53

Правилно

преди 1 месец

Тотална изолация на путиновата русия....само това е пътят......нова желязна завеса,която да включва не само русия,но и нейните помагачи в агресията и срещу света.

52

Анонимен

преди 1 месец

В името на "свободата на словото", "плурализма" и "демокрацията" без съмнение. Българи, честито гражданство в ненормалния тоталитарен 4-ти Райх!

51

БАНко

преди 1 месец

СКАПАНАТА ЕВРОПА НА УРСЪСЕЛА ФОРДОЛНОЛАЙНО ВЪРВИ КЪМ ФАШИЗМА !!!

50

Z мужици

преди 1 месец

Навлни - истината за свободата на словото в Путеландия.

49

Анонимен

преди 1 месец

До 51 А ти на кой " медии" " вярваш"?-:) На " силните на деня ли"?-:) Ти този кашон на раменете си,само за равновесие ли го ползваш? Днес не умееш ли да " четеш" между редовете,си воден за нослето!!!

48

Българин

преди 1 месец

Руските драскачи се опитват да определят забраняването на руските медии като нещо упражнявано в авторитарни режими, но не минава номера, защото въпросните руски медии не изпълняват ОСНОВНАТА функция на една демократична медия - да показват ФАКТИТЕ ОТ РЕАЛНОСТТА. Вместо това се занимават с разпространения на ФЕЙКОВЕ, откровени ЛЪЖИ и ДЕЗИНФОРМАЦИЯ. Авторитарните режими забраняват точно медиите, които показват РЕАЛНОСТТА и доакзаните ФАКТИ, демокрациите забраняват медиите ДЕЗИНФОРМАТОРИ.

47

Анонимен

преди 1 месец

Извращенията разрешени, информирането забранено!

46

Анонимен

преди 1 месец

Типичен северно Корейски похват. И в КНДР са забранени всички чужди, вражески медии. Следваща стъпка ще е съдебно преследвне на всеки който тайно гледа, слуша и чете забранени информационни източбици.

45

Анонимен

преди 1 месец

Цензурата и заглушаване на източници на информация освен "правилните" е фондамента на всяка една диктатура.

44

Анонимен

преди 1 месец

Добре дошли в ЕСССР!!

43

Анонимен

преди 1 месец

Подготвят почвата да изкарат Русия виновна в случай, че не им харесат резултатите от евроизборите! При всички случаи лошият чичко Путин ще е виновен.

42

Българин

преди 1 месец

Мачкай руските фейкове!

41

PУZKИТЕ РЕВАТ....

преди 1 месец

ЧЕ ИМ СПРЕЛИ РУСКИТЕ КАНАЛИ,....... А ТЕ НЕ САМО СПИРАХА ЕВРОПЕЙСКИТЕ, А И КОЙТО ГИ ГЛЕДАШЕ И СЛУШАШЕ ГО ИЗСЕЛВАХА ОТ СОФИЯ И ГО ПРАЩАХА В ЗАТВОРА........ КОЛКО ДОЛНИ СЪЩЕСТВА СА ТОВА РУZКИТЕ ЕННИЧЕРИ.....

40

Анонимен

преди 1 месец

Глупости! Това е нагла цензура! Не може ЕС да ми заповядва какво да слушам и гледам. И е напълно безсмислена. Който иска да слуша, гледа и чете инфо от Русия, намира начин да го прави. Напъните на Урсула са смешни и жалки.

39

Анонимен

преди 1 месец

Че те не ся ли били забранени досега.Русия води срещу Европа небивала дезинформационна война,щото нима сили за друга.Абсолютно пропаднала ко чи на

38

Дванадесет!

преди 1 месец

Гласувайте! Иначе ви чака мобилизация, акциз на тока, и данък въздух!

37

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

ЕС няма да ми спре нито една руска телевизия , която желая да гледам . Това да не са ми комшиите от долния 7-ми етаж в квартал " Обеля " 2 , които не ми дават и да говоря на български език .

36

Рендето

преди 1 месец

Че, властимеющите могат по всяко време да лепнат Етикета "Пропаганда" на всяка медия - било тя държавна или частна - стига да не отговаря на политическата доктрина на Елита!!! Позволете на зрителя, слушателя и читателя сам да определи кое е "пропаганда", а не вие да решавате вместо нас!!!!!

35

Анонимен

преди 1 месец

До Българин 33. Напъни по-бърже на плюсчетата че няма да ти излезе.

34

Спеца

преди 1 месец

Яловата европейска демокрация пак спира чуждото мнение !??Само Фон *** казва истината , така ли?