33

Ало,

преди 1 месец

"бакшишите,и ние плащаме данъци и не искаме стоянки на всеки метър,не искаме да карате в бус лентите,да висите пред болници и да изнудвате болни хора и инвалиди с надути тарифи,искаме да спирате на пешеходни пътеки, а не да заобикаляте спрелите коли и да създавате рискови ситуации.Не искаме да сте картели и Фандъкова ,която ги създаваше като ви вдигаше тарифите .Вие сте частници,вдигайте си цените сами.Ама ви е страх,че някои ще карат по -евтино и ще имат клиенти.

32

до 32

преди 1 месец

Оперни певци и артисти са 1 на 100 таксиджии. И аз съм попадал на интелигентни хорица и ги уважавам. Но масовката е шок и ужас.

31

Анонимен

преди 1 месец

Ще повият малко ромите от гетото и ще млъкнат. Следваща стъпка- изселване на гетата и 90% от таксиджиите в София дим да ги няма.

30

До до 25

преди 1 месец

Бakшиш е баща ти бе тролей

29

До 24

преди 1 месец

Значи ще останеш без глава. Сред таксиметровите шофьори има : учители, оперни певци, мениджъри, хора, които искат да карат вечер,една журналитка дори. Препоръчвам ти да гледаш филма " Посоки", който казва всичко.

28

Господата

преди 1 месец

по "Магнитски" започнаха да спретват хаосът преди изборите ! България не е европейска държава, това е една първобитна територия на изостаналост, чалга и проsтащина, срамна и неосъзната нация доближила се много до екземплярите на Дарвин ! Имунизирани престъпници управляват стадо животни !

27

до 25

преди 1 месец

Да бе, КИА на 4-5 години за бедняк, като тебе, вероятно е чисто нова. хахахахахахахах ***. То Господ достатъчно те е наказал да си бакшиш, де. Рине дъното за някакви стотинки, ама иначе с огромна уста.

26

Ганя

преди 1 месец

Болшинството от шоферите са престъпници (защото бивши няма) или от тъмните субекти. В колите мирише, за обноски забравете. Това са тия където гласуват за Лойко Бойко. Ако народа не стане, заминаваме (вече и официално)

25

До до 20

преди 1 месец

Личи ти че между ушите имаш вакуум

24

Анонимна

преди 1 месец

Юбер затваря българския си офис. Може окончателно да напуска България.

23

До 21

преди 1 месец

Kлoш,почти всички таксита в София са нови,ама с тия стотинки от пп трoлeне няма как да знаеш

22

Анонимен

преди 1 месец

Главата си залагам, че потомствен софиянец таксиджия няма. Няма и как да има, то това да го работиш за тия жълти стотинки, трябва да си стряскащо неграмотен. А подобни са само в западналия прованс. Идват тука с простотията си, че и нареждат къде да имало стоянки и къде да нямало. Айде марш!

21

до 20

преди 1 месец

Естествено, че ще си пусна гласа за СС и ППДБ. Аз съм съгласен с това решение. Избирателите на СС и ППДБ сме заможни хора, не сме бедняци склададжии с 4-5к заплата в Лидл, а работещи кариеристи, които печелят на седмица, колкото ти за 3-4 месеца. Това е. Свиквай. Софиянци сме така. Навлеците от прованса в крайните квартали виете. Ваш си проблем.

20

Емигрант

преди 1 месец

Абсурдите на територията на завистта и омразата продължават!Какви стоянки искат тези, в З.Европа за такситата има места само до жп-гари/това означава и до някои възлови метра/ навсякъде са сини и зелени платени зони?А народа защо не вдигне протест да иска UBER в България,компания която е предпочитана навсякъде по света заради ниските цени и плащането с карта при поръчката на таксито,компютърът избира най-краткия маршрут до поисканото место,парите са платени по банков път шофьорът не може да излъ

19

Анонимен

преди 1 месец

Разбирам да имаха нови коли, хубави. А то някакви тотални коптори, в които се редуват 3ма роми и 2ма българи. Вонят, не са облечени добре, никакви обноски. Противно ми е да ги гледам как са се наредили в редичка. Да си стоят около летища и болници на специализирани места, не под път и над път да грозят града.

18

Анонимен

преди 1 месец

Пуснете гласа си за ППДБСС, ние знаем как да ви оправим. Хич няма да ви питаме, правиме го по комсомолски модел. Първо правим после питаме, като дядовците ни от мандрите и ловени по горите навремето

17

Анонимен

преди 1 месец

Отлична новина, браво. Едно от малкото адекватни решения на новия кмет.

16

Анонимен

преди 1 месец

Не6инарната кметицата полека превръща София в гeт0

15

Lina

преди 1 месец

То хубаво, ама съм виждала стари хора, или излизащи от болница се оглеждат за такси / не ползват приложения/ . Не трябваше ли за всички да помислят смучи Сф ? Понякога се налага.

14

Анонимен

преди 1 месец

Отчаяни опити на бакшиш в коментарите да слага минуси на мнението на софиянци, които се радват, че стоянки няма да има. Прочее, това дали има стоянки или не в центъра, го решаваме НИЕ, собствениците на имоти там, а не вие- пропадналите бакшуги. И о да- стоянки няма да има. Мерси и сбогом!