136

Анонимен

преди 1 месец

Надделя разума на майка му, неговият беше отдавна отлетял. Нали се поцелува с какичките.

135

Анонимен

преди 1 месец

Разумът му надделя. По добре волен като птица, отколкото с отрицателен хомот за цял живот.:))Нито една не го заслужава.:))

134

Копър

преди 1 месец

Само че предаването не е свекърва избира снаха. На всеки му стана ясно кой дърпа конците. Все пак това е мъж на 28 години. Би трябвало вече сам да може да решава и да заяви решението си открито, а не с видео послания. До последно обясняваше на майка си колко е въодушевен и влюбен, че това са единствените и неповторими жени в живота му.а накрая бил наясно че нямало да е с нито една от тях. Много бързо си смени мнението след срещата с майка си:)

133

Анонимен

преди 1 месец

Един и същи сценарий и ако тези девойки бяха малко по-умни,щяха да го разгадаят след минали два епизода.Първо героят си избира най-нехаресваната от другите,за да ги амбицира и те започват да се хвърлят в краката му,за да докажат,че са по-достойни от нея.После обръща внимание подред и на останалите,но първата винаги си остава дразнител.Е,финала е различен за разнообразие на публиката.

132

Анонимен

преди 1 месец

Ергенката Сашка не можа да намери любовта сред фустите, които й предложиха. А маммма тръгнала да се изказва, че кандидат-снахите били дефектни. Ами дефектни са, кат нямат дръжка.

131

Анонимен

преди 1 месец

Млад мъж, живота е пред него. Много добре направи. Едва ли са единствени моми на света, та да си усложнява живота с доста по възрастни и обиграни дами.:)) Браво за умното решение.:))

130

Анонимен

преди 1 месец

Майката я използваха,за да оправдаят ситуацията.Тя говореше като човек,който е изгледал предварително поне няколко предавания и добре е оценила и двете жени.Пък и защо трябва да е длъжен да избере която и да е?

129

Копър

преди 1 месец

За мен най-уажасно беше поведението на майката на ергена. Само дето не му издърпа ухото. Накрая той подви опашка и послуша майчината повеля, че няма достойна мома за него. Нищи чудно и след 20 години още да си стои ерген, продължавайки да се държи за полата на майка си.

128

Анонимен

преди 1 месец

Еййй,толкова много хейт за едно забавно шоу.Не може да очакваш някой да се влюби насила в теб,само защото много ти се иска.И според мен е доста унизително да се бориш с 26 други мераклийки като теб за любовта на един мъж.Ако той предварително те е избрал и после те е зарязал,може да си обидена,да страдаш,ама да се тръшкаш,че не те е избрал е глупост.

127

Мохамед

преди 1 месец

Аз решението на тези ергенски проблеми го намерих още преди 14 века!

126

Анонимен

преди 1 месец

ако продуцентите им беха платили по една операция за възстановяване на *** в арапските страни можеше и да се навие пичагата. майтап бе уили. ПС: да знаем че са ни старомодни разбиранията за девствени булки. друго си е да ви блъскат разни играчи от 12 годишни във всичките хралупи и на 39 да се сетите за дете и да си намерите някой мухьло да ви хрантути на стари годидни. аре у лево еманципета.

125

Исса

преди 1 месец

АЛЕК най-големия НЕМЪЖ показван в ефир. Пълно ДЪНО!

124

Анонимен

преди 1 месец

Истинският резил е че въобще има хора които я гледат тази пародия.

123

Анонимен

преди 1 месец

Който не иска да срещне мечка,да не ходи в гората.

122

анонимна

преди 1 месец

Ама за нас не беше изненада, защото по някаква грешка информацията как ще свърши изтече още на предния ден. :))) Така или иначе всичко в това "реалити" е не по-истинско от турски сериал. Защо ще има сценаристи иначе?

121

Само

преди 1 месец

Пазете сценариста да не се гръмне ...

120

Анонимен

преди 1 месец

Ще цитирам само Валери Петров:"Момичета,на 20 и на трийсет по две,даже до смърт да обичате,не падайте на колене".

119

Анонимен

преди 1 месец

Три месеца чек.ии могат ти размътят мозъка. Той си мислеше че ги харесва тия дъртите.Дойде гаджето готвач, олаби му халката и му дойде акъла в главата.

118

Поручик Ржевски

преди 1 месец

Това е шоу, човека трябва да играе роля че харесва всички моми там. Но накрая като стане въпрос за брак и пръстени, той вече излиза от играта, завесата пада. Според мен той си гледа интереса, трябва ли да се ожени за някоя която не харесва за да угоди на зрителите с пуканки в ръка??? Ми не. Жените, които влизат там също да се отпуснат и да знаят, че участват в шоу. Това е, много е просто.

117

Анонимен

преди 1 месец

Е, какво очаквахте, момчето се нацелува три месеца с двайсетина момичета, беше като в харем, и накрая, като обикновен страхлив български ***, се изниза със съобщение. Момичета, не ви заслужава, не съжалявайте, не е силният мъж, за когото си мислехте че той представлява.Много го бяха идеализирали.