91

Анонимен

преди 1 месец

Шефа на най-антибългарската партия пак пищи. Престани бе лаик, всички те разбрахме.

90

Боко и ШИШИ

преди 1 месец

Ако ГЕРБ ДПС ИТН дъното и БСП и Радев и възбуждане -Атака управляват България пак нямаше да има пари за нищо друго освен чували пари от магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция. Бог да пази България от Боко тиквата и Пеевски свинята.

89

Боко и ШИШИ

преди 1 месец

Възбуждане -Атака същото правеше и Болен Сидеров. Трябваше да се забрани тази партия както в Гърция забрани Нова Зора и вкара в затвора вожда и, България над всичко. България ще се оправи когато Боко тиквата и Пеевски свинята влезнат в затвора. Господ да пази България от Боко тиквата и Пеевски свинята.

88

Боко Пеевски

преди 1 месец

При управлението на ГЕРБ България достига дъното на Европа за 12 години управление окрадоха къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция. Няма здравеопазване образование 3000000 имигранти напуснаха България. Господ да пази България от Боко и Пеевски свинята

87

Боко и ШИШИ

преди 1 месец

Никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП възбуждане -Атака същото правеше и Болен Сидеров същия.... бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция. Респект към ПП ДБ защото искаме България да бъде европейска държава а не КО ЧИНА на Боко тиквата и Пеевски свинята.

86

Най-трагичният

преди 1 месец

инцидент в тази шиВана България е съществуването на такива нагли и зли подобия на човешки същества като този екземпляр от снимката ! И какво доказва вина на Божанов и Петков ? Да напусне депутатските листи би следвало да бъде Копейкин, защото той ЛИЧНО измами гласоподавателите си като им обеща да върне субсидията,но я прибра, измами и данъчната система като се разведе фиктивно, лъже от трибуната на НС, така,че той е най-достойният за напускане на листите, но за овце това не е "фатал" ! Сурикат !

85

Анонимен

преди 1 месец

Купейкин, Купейкин. Добре, че има достатъчно автралопитеци по нашите земи, че и ти да намажеш малко субсидийка. Лъжец. Някой може ли да ми обясни защо му казвате Късия? От къде идва? И кое (освен краката на лъжите му) е късо?

84

Анонимен

преди 1 месец

Копейката е казала истината. Истината е приседнала на некопейките.... Валутни проблеми...

83

Ze nigmar

преди 1 месец

Дяволът ви говори с благи слова:)))

82

Анонимен

преди 1 месец

Оффф *** е, че ще му повярват бройлерите и ще се наежат пак като разберат, че пътник в кола няма как да е осъден за произшествие. И пак ще мислят, че става някаква врътка, защото половината не могат да четат, а другите са им взели книжките щото са на 75+

81

Анонимен

преди 1 месец

Копейкини мераци.Колкото и да се напиняш,тебе НСО никога няма да те вози.

80

Анонимен

преди 1 месец

Копейкин е толкова мръсен и наслоен с тор, че никой не иска да си цапа ръцете с него. Все едно да акаш срещу вентилатора с разстройство. И не зная защо му се дава трибуна на този без да е минал психо тест.

79

Анонимен

преди 1 месец

Пубеда за Вазраждани! Пубеда за брадска Русиа! Балгария напред с Русиа, не на фъшизма върнети ни паметницити

78

Това преложение

преди 1 месец

Е не само честно и спревадливо, а задължително!

77

Анонимен

преди 1 месец

правилно

76

ааа

преди 1 месец

Къф е тоя

75

Анонимен

преди 1 месец

прикритите гейчeта от въZраждане плюят мажат, но няма да спечелят на изборите

74

Анонимен

преди 1 месец

а тая копейка като излъга на предните избори че ще пращат българските младежи на война в Украйна, защо има право да участва в избори, а като лъга хората за ваксините, но тайно се набоде?... защо лъжец има право да участва в избори?...

73

Анонимен

преди 1 месец

Toя път Копейкин чак не се усеща като ЛЪЖЕ: няма случай в световната история, в който пътник в автомобил да е задържан при катастрофа! Няма такъв случай, дори в Сталиновия СССР, дори в Китай при Мао Дзедун, дори в Путинова Русия: няма случай на задържан пътник за причинено произшествие! Копейкин е МАНИПУЛАТОР и ЛЪЖЕЦ!

72

Анонимен

преди 1 месец

и що да се оттеглят?... защото на единия сина е стрелял с оставен безпризорно пистолет или защото шофера от хсо е направил птп?... това ли са причините бе копейков?