99

Анонимен

преди 1 месец

А бе, защо от малкото останали диктатури по света, хората не бегат в западния демократичен свят, ами предпочитат да си стоят под диктатурата, като е толкова лоша диктатурата.

98

Анонимен

преди 1 месец

Това е последен мандат за Путин. Путин е абсолютно свободен в своя избор. Той може да направи всичко което поиска. Ръцете са му развързани, не трябва да се съобразява с никой, подготвил е почвата във всички области. Какво може да му попречи - никой и нищо. И това плаши запада.

97

Анонимен

преди 1 месец

Русия разполага с 6 хиляди тактически ядрени бойни глави, САЩ малко над 400. Русия сега има не само паритет, а значително превъзходство пред запада, и по брой, и по технологии.

96

Анонимен

преди 1 месец

Диктатора може да прави всичко което си поиска, но ако се окаже във вреда на народа, това ще му струва главата. А демократът може да прави всичко което си поиска и не носи никаква отговорност, нищо няма да му струва, най-много да не го изберат отново, но едва ли, демократите разполагат с изпитани механизми за влияние над одебилченото демократизирано население така че при всички положения да го изберат отново, каквото и да направи.

95

Леля Пепа

преди 1 месец

Аз пък искам лидер с твърд ***. Щото напоследък все с меки ни ги предлагат.

94

Фашистка България

преди 1 месец

А какво стана с Фашистка България, съюзничката на Хитлер, на 9ти септември 1944г когато червената армия влезе във Фашистка България. Съюзниците на Фашистка България помогнаха ли и да я спасят от руската окупация?

93

човек от народа

преди 1 месец

Мене демокрацията по ме кефи, защото при демокрацията аз мога да управлявам, аз много обичам да управлявам. Демокрация идва от демос - управление на народа, демокрацията е най-добрата система.

92

Анонимен

преди 1 месец

Септември"До не струва - демек "нов 9 Септември". Едно си Червения потник знае - едно си бае!

91

Дачо

преди 1 месец

Ние си го имаме. На Баце..като не му е удобен някой...направо го елиминира. Колко по твърд да е ?

90

Анонимен

преди 1 месец

До Хора - важно, важно - колко да е важно ?!? изказването за "мир" на човек разпалил най голямата война в Европа от над 50 години? За говори за мир човек, който унищожава жилища, детски градини, училища и болници?! Човек, който преди месец каза "..защо да преговаряме днес с украинците? Та те нямат оръжие..". Точно неговото изказване ли е важно? На оня, дето от 2014 до днес излъга за всичко което предприе срещу жертвата си?

89

Анонимен

преди 1 месец

Инфлация от 70% в Турция върви ли с лидера или не е наложително?

88

Хора

преди 1 месец

Путин направи важни изказвания от Китай,за мира,харков,зеленски и пр.но у нас нито ред несе пуска?!

87

Анонимен

преди 1 месец

Как може да ни сравнявате с Турция и МЕКСИКО хахаа изплискахте легена тотално

86

Анонимен

преди 1 месец

Обикновенно "твърдата ръка" е крадлива ръка. Познайте от кого ще краде?

85

Анонимен

преди 1 месец

А 90% от българките искат нещо твърдо, но не ръка. Обаче мъжете им, заради дрога, алкохол и химия, не могат да им го осигуряват, та затова ги бият и тормозят и си мечтаят за диктатор с твърда... ръка. Абе Фройд щеше да обясни по-добре, ако беше жив. Кубрик го е показал в "Д-р Стрейнджлав" - най-войнствените генерали бяха най-импотентни. Съществува отдавна установена връзка между властта и сексуалните извращение. Диктатурата си е един вид садо-мазо любов между властта и гражданите.

84

Анонимен

преди 1 месец

Българинът едно говори, друго върши, а съвсем трето мисли.

83

Реалист

преди 1 месец

Друго е да има 240 крадци + още толкова хиляди техни сатрапи по общини и паланки! Да живее демонкрацията!

82

Рендето

преди 1 месец

Бг е млада държава, възвърнала своята национална държавност едва преди около 146, години, това са Пет поколения, Шестото едва сега расте...! Нормално е, като всяка една млада държава, да правим много грешки, но за съжаление не се учим от грешките си и ги повтаряме, затова плащаме много висока цена, която може да се окаже Фатална!!!!

81

не струва

преди 1 месец

Радев трябва да премахне тва недоразумение "парламентарна система" и да премине направо към президентска република. Иначе нац предатели ще продължават да дъвчат лукуми, покрадвайки все още останали ресурсите кат за последно.

80

Анонимен

преди 1 месец

До До 85 Мексико и Турция са наркодържави. Какъв САЩ като САЩ купува от тех нарко.