46

Анонимен

преди 1 месец

Много яко ви го наби мис Бони, шофери глупави! Но ще ви поклатим още малко и ще почне да ви харесва. Търпение.

45

Анонимен

преди 1 месец

Оставка за Васко Ухото! Ако не подаде оставка ВАС да се произнесе най-после и да касира изборите за кмет на софия и това недоразумение да се връща в Телерик!

44

Терзиев-А

преди 1 месец

И мис Бони ще лежат ли в централния за ге-пени 1млн. лева. Те и двамата освен да играят там на някой пилон за друго не стават. То общинския съвет си е д-жен_дър дружинка имат нужда от здрави космати па-нд_изчии.

43

До Наблюдател

преди 1 месец

Напротив, колите си ги карайте на село, където концентрацията на населението позволява всеки да си има автомобил и паркомясто. Тук няма как да стане, така че продавайте трошките и си купете велосипеди, ако не искате да сте крайно нагли.

42

Шаши

преди 1 месец

Защо не се забранят тротинетките и колелата в София?

41

Наблюдател

преди 1 месец

1 Пешеходна пътека начертана върху подлез!!!Пешеходни пътеки на по малко от 100 метра отстояние на подлези светофари или една от друга!Каране в насрещно движение на тротинеткажди и селяни с колела тук е града на село си карайте колелата!Липса на места за паркиране!На булевардите трябва да има огради да не се пресича!И не на последно място не може да станеш шеф с диплома на архитект и да управляваш транспорт на най големия град защото ако имаше малко пилешки мозък сега нямаше да го коментираме тов

40

Анонимен

преди 1 месец

Цялият град ограден от околовръстния път трябва да е в синя зона. Левче два за всеки час с кола извън квартала ти. Така използването на автомобили в града ще намалее значително, за сметка на използването на градския транспорт.

39

Анонимен

преди 1 месец

Преди време СДС със Стефан Софиянски, а после ГЕРБ с Борисов и Фандъкова показаха как не трябва да се управлява в София. Заради тях движението в София се задръсти и без колите да са толкова много, те изглеждат страшно много. Някои от нещата които направиха или не направиха некадърните и корумпирани кметове на СДС и ГЕРБ. Не построиха закрити паркинкги за 200-300 хиляди автомобила. Разрешиха безразборното застрояване. Съсипаха градския транспорт, което принуди хората да използват колите си, а не

38

1

преди 1 месец

Този от село или квартал извън центъра предлагам да си седи там с колата и да идва с градски транспорт, тротинетка или колело до центъра! Като има празници центъра е толкова спокоен, няма задръстване и не въртя целия квартал по няколко пъти да паркирам.

37

ППДБ Платен активист

преди 1 месец

Каквото и да се направи, основние порблем си остава простия народ. Ако не се инвестира в образование, няма никакъв смисъл от велоалеи, колелата, зелени площи и други подобни. По-добре да си се изтрепем в смога, да погива тая нация и да дойдат други може би по-умни, по-отговорни и по-независтливи, че да живее поне някой добре на тая територия.

36

ловец

преди 1 месец

нередностите са че има повече велосипеди и по малко коли, което бърка в изодзадзе на българина

35

122

преди 1 месец

Поредното доказателство, че прехвалените ИТ са едни слааабоооумни хора, без грам мозък. За нищо не ги бива,освен да правят джи пи ес за коли.

34

ЦЕЛИЯ ЦЕНТЪР БЕЗ ДВГ

преди 1 месец

ОТ Ц. ГАРА ДО НДК И ОТ РУМЪНСКОТО ПОСОЛСТВО ДО *** - ПЕШЕХОДНА ЗОНА С РАЗРЕШЕНИ ТРОТИНЕТКИ, ВЕЛОСИПЕДИ, И ЗА ТАКСИТА ВЕЛОРИКШИ И ФАЙТОНИ.

33

Анонимен

преди 1 месец

Тези алеи вече си ги имаше пред първа болница и до пристройката на ндк алеите бяха на платното, сега са просто продължени нататък по същия начин и логика. Паркоместата даже трябва да са платени за да не си оставят и забравят колите там за дълго. Как да премахнат боята като спряхте всякакви дейности, разстоянието даже е увеличено с новите наредби след. а не намалено. Просто бързаха и не си вързаха гащите.

32

БОНЕВ-ТЕРЗИЕВ

преди 1 месец

ТРЯБВА ПАК ДА СЕ ВЪРНЕ 10 ГОД. ЧАКАНЕ ЗА КОЛА В МОТОТЕХНИКА ДА ВИДИШ КАК ЩЕ СЕ ИЗПРАЗНЯТ УЛИЦИТЕ! ЦЕНТЪРА ДА Е РАЗРЕШЕН САМО ЗА ЕЛ. КОЛИ И ТАКИВАсПЕЕДАЛИ.

31

Анонимен

преди 1 месец

Нередностите са на Московска 33(розовите еднорози)

30

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

Да подкрепим кмета с един мощен npaйд

29

Ев

преди 1 месец

Да подкрепим кмета с един мощен npaйд

28

Факт

преди 1 месец

Терзиев е най -слабия кмет на София досега !!!

27

Анонимен

преди 1 месец

Няма нередности. Тия с колите в центъра да го балат гол. Браво на Терзиев!