163

Анонимен

преди 1 месец

Абе Волгин що не ходи към Волга, ами се навира в омразния Брюксел и той?

162

Анонимен

преди 1 месец

Другари, излезе ли вече путин от болницата, където го шиха от зад след отчета при господаря?

161

Хи хи до 76

преди 1 месец

76 руски милиардера, които източват лошия запад. Те затова са милиардери, като доизточат запада, ще го напуснат !

160

Чери00

преди 1 месец

Квот беше, беше: с запада вече е свършено и всяко говорене по тази тема само ядосва нормалните хора.Успокойте се, след 5 години на запада ще дойде акула но ще бъде късно!

159

Накратко

преди 1 месец

Пиндостан не харесва това!!! МалобританларЪ също!!!

158

Анонимен

преди 1 месец

най големия удар зя американците предстои- това е пазаруването с валута различна от долара - печятницата до сега дои целия свят като печата необезпечени с нищо трилиони долари- можеш ле да напечаташ левчета и да си купуваш долари - неможеш защото си колония- и ще плащаш за услуги и стоки от америка на петорни цени- това е американската икономика печатница обслужвана от 100 - тина американски бази по света- нали и у нас има и ние ги храним - и в зоопорка разбраха че демокрацията е голяма лъжа

157

Анонимен

преди 1 месец

РУСИЯ- 76 МИЛИАРДЕРА- КОИТО ЖИВЕЯТ В ЛОШИЯТ ЗАПАД- А МИН ПЕНСИЯ 200ЛВ, СРЕДНА - 400ЛВ- В РАШИ СТАН БЛАГОДЕНСТВАТ, В ЕВРОПА ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ЛИ?!

156

Анонимен

преди 1 месец

Комунистически Китай- НАД 800 КОМУНИСТИ МИЛИАРДЕРИ И СРЕДНА ПЕНСИЯ 43ЛЕВА- НАЙ ЕВТИНОТО ТАМ Е РАБОТНАТА РЪКА- МИН ЗАПЛАТА 400ЛВ, СРЕДНА 1500ЛВ- В ЕВРАЗИЯ Е ТАКА- НА ТАМ НИ ВЛАЧАТ БГ КОМУНИСТИ ОЛИГАРСИ, А ДЕЦАТА ИМ ВЪВ "ФАЛИРАЛА И БЕДНА" ЕВРОПА

155

Факт

преди 1 месец

Руско-китайското приятелство ще продължи докато САЩ представляват опасност за Китай и китайският военен потенциал се изравни с американския.Предвид огромния промишлен ,а вече и научен потенциал на Китай,както и достатъчно финансиране,това трябва да стане до 10 год максимум.Оказва се,че китайският военен бюджет не е обявените 270млрд.,цели 700!Тоест близко до американския.

154

Анонимен

преди 1 месец

САЩ си гледат интереса. Показаха на Западна Европа, че без нейната помощ Украйна ще клекне за 1,5-2 месеци. Войнствените изявления на Макрон са надуване на слаби мускули и се наложи Байдън отново да подновява военната помощ на Зеленски. Само че това ще е до 6-7 месеци, сетне е съмнително новият президент да поддържа война, която обеднява Европа и има опасност САЩ да изпусне икономическата и военната си опора в Азия - Тайван. А ЕС без САЩ продължава икономическото си обедняване.Африка се освобожд

153

до пловдив

преди 1 месец

даже ревнуват *** ха ха ха По улицата крачи дядя Вова , с дупето си пленява всички хора. И решаваме завчас - туй е работа за нас, Ердоган, Башар, Кадиров и аз. И решаваме завчас - туй е работа за нас, Ердоган, Башар, Кадиров и аз. На магистралата го заковахме. В едно бонгало малко го вкарахме. Леле мале до зори - станахме на маскари,. Но *** на дядя Вова била заразена. Това разбрахме чак след 5-6 дена. И при доктор Гарабет, всеки чака своя редЕрдоган, Башар, Кадиров и аз

152

Пловдив

преди 1 месец

Много се плашат американците от този съюз .

151

мирише на руска мърш

преди 1 месец

Путин не може без врагове. Няма как да оправдае провалите си.

150

Xax

преди 1 месец

Т.е схватката на Китай около Русия се затяга... Путин вместо да интегрира Русия към Европа я изпрати към монголоидите и то само заради това ,че никой не му клекна за Украйна .

149

Анонимен

преди 1 месец

Аз не виждам по какъв начин им се противопоставят на запада? Че те търгуват заедно. Нито чух руски държавни лица да говорят за противопоставяне, те даже много пъти казаха, че са готови за диалог, хората искат да си строят, търгуват и живеят в мир, на цял свят им писна от конфликти и войни.

148

Анонимен

преди 1 месец

До 168 каскет"Китай и Индия са голяма маса от trash....а не голям пазар. Те нямат покупателната способност на САЩ И Европа. Опитай опят again с по достоверниОпорки." , това не го казвам аз, гледах американски бизнесмени преди няколко години, казаха, че не искат да изнасят производството си от Китай, немските също казват, че там са им по-големи печалбите. Дали заради евтината работна ръка и материали или по друга причина, не знам, имат и много вложени инвестиции там в сгради, техника и т.н.

147

Дарк

преди 1 месец

Нищо ново,мечката е отскубнала дърво и удря ли удря.

146

УЖАС

преди 1 месец

30000 евро им струват,ако сега ги правят плаващите бомби,наричани още делтапланери.На практика са им без пари,защото имат стотици хиляди,а може и милиони на склад като им добавят само изкачащи крила и сателитно насочване.Според Новия Пророк Зеленски само през месец март са използвали 3000 такива.Резултатът може да се види в АВДЕЕВКА.4 етажа подземни бункерни укрепления от които стърчат само железа,релси по които са доставяли снаряди за оръдията си и бетонови отломки.

145

ароматния пръч

преди 1 месец

Русия не се нуждае от подпомагане,най-малко пък на оръжейната си промишленост.В момента масово използват плаващи бомби със обикновен заряд от 200 кт до 3 тона,каквито имат в изобилие на склад.След пускането и изкачат крила и имат и прецизно насочване и на практика са неунищожаеми от противовъздушната отбрана и правят на пясък всяко полево укрепление.Една такава им излиза 30 000 евро,отделно че са и от ВСВ,а една ракета милион.Който и да е снаряд има до 10 кг заряд за сравнение.

144

УЖАС

преди 1 месец

Тези опровергават Пророка на нашето време Зеленски,че приятелят му Китай ще притисне Русия за мир какъвто Пророка иска.Дори по-лошо,Китай подкрепя мир какъвто Путин иска.УЖАС!