119

Неизбежното идва

преди 4 месеца

До Анонимен 120 След ударите с АТАКМС предните два дни 6 руски самолета фира в Белбек, и основното депо за гориво не съществува. Днес под ножа са руските военоморски бази в Крим. Тепърва мишока на снимката ще проявява "жестове на добра воля". А пропагандата му нека си лае.

118

Анонимен

преди 4 месеца

Аз сънувах ядрен взрив, след което Русия се разпадна. А медии, политици и аналитици какво казват, не ме интересува. На тях им плащат, за да си чешат езиците.

117

Анонимен

преди 4 месеца

Европейски снаряд като стигне в Украйна струва 4000 Евро. Еквивалентен руски снаряд струва 600 долара преди оптимизацията на руската военна промишленостъ. Сега не се знае колко е, може и да е паднал на 200 долара. Нали правиш разлика между 4000 евро и 600 или можбе би вече 200 - 300 долара? Украйна дори даа си възстанови частично военното производство, ще е в пъти по - скъпо, понеже няма материали, няма енергия, няма карди и т.н. Ще трябва да внася дори куршуми за калашници. В Евро.

116

Анонимен

преди 4 месеца

В миналогодишната контраофанзива Украйна изгори 140 милярда долара, а сега с тези 60 милярда е за никъде. Особено като се има в предвид, че евтината източноевропейска военна техника вече свърши. Остана само скъпарска западна. Тези 60 милярда са като 15 миналогодишни.

115

Анонимен

преди 4 месеца

Съгласен съм. Украйна нападна Русия. За 8 години 14 000 мирни руски граждани убити от украинската карателна операция. Путин се опита да се спазари с нацитата, но те са направиха на ударени с Минските Споразумения и се наложи Русия да започне обратна карателна операция. Та така. Украинската супер дупер армия не можа за 8 години да превземе Новорусия срещу миньори и металурзи, а сега се надява да направи нещо срещу професионална армия... Надежда всяка тука оставете.

114

Да допълня...

преди 4 месеца

До не го вярвам 109 Путин никога не е нападал Украйна , Украйна нападна кротката Русия.

113

Анонимен

преди 4 месеца

Като не можа, казва че не е искал.

112

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 108, не бе платен киселяк, Путин казва,че гроздето е кисело.

111

Анонимен

преди 4 месеца

Като се има предвид васалното положение на Русия спрямо Китай въхможно е Си да му казал, че е време да се успокои. Китай колкото и да поддържа Русия винаги е казвал, че поддържа териториалната цялост на която и да е страна.

110

Анонимен

преди 4 месеца

Защото не иска, или не може?

109

ароматния пръч

преди 4 месеца

"В момента не се планира превземането на Харков" рече и отсече.Колко трае един момент ?

108

ТОП НОВИНА

преди 4 месеца

Нима?Те руските сили поначало не обичат да атакуват градове,а да ги заобикалят и като огладнее заобиколения град праща една делегация с послание - Батюшка искаме ти да си ни Господаря.

107

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 108 Понеже са развели белия байрак, руските наколенки разправят на всички, че и за тях това "трябва" да е реалността. Еми, другаре, не познахте. Той и кремълския военопрестъпник на тва се надяваше, ама ... ядец.

106

не го вярвам

преди 4 месеца

Както не повярвах,че няма да нападне Украйна.

105

Анонимен

преди 4 месеца

Путин искал да каже... Той човека каза каквото имаше за казване. Ако чакам на тебе да тълкуваш дуните му, ще си отида дезинформиран ;)Всичките укрофили живеете на надеждата, а надеждата умре. Не ви ли го казаха това още преди началото на военната операция? Няма надежда за Украйна. Това е пазарлъка. САЩ използва Русия за да предизвика брутална световна инфлация, за да може да си плаща дълговете, а Русия в замяна си получава обратно земите. Това е сделката. Никой ли не то го каза това?

104

Анонимен

преди 4 месеца

Путинпреди 2 минутиИскам да кажа, че гроздето е кисело. Хахахаха точно казано

103

Путин Македонски

преди 4 месеца

Чакай ве, какъв Харков, аз мислех, че вече сте в Париж!?!?

102

Сата НАТО

преди 4 месеца

До Анонимен... Никой не знае реалната бойна мощ на РФ ----///----- Клоун, Щатите виждат всичко по десет различни начина - от сателити, разузнавателни самолети, радари, агентура, открити източници, обработвани с ИИ, а на всичко отгоре вече две години гледат резила на Путин в Украйна. Офанзивата срещу Харкив е от зор. Няма никакъв таен замисъл. Нещо като провалната акция на Хитлер в Ардените през 1944-та.

101

До 96

преди 4 месеца

Какво се обясняваш като че с Путин си пиете кафето заедно??? Брех, колко си запознат с плановете на кремълския сатрап! Сигурно по телеграм си комуникирате, хмм?

100

Анонимен

преди 4 месеца

Как да превземе Харков през май 2024, след като превзе Киев през февруари 2022 ? :)Но ако няма да превземе Харков, значи оpкитe умират заради село Горно Нанадолнище с 200 жители преди войната? Бacи якото ;-))