42

Анонимен

преди 3 месеца

Аз пък си поставих за цел да стана световен шампион на джаги, очаквам държавата да ми отпусне 2-3 млн. за подготовка и малко лични разходи, няма как знаете. Чакам ако има шарани, а извинете добри хора, да пускат SMS, да превеждат пари, кеш също приемам, за да си сбъдна мечтата си, е харесал съм си и е едно Ферари, но ще видим дали за мине номера.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Добре защо такива уж много успешни човечета вечно мрънкат някой да им даде пари и накрая естествено държавата им е виновна!? Тази не участваше ли в някаква реклама? Защо сама не си търси спонсори? Защо винаги са чака на готово, някой друг да го измисли, някой друг да свърши моята работа, някой друг даде парите, а аз само ще ги харча. Не става така!

40

Цеца Пералнята

преди 3 месеца

Няма новина тук. В бантустан краденето е олимпийски спорт ! Краде се от чистачката до директора, така че кое тук е чудното..

39

Анонимен

преди 3 месеца

Скрила е парите 250 бона под дюшека и вика - Нема пари дай още Пари :)))

38

Врачанин

преди 3 месеца

Колко сте жалки вие под мен!

37

До 35

преди 3 месеца

Да, изрожденците оплюват всичко българско.

36

Истерически парк

преди 3 месеца

Ивелине, снощи Жечев пусна твое видео и се пукнах от смях. Къде си тръгнал да ставаш политик с тая селска фаца? Говориш като изпаднал реднек. Имаш харизма на кошче за отпадъци. Ти си абсолютната карикатура на българския селляндур. Хахахах

35

Анонимен

преди 3 месеца

Кое скандалното,това че България дава едни от най големите премии в света за златен олимпийски медал-140 хиляди долара?Да ама каратето вече не е олимпийски спорт и Тая кифличка ако толкова иска да постигне мечтата си световен шампион,можеше спокойно да се самофинансира и при успех пак да вземе някаква премия а не да реве!

34

до 35

преди 3 месеца

КараТЕто спира, ама в тоя сайт работят от Възраждане. Не им се сърдете.

33

То

преди 3 месеца

пък нейният стил е едно карате...смях!

32

Анонимен

преди 3 месеца

Каретото - каъв е тоя спорт?

31

Анонимен

преди 3 месеца

Е, щом е с "каретето" - каъв е проблемът?

30

Анонимен

преди 3 месеца

Ясна е и тази. Топлила е леглото на трактора.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Още плюят Стоичков, задето им каза истината преди години: "На мен България не ми е дала нищо." Не съм Стоичков, но и на мен нищо не ми е дала нищо не ѝ дължа. Ивет Горанова пък още по-малко.

28

Анонимен

преди 3 месеца

В тая държава талантливите хора ги мачкат и задушават, за да може да не засенчват иддиотите, които са буквално навсякъде и всеки ден ни заливат с идиотщините си.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Маймунке малка,България няма вина че извадиха каратето от олимпиадата в Париж,ако беше си оставила 5 бона от своята рекордната премия от 250 бона които взе за своят медал в Токио,сега нямаше да ревеш!След като изплющяха Менторът ти Трактора,трябваше да си опичаш акъла и да ти стане ясно,че пари вече няма!

26

ОБЕКТИВЕН

преди 3 месеца

Умря Ал.Петров и тази приключи.Да си финансира подготовката сама-получи маса пари за златния медал, апартаменти в София и Плевен, кола, работа в МВР.Какво повече?Вижда се, че у нас всичко е персонализирано,а не колективно. Умря благодетеля и край!

25

Анонимен

преди 3 месеца

Da raboti i finansira sama hobbyto si :)))

24

Зозо

преди 3 месеца

Тя минала на креватно джудо вече. Омръзнало й каратето :)))))))))))))))))))))))

23

пияница мистик

преди 3 месеца

Няма никакъв проблем. Сменя флага и отива да играе за Германия, Швейцария, Холандия и т.н. западни държави. Със сигурно не само ще я спонсорират, ами и ще я позлатят. След като не ни пука за българските таланти, на нея защо да и пука за България?