44

Анонимен

преди 1 месец

Браво!Най-после някой да се сети за това!

43

ина

преди 1 месец

В София живее мнозинството от избирателите на ППДБ. Нищо чудно, че е тотален кен...

42

Анонимен

преди 1 месец

СОФИЯ НЕ ЗАСЛУЖАВА И ВАСИЛЧО,АЛА ГО ТЪРПИ...

41

Анонимен

преди 1 месец

до 45 ако държиш на здравето си няма да ходиш при случайници. Всичко качествено в София е дефицитно и скъпо, но някои хора го научават по трудния начин.

40

Анонимен

преди 1 месец

Детска градина в София - 6000 лева рушвет за отскок. В частна 1-2к на месец. Лечебни заведения - забравете здравната каса! Всичко се заплаща. Ако нямате връзки освен че се плаща се и чака. Живи и здрави.

39

Анонимен

преди 1 месец

панелка в София - 200-300к. Апартамент в хубав квартал 700к-1м. Къща в непосредствена близост до града 2-5м. Цените да в Евро с ДДС. Живи и здрави.

38

до Дн

преди 1 месец

обаче си слязъл от пиедесталчето си и си чатиш с обикновените хора, търсиш реакциите им и ги четеш. Що така, м? ;)

37

Анонимен

преди 1 месец

скоро в София ще е такова гето, че богат човек ще трябва да се придвижва с охрана, като в Африка!

36

До 19

преди 1 месец

До до 16 - За да станеш истински представител на която и да е социална група, трябва три поколения твои предци да са принадлежали към същата група. След 9-и септември някои синове на богати или само твърде заможни семейства все пак са станали директори на това или онова. Днес внуците на някои от тях са сред богатите българи или само сред твърде заможните. Дали случайно всички тези хора имат пра-пра-дядовци-чорбаджии още от османския период? Сега прецени кои са "богатите", гласували за Терзиев.

35

до 34

преди 1 месец

И сигурно боко и пеевски ти носят мазно турско кафе в скута

34

до 34

преди 1 месец

За нас, хитрите програмисти, има специален квартал. За вас, бачкотещите бачкери в склада на Лидл с 3-4-5к заплати, има гето Люлин, Младост, Друужба.

33

до 23

преди 1 месец

Не не миришЕ, мякащ провинциалисте. За пречиствателни станции и обратна осмоза да си чувал? Едва ли. Радвай се там на коптора в прованса с канализация, дето се излива без пречистване във водата, която пиеш ;)

32

Дн

преди 1 месец

Бачкорещите банкери си мислят, че ИТ боговете живеем на село в къща. За нас има специален квартал, който го няма никъде в Гугъл Мапс. Там живеем ние, в супер луксозни къщи. Една къща там започва от 18 милиона евро. Не е за бедни бачкотещи и бизнесмени. Ние там сме визионери, крипто инвеститори и буквално божества. Не живеем сред обикновените хора.

31

Спокойно

преди 1 месец

София не прилича на гето, а е гето. По улиците дори в центъра, е пълно с мизерни бездомници по тротоарите. Но хубавото е, че следва нов Народен съд плюс свирепи братушки бойчаги.

30

Анонимен

преди 1 месец

Кметът и тези около него да измислят начин да се справят с глезените дечурлига, чиито родители не са им обяснили, че жилищните сгради са частна собственост, а чуждо не се пипа и не се поврежда с драсканици. Като не могат да озаптят изчадията си, тези родители да платят боядисването на цялата сграда, по чиито стени е драскало отрочето им.

29

до 25

преди 1 месец

За никакви къщи с разбити пътища не ти говоря и не за компекси, а за къщи сред природата. Да, и ние пазим и не сме дали под наем разкошен апартамент на цял последен етаж на малка кокетна сграда с гледка към Витоша. Но къщата е нещо несравнимо! Центъра? Да- близко си до културата, там съм израснал и имаме 3 имота около Попа- до един под наем. Но са ми невероятно сантиментални и не бих ги продал за нищо на света! Завиждам благодордно за нова сграда в центъра, наистина!

28

Анонимен

преди 1 месец

цгнските маали шо стоят тогава :)))))))

27

Анонимен

преди 1 месец

На програмотещия програматор пак му е дошъл мeнзucът и е дошъл тук да излее страстите си, бушуващи под напора на хормоните.

26

Терзия, за теб!

преди 1 месец

Важната ти задача бе, да събаряш паметници на Червената армия, както и преименуване на улици с антифашистки имена. Ти се справи достойно! Но проблемът е, че внуците на съветските комунисти идват. Смачкаха твоите съмишленици в Украйна и ето ги на Дунава. Сменяй боята бързичко!

25

Анонимен

преди 1 месец

Тук все още беше социализъм, когато по света се сетиха да отделят места за желаещите да рисуват графити - стени на изоставени промишлени предприятия или на тунели за автомобили като този под НДК. Дори провеждаха конкурси за най-сполучливи рисунки.