90

Как ще са

преди 1 месец

80 млрд. по дюшеци, като парите в обращение са 29,462 млрд. лева към края на 2023 г.

89

до 86

преди 1 месец

160 Млр. лева БВП при 6 Млн. Население без промишленост и производство е Нереална сума!!!! Излиза, че от току-що Новороденото до Старецът на смъртно ложе трябва да докарат до 26,000 лева годишно, а като извадим децата до 18 г. възраст (800,000) и 2,2 Милн пенсионери остава население от 3 Млн., без да броим безработните, тоест, около 78,000 - 80,000 лв годишно на калпак! Абсурд!!!!!

88

Анонимен

преди 1 месец

А има ли напечатани 80 милиарда лева?

87

Анонимен

преди 1 месец

Е няма си ги изкарат никой не иска Еврозоната..просто щото ЕС се разпада..

86

Кметът

преди 1 месец

Боко им окраде парите на хората,сега искат още,да има и за магнтския.

85

Анонимен

преди 1 месец

80 милиарда ми се струва нереално висока сума "под дюшека". БВП е 160 милиарда по спомен

84

Боя по самара да се

преди 1 месец

Боя по самара да се сеща магарето, умен е професора като не споменава имената на Бибитко и компания, Доган и компания, Нинкова и компания и това е причината България да не влиза в еврозоната имат много кеш много и не могат да го обърнат и затова тупкат топката. *** Европа не и трябват ЛЕВОВЕ само на копейкин, дано не прецакат пак хората 3000 към 1.

83

Мамито ви кьораво

преди 1 месец

На парите на хората сте хвърлили мерак, ама ще бъдете бесени кучета мрэсни.

82

Рендето

преди 1 месец

Кво, 80 Млр. Лева!?!?!? Че, ние с туй под Шест Милионно застаряващо население и 80 Милиарда Лева би трябвало да сме Швейцария на Балканите, бе!!!! -)))))) Алоооооу..., редакцията, откъде ги изкопавате тези "експерти", бе????? - ))))))

81

Анонимен

преди 1 месец

Хи,хи,80 млрд.в дюшеци.Само в кухата кратуна на gebuл може да се върти такава мисъл и то с умисъл.И лъже,като босоного цuraнe.Българските пари ще се обменят в евро,ако евентуално бъде БГприета в Еврозоната,до последната стотинка и безсрочно.И никой няма да те пита от къде ги имаш.Банките не са данъчни институции.Нито пък обмените бюра ще бъдат закрити.Щото аз мога да си обменят парите и в долари или друга валута ако поискам.После се чудят,защо някой хора ги трепят.Ми защото са лъжци.

80

хх

преди 1 месец

Имах 11 фирми и миналата година спрях да работя, оставих си само една фирма, ще закривам и нея. За 30 г. съм печелил от какво ли не,с коя ли не фирма и нямам понятие парите които имам откъде и как съм ги придобил, а доскоро данъчните нямаха компютърна система и също не са наясно. За всеки харч над 10 к лева ми искат декларация за придобиване на тези пари, аз да не съм ванга да знам всеки лев откъде е. Пиша глупости в декларациите и никой не ме търси.

79

Анонимен

преди 1 месец

Хи,хи,80 млрд.в дюшеци.Само в кухата кратуна на ***,може да се върти такава мисъл и то с умисъл.И лъже,като босоного ***.Българските пари ще се обменят в евро,ако евентуално бъде БГприета в Еврозоната,до последната стотинка и безсрочно.И никой няма да те пита от къде ги имаш.Банките не са данъчни институции.Нито пък обмените бюра ще бъдат закрити.Щото аз мога да си обменят парите и в долари или друга валута ако поискам.После се чудят,защо някой хора ги трепят.Ми защото са лъжци.

78

до 76

преди 1 месец

Държави веке Нема!!!!!!, всички са подчинени на Корпоративният Финансов Елит!!!!

77

Мисъл

преди 1 месец

Да разбирам, че всички пари в брой са тъмни, и за да станат светли трябва да се вкарат в банка!!!!!Мисъл, достойна за Български Доцент, пресъздадена от Български Журналист.Иначе стане ли дума за поскъпване на имотите и днес.бг са на първа линия;)

76

Интересно

преди 1 месец

Кой му каза на поредния експерт, че остават само месеци преди набутването ни в еврозоната? На това му се вика яка обработка на общественото мнение! И всички приемат, че този процес е неизбежен и просто се примиряват. А какво ще кажете за 600 000, които искат РЕФЕРЕНДУМ?!?

75

Анонимен

преди 1 месец

ТОВА ПОКАЗВА ЧЕ НИКОИ НЕ ВЯРВА НА БАНКИТЕ И ДЪРЖАВАТА

74

морски

преди 1 месец

Кредитните милионери ги видяхме по брега. Сега вървят далавери със застрояване срещу обезщетение. Кой когото излъже. Купуване на съседни имоти и уедряване. Идва лято и ще кротнат малко.

73

Анонимен

преди 1 месец

Митове и легенди на евроатлантика - В българите има 80 милиарда под дюшека :))) Това са нереални суми . Да вземе например еврейските пари изтеглени от България през миналата година . Става дума за 28 милиона евро за една година и не са само те . Отлива на капитали от потъващия еврокораб си е нормален . Все пак ЕС е в тежка рецвсия която навлезе и в България и от там икономическите проблеми доведоха и до политическа криза . На пазара на имоти има много спекулативен капитал и трябва да се внимава.

72

Британски учЕн

преди 1 месец

Банковата система е виновна с тия такси за теглене и обслужване, хората си теглят всичките пари наведнъж за да не хранят банковите тунеядци. В Англия хората не плащат и един паунд, нито за обслужване, нито за теглене нито за прехвърляне на суми от една сметка в друга. С Пейпал и Гугъл пей може да прехвърляш пари на приятел веднага, никой не носи пари в брой, дори малките деца се разплащат в училищните лафки с електронни карти.

71

Бау-бау

преди 1 месец

Спешно вдикат тока за бита с 30% след като ПП изпразниха касата за буфер на НЕК. Така ще помпат инфлация за да не влизаме в еврозоната и да не излизат на светло 80 милярда на едни олигарси и собственици на канали за трафик...