81

Анонимен

преди 1 месец

Учителите не са държавни служители .Защо трябва да ми дават обезщетението като кредит . Щом е кредит трябва да се връща . Или отново предизборно АЛА- БАЛА

80

Анонимен

преди 1 месец

еми строителния бизнес ще намаже цените на апартаментите ще литнат пинеще ще се явят платежоспособни къпувачи, никох няма в буркани да ги сложи

79

Един Българин

преди 1 месец

Ама тия гербери за изборите са готови да построят комунизъм само и само с дпс и малкото дпс на плешивеца да имат 121 депутата а после дупе да ни е яко! Безумни идеи, неосъществими и финансово и правно и проинфлационни дори по-зле от Асен Василев, който доста я напомпа, но не в такива безумни размери. На ББР целият БВП няма да и стигне да плати на всички - пълно безумие!

78

до 79

преди 1 месец

Ще ги стопи, но всяка година им повишават заплатите с по около 10%, така че не си прав. А до сметките с 6 заплати, сметнете сега и на полицаите дето са с 20. От догодина минималната полицейска заплата е 2400 + 2% на година стаж. С 20 год стаж заплата 3300х20=66000 безлихвен кредит не е зле.

77

Анонимен

преди 1 месец

Ако умре, ще загуби. А и инфлацията след 2 години ще стопи наполовина стойността им. Затова всеки ще изтегли. Умножи по броя на държ.служители да видиш каква сума е

76

Анонимен

преди 1 месец

Средна заплата в сектора - 2100лв. 6 заплати обезщетение са 12600лв.- демек максимална сума, която средно държавен служител може да вземе е 12600лв. Страшен кредит, сигурно всеки ще ходи да тегли.

75

Анонимен

преди 1 месец

Това въобще не е добра идея, най-малкото ще напомпа още инфлацията.

74

Анонимен

преди 1 месец

Откога празни кратууни измислят закони

73

Анонимен

преди 1 месец

След това държавните служители ще си стоят на на заплата и пенсия докато умрат на работните места . Защо ще им трябва да се пенсионират и без това не се преработват. Междувременно инфлацията ще хвръкне до небето

72

варненец

преди 1 месец

Тегля го и напускам. Да върти палката който иска.

71

Шуробаджанащина

преди 1 месец

Роднините трябва да се обгрижват.

70

Анонимен

преди 1 месец

Банката е източена, парите са профукани от именити бизнесмени и сега се измисля схема да се зареди.

69

Тиквар

преди 1 месец

Гласуващите за ГЕРБ-държавни служители. Тия са толкова прозрачни, че няма накъде.

68

Радослав

преди 1 месец

Държавният *** трябва да му е забранено да гласува на избори! Масово трябва да им се правят проверки за недеклариран доход през 2 месеца на тях и цялата им рода! Да носят персонална отговорност като се разписват за дадена държавна поръчка, че се приема без забележки! Само тогава може икономиката ни да тръгне нагоре! В 21 век когато можеш през телефона си да гледаш какво вижда марсохода на Марс, да сме все още с листите хартия и бабишкери по гишета изискващи никому ненужни хартии е лудост!

67

До 63

преди 1 месец

Ти Мало....умниците на Главчо за Европа ли ги броиш?.

66

Радослав

преди 1 месец

Служебните на Боко пак напомнят на хрантутници те за кой трябва да гласуват. То вече май само те гласуват заедно с другите храненици на държавната софра (ромите). Те държавните тюфлеци не вършат работа за 5 стотинки,тия искат да им наринат няколко заплати на куп, видите ли колко добре щяло да е за икономиката,НЕ!Най добре за икономиката е масово съкращаване на държавният *** (с поне 70%),закон за персонална отговорност на държавния *** (като се издъни, да не съдиш държавата, а него лично).

65

Купувам избори

преди 1 месец

Не стига че се пенсионират и продължават да работят с пълна държавна заплата и държавна пенсия, а сега и обезщетенията им да се изплащат без да са напуснали работа. Във всички закони е предвидено обезщетението да се изплаща при прекратяване на трудовите правоотношения. И пак няма да си купите изборите с тези гербаджийски номера.

64

Анонимен

преди 1 месец

русия значи диващина и мизерия

63

Неразбрал

преди 1 месец

Да кажем,че обезщетение при пенсиониране ми е 6 заплати по 3000лв.Аки изтегля 18000 като кредит,ще ги връщам ли?Защото кредит се връща,та дори и безлихвен да е.А обезщетение НЕ се връща.

62

Анонимен

преди 1 месец

айде да ви еб.. май... скап.., тия ненужници не плащат нито данъци, нито осигуровки, нищо не произвеждат, а ги храним цял живот. 70% от тях трябва да бъдат уволнени на секундата!!!