45

Анонимен

преди 4 месеца

Скоро в евроатлантическа България ще обещават да има поне една работеща тоалетна или поне един здрав тротоар. Иначе русофобите живеят в *** и лаят по Русия. Жалка картинка сме.

44

ЗНАЕЩ

преди 4 месеца

В ДЪРЖАВАТА Е СЪЗДАДЕНА ИЗКУСТВЕНА СИТУАЦИЯ ДЪРЖАВАТА ДА ПЕЧЕЛИ ОТ ПРЕСТЪПНОСТТА ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ ФИНАНСОВИ ПОТОЦИ ОТ ПРЕСТЪПНОСТ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

43

Анонимен

преди 4 месеца

Лесно се обещава нещо за след 3,5 години. До тогава или хората ще са забравили или Васко няма да е вече кмет. Ами до тогава? Хората Да му викат "ура" и да мълчат, тъй ли?

42

Джипси

преди 4 месеца

ДЪРЖАВАТА ОРГАНИЗАТОР НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ

41

1233445

преди 4 месеца

ДС И МИЛИЦИОНЕРИТЕ СА В ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИ СХЕМИ БАРАБАР С ТОЗ ЗМЕЙ РАДЕВ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ВСИЧКО Е ИЗМАМА

40

ВИНЕТУ

преди 4 месеца

ДОЛУ ДС МАФИЯТА НЕГРАМОТНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ФАЛШИВИ КОМУНИСТИ ДЕМОКРАТИ ФАЛШИВИ ДОЛУ МРЪСНИТЕ ***

39

БОРИСЛАВ

преди 4 месеца

ЦЕЛТА НА ДС *** Е СХЕМИ СХЕМИ ЗА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВУВАНЕ НА ПОДОБНИТЕ МУ ПРЕСТЪПНИЦИ И МОШЕННИЦИ ЗА СМЕТКА НА СОФИЯНЦИ ДОЛУ ЛЕКЕТО ***

38

Паметлив

преди 4 месеца

Колко удобно - пресичаме Дунав по един от петте моста, наслаждаваме се на трасето Ботевград - Враца - Шумен, минаваме през тунела под Шипка и с поредното обещание на ПП се качваме на Витоша. Кеф ни с лифт, кеф ни с ловешки електромобил...

37

Анонимен

преди 4 месеца

Това ли беше най-важното, с което да започнеш бе, Васе? По кварталите в междублоковите пространства е пълен погром, София е нарицателно за липса на нормални тротоари и цялостна поддръжка. Няма градоустройствен план и какъвто и да е план за инфраструктурата, работи се на парче и без план как да се улесни живота на хората. Ние до центъра хубаво ще ходим с метрото, но това няма да помогне на София да не изглежда като коочина.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Е,не може да стигне Фандъка с пейки за 10 бона и тоалетни ЕКО за 50х...

35

Анонимен

преди 4 месеца

Един нормален управник би прекратил неизгодните концесии, вместо да обещава че ще прави АЛА-БАЛА с Цеко Минев.

34

Защо не

преди 4 месеца

А може и тунел под Витоша. Три нови моста над Перловска река, а в нея - ШАРАНЧЕТА!

33

Анонимен

преди 4 месеца

Ушото все се чуди как да потопи едни пари за своите приятели - един мильон за незаконни колци по Патриарха, осемстотин милиона за "чистене" на драсканици от частни сгради, тури едни яйца пред НДК за Великден и едно кръгло спъвало с произволни букви пред Мавзолея, сега ще ремонтира лифта вместо частника Цеко Минев...

32

Анонимен

преди 4 месеца

Проблемът на Терзиев е,че е неопитен и хепептен си няма понятие от управление на град от по ядъка на 1,3 милиона .Голяма грешка ще е ако подходи към София като управление на фирма .Заобградил се е с ке леши, дето хабер си нямат от управление.И да разкажа Мис Бони,защото това същество клще го насажда постоянно но пачи яйца. Време е да действа,а да не се обяснява.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Такова nocмeшище София досега не е имала за кмет

30

Анонимен

преди 4 месеца

С такива очила навремето ходеха ДС агентите

29

?!?

преди 4 месеца

Ще клекнеш на Цеко Минев и ще му обслужиш частния интерес. И за изненада всичко ще е за полза народо! Поне така ще твърдите . Айде че ми писнахте всички.

28

Шаши

преди 4 месеца

От години лифтовете са частни и не работят. Дойде ли време за ремонт и спират.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Кмета Терзиев да вземе първо да оправи и поднови маркировката по улиците. Навсякъде е изтрита и не се вижда колко ленти са и ти в коя се движиш, особенно вечер и като вали дъжд. Това ще е нещо простичко и не толкова скъпо, но ще е в полза на жителите на града, а и ще спасява човешки животи дори.

26

ОСТАВЕТЕ

преди 4 месеца

ЧОВЕКА ДА РАБОТИ,ИЗБОРИТЕ МИНАХА ОТДАВНА.