33

Анонимен

преди 4 месеца

Важно е да има помощи за Украйна. Нали са богати страни, ще се оправят, Господ си знае работата. Квадрата на жилищата навсякъде го надуха та се забравиха. Е, след наводнение го няма. Един американец каза, че военните са подготвили много изненади за света.

32

Викариев

преди 4 месеца

Грандиозен икономически пробив на кремълския noceрко при визитата му в китай - договори доставки на тапинамбур и rовежда хрущятина. Е за силата на сибир, деядушка Си каза Йок, а за новата разплащателна система каза ша видим, но това не омаловожава успехите на жужака. А на шойгуто му дадоха синя значка и имаше проблем с достъпа вив вип залата. Китайците обозначиха васалната делегация на путев със значки, някой да е чувал за по голямо унижение, а друзя оакани?

31

Анонимен

преди 4 месеца

Русия / Съветския съюз ни беше определил роля на селскостопански производител . Не ни разрешаваха да развиваме промишленост. За технологии да не говоря! Бяхме евтината почивка и земеделска територия на Източния блок.

30

Анонимен

преди 4 месеца

До До 27 Явно си нямаш представа от това каква пародия беше БНА. Обзалагам се, че нямаш 45.

29

Анонимен

преди 4 месеца

А в България няма ли наводнения?

28

Mersi

преди 4 месеца

Скоро ще има примоций на българския пазар за автомобили.Euro 6, малко карани и леко наводнени .

27

Анонимен

преди 4 месеца

Това е Божието наказание! Не са дъждове

26

Анонимен

преди 4 месеца

До до 27 Не само, че лъжете най-цинично, ами и историята на уж родната страна не знаете. Там черно на бяло е написано как и колко ни е крала Русия.

25

Българин

преди 4 месеца

До До 27 "Русия без пари ни въоръжи до зъби !" Кого се опитваш да заблуждаваш? Да не мислиш, че се намираш в групата за взаимно одобрение на опорките ви в Телеграм?

24

до 27

преди 4 месеца

простено да ти е, сигурно си млад г.лупак, русия винаги ни е помагала, а запада ни е крал!

23

Анонимен

преди 4 месеца

Вече и природата е Срещу тях!!!

22

Анонимен

преди 4 месеца

До КуКлусБуквално всяка модерна пожарна система и кола, с която разполага България и с които се гасят пожари е купена с европейска помощ. Руските престъпници само са крали от теб през това време, но ако искаш направо им подари и къщата си от благодарност.

21

Българин

преди 4 месеца

Разликата между цивилизованите държави като Германия, Белгия и Холандия и Блатото е, че когато в цивилизованите държави има такива проблеми, ВСИЧКИ служби СВЕТКАВИЧНО се активират и хората получават ПЪЛНА ПОДКРЕПА по всякакъв възможен начин, докато в Блатото хората са изоставени на произвола на съдбата и отгоре на всичкото тия, които са ги грабили като невидели след това им наглеят че трябвало да се оправят сами включително им казват сами да си купят заградителни торби. Ценнности.

20

Анонимен

преди 4 месеца

До 15. Ха, ха, ха. Е рашките и те се оводняват. Там зелени също има, климатични промени също има, засяване на облаци също има. В чина също има. Това е модел на чините за нов световен ред.:)) чина и раша сега са съюзници, така че.....:))

19

Анонимен

преди 4 месеца

Ами дали ги има или не тези наводнения.:)),българи има навсякъде, те знаят, така както пише коментар 4. :)) Да спрат с това засяване на облаци по примера на Дубай. А като са се потопили те и Бг ли трябва да ги последва.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Карма. Същите експлоатират целия свят.

17

Баба Ванга

преди 4 месеца

Великата пророчица на Северна Македония каза: всички ке умрете, но първо Фицо. Тя бабката верно изпука. Хахахаха

16

анонимен

преди 4 месеца

френския макарон я окъса като марко на косово поле.....и сенегал гонят франсетата! путин ще ви разкаже играта, западни плазмодии!

15

Тенгри кан

преди 4 месеца

И както писах в Годината Верени, на Дракона, наводненията могат да бъдат често явление. Хората си мислят, че са богове;))) защото притежават технологии. Мравки;))), митологичните времена имаха, къде, къде по-могъщи технологии от вашите дрисливи теникии и отидоха в небитието! Замениха ги авраамическите вери, където всичко е нормирано, прономеровано и прошнуровано и си е бало ебалката!;))) Сега, ще унищожим и тяхната цивилизация, защото сичку е преходно и се сменя на тоа свет!

14

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 4 месеца

Преди един месец имаше подобни статии за наводнения в Сибир. Имаше по 200-300 коментара с хейтове и подигравки.