233

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва протест пред НСО и промяната, стига мутренщина.

232

Аз

преди 4 месеца

Просто КИР! Съболезнования на близките на убитият!

231

Факт

преди 4 месеца

На тия дето плямпат как 60-годишен ще управлява автомобил,само ще кажа,че повече от половината тежки катастрофи са дело на до 25 годишни.Впрочем,ако се махнат възрастните професионални шофьори,целият превоз ще се оголи откъм кадри.

230

ivo

преди 4 месеца

До АнонименДа спира се, а след това тръгва ли се ?

229

Абе

преди 4 месеца

Я вижте мястото-кръстовището е близо до завой,зад който няма никаква видимост.Възможно е в момента на потеглянето на Аудито да е нямало коли,ама при скорост от 120 колата на НСО долита за 3 секунди от стотината метра .

228

Анонимен

преди 4 месеца

Драма е, защото се омаловажава човешкият живот,-----Борисовата логорея за награда от пържоли за кучето намерило детско трупче навремето не ви бяха такъв проблем. Размекнали сте се.

227

Анонимен

преди 4 месеца

На 60 години човек може единствено да храни кокошките в двора на къщата си на село. Как ще управляваш автомобил на такава възраст?

226

Анонимен

преди 4 месеца

Да попитам: На знал СТОП спира ли се?

225

до 230

преди 4 месеца

Драма е, защото се омаловажава човешкият живот, в случая живота на шофьора на аудито, което пострада при катастрофата. Виновни са, обаче седнали да се хвалят по фейсбуук, колко били добре, как им нямало нищо, а за жертвата и опечалените - нищо. После разбира се тия постове изчезнаха, но достатъчно умни хора им направиха скрийншоти за да им седи петното от издънките.

224

Анонимен

преди 4 месеца

Е къщата в Барселона, кюлчетата и именията на Доган не са проблем, но да се возиш в кола на НСО (което правят и всички преди Петков) е драмата на България

223

Анонимен

преди 4 месеца

Не мога да повярвам че има защитници на Киро шарлатанинаЛипса на всякакви човешки качества в името на кражбите това е шарлатанията Убиват и обикновени българи и е съвсем нормално нали са над закона Няма такава държава

222

Руснак

преди 4 месеца

Какъв професионален шофьор може да е един 60-годишен дядо без рефлекси?

221

до 225

преди 4 месеца

Това стана в Румъния! Декември 1989 година армията мачкаше Секуритате и те се криеха като мишки! Тук спокойно си създадоха удобна ,,опозиция", унищожиха армията, МВР си е на Герб и Ви ограбиха, и продължават...!

220

А найуу цицин

преди 4 месеца

снима и поства, снима и поства снимки с трупа на убитият. Промяна, а.

219

Когато дойде

преди 4 месеца

демокрацията, баламите си мислехме, че с правоимащите и копойте им от УБО е приключено един път завинаги. Да, ама не!

218

До 219 Бау

преди 4 месеца

КП изобщо не е пострадал в случая. На него му няма нищо. Жертвата е този човечец, който се раздели с живота си заради болните амбиции на разни комплексирани политикани!

217

Бонго Бонго

преди 4 месеца

Жената на починалият е в опасност.Може леко да я довършат от НСО. Тя е свидетел от страна на жертвата. Киро е свидетел от другата страна, а като знаем как лъже и *** и гази конституцията няма да се замисли даже.Пазете жената . Дано докторите да не я доубият.

216

Бонго Бонго

преди 4 месеца

Джипа се разцепи , защото се блъсна в дървета, две отсече и в третото се спира. Дърветата са статични.Аудито го е носил шофьора на НСО около 15 м. Ако разбираш законите на физиката, ето защо не е могло да бъде разцепено на две. Скоростта е била минимум 180, намалили е от 240 км/ч

215

Грую

преди 4 месеца

До Всичко знаете (211): Мда...ако беше със 160 км/ч, аудито щеше да е разцепено на две. Не е с 60, но не е и със 160.

214

Иван

преди 4 месеца

Гаранция сега ще изкарат умрелия виновен - я ще му лепнат наркотици, я алкохол. Басирам се!