБ, Цеко Минев и кой ли не още , само не и истинските виновници-зелената мафия начело с тома белев. Старите железарии стават само за скрап,но нови не могат да бъдат изградени точно защото зелената мяфия успя да пракара закон , който забранява подмяната на старите лифтове с нови.Екологията е в опасност у нас заради няколко километра лифтове.В това време спонсорите на зеления октопод Австрия и Швейцария са изградили по над 10 000 км. лифтове

22

Анонимен

преди 1 месец

Бай Тошо е виновен, че го построи и изкара толквоа години

21

ДО 20

преди 1 месец

Само ти ли не Разбра ?Няма Лифт - той минава през частни Дворове , продадени на репресирани .

20

Анонимен

преди 1 месец

Типична гербаджийница - дайте ни го да го експлоатираме и да печелиме милиони, обаче поддръжката и ремонта от държавата... Сиреч както е в Златния телец - бензина от вас, идеите от нас.

19

БЪЛГАРИЯ

преди 1 месец

В България се очертава Нова Класа - Партийци .Новата Каста е по Модела на Колумбия и Ескобар ( за младите - това в Модел в Колумбия който има един Главен Извратен човек убиващ деца и родители за да си запази парите от Корупция и Наркотици ) .

18

Гошо от почивка

преди 1 месец

Съд и затвор за хората, разрешили строежа под и до лифта! Да си знаят следващите!

17

Анонимен

преди 1 месец

Цеко Минев, заедно с другото протеже на Тиквата - онова фандъковото от самоковските села, 15 години крадоха яко.

16

Опа,

преди 1 месец

Още едни ,на които държавата им е виновна,че не влагат и една стотинка в това,което ползват.

15

Анонимен

преди 1 месец

Улиците на градовете опустяха, излизат партизани.

14

Анонимен

преди 1 месец

Цеко Минев съсипа Витоша! Борисов обаче му съдейства!

13

Анонимен

преди 1 месец

Наталия Мосейчук (чиито син е в ЕС) каза, че тези които се страхуват от мобилизация са паникьори, и напомни, че през Втората световна война такива са ги разстрелвали.

12

Анонимен

преди 1 месец

Само за 6 месеца не 6инарните превърнаха София в гeт0

11

Анонимен

преди 1 месец

Терените които са върнати трябва да се откупят от общината обратно, както и сградите да се съборят. Как може да се разрешава да се строи така не знам но това е безобразие. След като не трябва да се строи близо до лифта значи не трябва да се разрешава подобно нещо.

10

Анонимен

преди 1 месец

А Хекимянчо мига невинно с очи и пита защо затваряте лифта? Ами питай Фандъкова бе, Хекимянчо. Питай и Бойко. Със сигурност, както става ясно и от писмото на фирмата собственик, проблемът не е от последните 6 месеца. Това е все едно да обвиняваш нов наемател, че тапетите са толкова пожълтели.

9

Анонимен

преди 1 месец

A какво става в Киев, какво става в Киев? Има ли хора в Киев, има ли хора в Киев?