22

Анонимен

преди 3 месеца

До кога този Сошко ще тича насам натам и хората ще го гонят!? Има медикаменти,съвремени лекарства,лекувайте го.

21

Вече

преди 3 месеца

Ловни групи ли правят за това оли1уфренче , било си махнало часовника с който да го намерят , значи не е толкова мало0мно. Да му сложат една гривна на крака , като пандизчиите и кат зачезне милиционерите да го прибират , кво ни занимавате с банални истории , знам ,че няма какво друго да изкарате като новина , ама това е щот ви мързи

20

Анонимен

преди 3 месеца

На родителите, ако може да се нарекат така, трябва да се отнеман родителските права! Те са като онези родители от приказката за Хензел и Гретел, отвеждат ги в гората, за да се загубят. Какво е това вечно водене на Сашко по гори и планини?? Този баща е за освидетелстване.

19

Сата НАТО

преди 3 месеца

Според мене родителите го пускат нарочно, белким им се затрие некъде и да се отърват от него завинаги. А разни такива като Дейвид от село Лозен, им объркват сметките.

18

Хм

преди 3 месеца

На туй нещо, баща му като знае, че все бяга защо го мъкне по планините и го оставя без надзор. И кога и как бащата подава тия сигнали. Намерили го на 6 км от мястото, където бил. Тоя баща къде е бил през това време, та не го е видял. Сашко трябва да е голям спринтьор, че бащата все да не го вижда накъде тръгва и да не може да го стигне. И накрая, тоя Сашко е за специализирана институция. И без това човек няма да стане. Сам за себе си е неспособен да се грижи, а кагато умре бащата ще умре и той.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Шашко е нужно да бъде затворен в подходяща институция а бащата да заплати разходите по всички операции за издирване!

16

Анонимен

преди 3 месеца

Да беше за първи път, да е що-годи новина, а то... занимавате ни с глу.пости само

15

Сашко, та Сашко

преди 3 месеца

Баща му на това е действащ нотариус.

14

Неразбиращ

преди 3 месеца

Кирил Петков не е направил нищо за намирането на малкия Александър. Сигурно е бил с Лена. Ако изберем Борисов, Сашко вече никога няма да бяга.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Да му сложат най-после една добра проследяваща гривна на Сашко. Такава дето да не може да я махне.

12

Боко и ШИШИ

преди 3 месеца

Кирил Петков е виновен за всичко през последните 33 години където сме на дъното на Европа по всичко здравеопазване образование 3000000 милиона българи зад граница напуснаха България Кирил Петков е виновен за човалите пари от магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция. Кирил Петков е виновен за това че България загива през последните 33 години. Бог да пази България от Боко тиквата и Пеевски свинята. АМИН

11

Топ брокер

преди 3 месеца

С луд човек ...може ли да се занимаваш

10

Анонимен

преди 3 месеца

... И Поклон пред местните хора, този човек в случая и полицаите! Много здраве и на критиците, и специалистите по всичко!

9

Анонимен

преди 3 месеца

То, ако знае толкова какви точно устройства и как да си ги постави, няма да се губи! Освен това, трябва да има и съзнанието да ги носи, без да ги сваля, ако някой друг му ги осигури! Като каже - Не искам и си захвърли часовничето тракер, какво правим? И два дни ви слушм да обвинявате родителите! Още първия път ви обясниха, че майката липсва, а бащата е трудно подвижен и има нужда по скоро от помощ, а не от ваата критика! Някой, ако е компетентен, да отиде и подари джаджата за проследяване.......

8

Иван

преди 3 месеца

Toва е наистина тъжно, но защо бащата не вземе мерки? След като за втори път се случва едно и също нещо, по един и същи модел? Не му пука? Няма достатъчно мозъчни клетки? В такъв случай роднините да изземат функциите и да сложат проследяващо устройство на детето. Не може с този случай за пореден път да занимават цялата държава!

7

Анонимен

преди 3 месеца

сложете му звънче

6

Анонимен

преди 3 месеца

абе тури му един синжир да не бега :)))

5

Бай Иван

преди 3 месеца

сложете му проследяващо устройство като на животните.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Още преди 10 години мобилните оператори предлагаха GPS тракери, като таксата не беше стотици. И като им е скъпо в али-то предложения колко искаш

3

:)

преди 3 месеца

Е, каишки продават. За кво ни занимават? На национално ниво? Да си го търсят у Перник. Един Сашко по-малко, никому няма да липсва.