132

Анонимен

преди 1 месец

дванадесет години застой последните три години сме дръпнали напред този лъжец е за затвора.

131

Анонимен

преди 1 месец

БОРИСОВ ПРОВАЛ БЪЛГАРИЯ ГЛАСУВА ПРОТИВ ТЕБ ИЗДЪНКА ПРОВАЛЕН ПОЛИТИК ПОДКУПЕН ДЪРЖАВНИК ПРОВАЛ

130

Анонимен

преди 1 месец

Печен комунист, знае как да замаже очите на всеки, зяпаш в канчето му. Без лустрация, хиляди комунисти в България ще се изхождат на главите на горкия народ.

129

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ И БОРИСОВ УСПЕХ ЗА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ШАРЛАТАНИ ВЪН СТЕ НАГЛЕЦИ НЕ СТАВАТЕ ПРИ ЧАЛГАРИТЕ СТЕ РАЗПАДАТЕ СЕ ХАХАХАХА

128

Анонимен

преди 1 месец

БОРИСОВ УСПЕХ БЪЛГАРИЯ ГЛАСУВА ЗА ТЕБ ЛИДЕР ПОЛИТИК ДЪРЖАВНИК УСПЕХ

127

Анонимен

преди 1 месец

Този изобщо как има наглостта да се показва, да дава интервюта?? Какво става в таз държава? Да ни пази Бог от такива като него, че докопа ли власт много обича да изтезава.

126

Анонимен

преди 1 месец

А ти защо се сглоби с тях тогава? А?

125

свинчуго

преди 1 месец

порко порко, добре че българите помнят по 15 минути, инак отдавна щеше да висиш с главата надоле на някой стълб в клоаката наречена София. ти не беше ли част от сглобката бе пич? не гласувахте ли заедно? кой хариза летището? кой хариза мините? кой хариза земята на безценица? кой хариза реакторите на украйна? оръжието? кой ще изпрати български войници юли месец за пушечно месо? кой затвори мариците? кой строи соларни паркове? кой лъже лъже лъже лъже лъже?

124

анонимен

преди 1 месец

Защо ли всеки привърженик на ПП ми прилича на финалиста от евровизия ?

123

Анонимен

преди 1 месец

ББ няма нужната подготовка за политик. Милиционерската подготовка във Висшата милиционерска школа -Симеоново е оставила голямо влияние върху неговата психика, начин на мислене и маниера на действие. Дългото време като премиер е повлияло на неговата натура и той се смята за непогрешим, макар че не завърши първите 2 мандата. Годините напреднаха и е време да помисли за млади хора, които постепенно да го заместят. Струва ми се, че прави обратното- гони кадърните и оставя около себе си покорните хора

122

Сметки без кръчмар!

преди 1 месец

Каквито и сметки за властта да си правят политиците ,ще излязат криви, защото догодина веднага след края на войната ще има нови избори без путинистките партии, обслужвали Кремъл, чиито главатари ще бъдат съдени от Военен трибунал.

121

Анонимен

преди 1 месец

И тук като обиждате все едно и също всеки срещу всеки какво се постига нищо Къде са онези истински държавници НЕ може вече 4 год всичко да се основава на противопоставяне къде е работата на тези къде е освен лъжи освен стани да седна освен саботажи освен нищо за държавата ни

120

Борисов(днес)

преди 1 месец

За това направих сглобката.Вчера:Алексей Петров състави правителството.Шизофрения или старческа деменция?

119

Спеца

преди 1 месец

Прав е Борисов , ПП са аматьори по кражбите , докато Бацето е спец и по рекета и по авантите и укриване на доказателства!Нито един обаче не се вписва в нормата за политик милеещ за България и народа и !

118

Анонимен

преди 1 месец

Това са партиите в парламента ГЕРБ ДБИПромените ИТН БСП ДПС е ако всички тези постоянно се противопоставят а не искат да работят за България тогава за какво изобщо се кандидатират неможе до безкрай този такъв онзи онакъв и все така а България

117

Анонимен

преди 1 месец

Светиня Му облъчва народеца с простотия , не че не е прав за Киро & Co

116

Анонимен

преди 1 месец

Много бързо забравихте как Борисов щеше да замразява минималната заплата за 3 години.След още едно негово правителството може още да не сме минали 1000лв

115

анонимен до Кметът

преди 1 месец

Така "разори" държавата, че с "откраднатите" милиарди построи магистрали,пътища,стадиони,метро, детски градини и площадки и мн. други, а шарлатаните с"неоткраднатите" милиарди построиха грънци и таратанци и най вече въздушни кули за облъчени шаранчета.

114

Истината

преди 1 месец

Главния секретар ББ нищо не осетил,бче клатят Калотина от 2000-2024, само дето от пожарникар на Митницата до Премиер и хоп опозиция на ПП които искат да го копират на всички митници но не им се отваря парашута.

113

Анонимен

преди 1 месец

Пещерняците така и не разбраха, че дори да спечелиш 1-во място на избори, това не ти гарантира съставяне или участие в правителство! Съставяне на правителство е съвсем друг процес.