67

Ти да видиш..

преди 1 месец

До Анонимен 65 Ама Кирето и лексус ли има ? Че и двор . А гараж ?Добре е човека.

66

Я па я..!

преди 1 месец

Умни камери. Щом има включена синя лампа не засичат.

65

Анонимен

преди 1 месец

Има камера за скорост,но бас слагам,че по някаква причина няма да е засякла скороста на джипа на НСО.Килър Петков и началниците му ще замажат всичко.

64

Анонимен

преди 1 месец

Откъде другаде би могла да идва заплахата за живота на Киро просто? От Русия, едва ли. Никой не е помогнал на Газпром да се обогати толкова, колкото КироАсен с ПП,ДБ. Тя просто е една лъжа, за се вози с НСО.

63

Анонимен

преди 1 месец

Ако са искали, приятелите му от ънсърграунда, за които чухме в записа, да са го гръгнали досега. Просто иска да ползва НСО превоз, затова е пуснал сигнал в МВР.

62

Анонимен

преди 1 месец

67 Защото все още има балъцикоито гласуват за ПП. Електоратът на ПП,ДБ се състои от роднини на роднините, получили държавни постове и нефелни" млади", които искат за нищоправене да получават много пари. Останалите са манипулиран машинен вот.

61

Анонимен

преди 1 месец

Няма никаква заплаха за живота на Киро просто. Ако има, то тя е фейк, фалшифициран и пуснат в МВР, като подписите които фалшифицира любовницата му Лена от парапета, за да може той да се вози с НСО и по време на изборна компания. Наглостта убива навсякъде.

60

Анонимен

преди 1 месец

Ама защо Кирцата се вози в кола на НСО по време на предизборна агитация?! Защо има охрана он НСО?! Лексусът му стои паркиран в двора! Да си назначи шофьор, охрана! Да си плати! И нека си припка по пътищата на БГ и да пълни хазната с глоби!

59

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Грозната истина е , че нсо са крайно опасни за обикновените хора и е редно да се вземат мерки по темата. А нужда да се охраняват политически т р упове" като наш кицан е никаква. Но кицка ни е страхлива, и ползва облаги безплатно. Тя на плаж се страхува сама да иде. За шофиране ли ?

58

батви боку

преди 1 месец

Аз лично нямам нищо общо , но съм доволен от развитието на събитията.

57

Анонимен

преди 1 месец

Има ли шофьор без нарушения на позволената скорост? Очевидно трябва да се изисква от КАТ да изчиства по давност провиненията. Това е работа на Народно Събрание и Омбудсман. Поне всеки трябва да може да си види досието и да съди държавата, ако за това че е пинал накриво го изкарва престъпник!

56

Анонимен

преди 1 месец

Бегайте българи Киро иде важен е неговият живот ние обикновените българи да се пазим имало заплаха Киро лъжеш безочливо

55

Анонимен

преди 1 месец

Киро имал заплахи за живота си и затова се движел с охрана Киро вижда се че ти самият си заплаха за живота на българите с държавна кола вършиш частна работа а и не спазваш правилата над закона си Киро лъжеш нагло лъжеш безочливо дори и след като заради твоята частна работа е убит човек Нагляр си и знаеш че няма да ти се търси отговорност ШАЙКА убийци шарлатани

54

Дъфи

преди 1 месец

Само да попитам,Кирил Петков ли е карал,че му налитате всички персонално? Не е лесно да npocm Иzеожденец..

53

Анонимен

преди 1 месец

ХаХаХа Не от 9 а от 90 дерета "доказателства" ще извадят. вЕрваме ви!!!В качеството на какъв Киро е бил в кола на НСО?Пак ли Путин и руската пропаганда са виновни?

52

Анонимен

преди 1 месец

Що се лигaвят така сега? Нали колите на НСО имат GPS-и и могат веднага да кажат каква е била скоростта!

51

Анонимен

преди 1 месец

Раята да скача в канавките. Кой не скача, е путинист и е срещу реформата в регулаторите и службите.

50

Анонимен

преди 1 месец

Къде са им тротинетките на Промяната? Защо са в коли? Пак ни излъгаха.

49

Анонимен

преди 1 месец

Киро Бързото е по-бързо от светлината. Камера не го лови. Особено ако е закусил добре с пицата с кристали. Няма търпение да срещне избирателя челно и да му даде Промяната в труп.

48

НСО килър

преди 1 месец

Вече няма