122

ПтП

преди 1 месец

Тази партия на Киро трябва да се прекръсти в Партия ПтП!

121

Анонимен

преди 1 месец

Убиец

120

кирУ вампирУ

преди 1 месец

Добре са Напи с Кръвчицата на Българският Народ - пак Гласувайте за Измамата! не го ли виждате, че вида му е Едно към Едно с Портретите на Дракула!! при това с Инфлацията им от Глад и Мизерия - Избиха 10ки хиляди поне - от тия капе кръв от ръцете им - Кръвта на Българският Народ...

119

До Бай Дрън

преди 1 месец

Да се говори популистки и неверно е присъщо на хора с примитивно мисленеЖан Виденов фалира всички банки и държавата до дупка .Костов я изправи на крака с ненопулярни но нужни мерки.Камо слепции глупци и тинейджъри не го разбират.....А ПП натрупаха милиарди нов дълг и за пръв път от 2015 година има дефицит на фискалната програма!

118

Анонимен

преди 1 месец

Примерно моята жена според мен кара много зле - реакциите й са забавени, и забелязвам как на места където аз отдавна бих предприел някаква маневра, тя се забавя с близо секунда - две, което при рискова ситуация може да е фатално... Въпроса ми към тpoляците е - ако тя направи произшествие, а аз съм пътник в колата, каква вина имам в случая?

117

Анонимен

преди 1 месец

За божанко некакви новини. Това Търново и Габрово за нищо ги нямате. *** прости.

116

ПП

преди 1 месец

Партия Про100 Престъпници продължават подмяната на живите българи с не живи такива!

115

Анонимен

преди 1 месец

Килър Петков пак с издънка. Да се бяха врязали в някой джуган с дървени трупи, щеше да е нац.празник

114

Анонимен

преди 1 месец

Вече пет пъти се опитвам да направя коментар по темата

113

Анонимен

преди 1 месец

Кой е водач на листата на ППДБ във Варна това първо и второ Киро защо се вози с кола на НСО. Просто питам.

112

Денкоолу

преди 1 месец

След като убиха човека, наглеците от предателската партия на контрабандистите го обърнаха на цирк! Единия Найо снима и качва в интернет смачканите коли за да могат да се радват роднините на загиналите на гледката, другия папагал Киро Лъжеца малко по-късно го обърна на ПР кампания и взе да обещава някакви неща на пожарникарите ?!?!? Тези *** са за побличен линч!!!

111

Анонимен

преди 1 месец

Сигурен съм, че превишена скорост на НСО е причината за смърта на човечеца и болката на жена му която ще преживее, ако оцелее! Познавам добре участъка!

110

Анонимен

преди 1 месец

Защо Петков не е задържан от полицията след като е участник в катастрофата, чадър ли има опънат над него?

109

Анонимен

преди 1 месец

100% превишена скорост на НСО е причината за смърта на човечеца и болката на жена му, ако оцелее!

108

Анонимен

преди 1 месец

Неуважаеми тpoлове, дори да си представим че Петков е казал на шофьора да кара бързо (за което вие НЯМАТЕ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА), то във всеки един заокн, устав или трудов кодекс, ясно си пише, че подчинения може да откаже да изпълни заповед на ръководителя си, ако тя представлява закононарушение! Има ли нещо неясно, или това което не ви изнася не искате да го чувате???

107

Честита Промяна!

преди 1 месец

Kиро Убиеца е накарал охраната си да лети със 120км/ч при разрешени 60! Кирил Убиеца е прекия причинител на смъртта на възрастния човек и за състоянието на жена му! Киро Убиеца в затвора!!!

106

Анонимен

преди 1 месец

Кирил Петков е основният виновник за тази катастрофа и за жертвите. Очевидно е, че шофьорът е карал бясно по негови указания!

105

Анонимен

преди 1 месец

Не минав ден без инцидент свързан с ППДБ, стигна се и до отнемане на човешки живот. За тях няма закон, не уважат законите, над закона са!

104

Карам по този път..

преди 1 месец

100% превишена скорост на НСО е причината за смърта на човечеца и болката на жена му, ако оцелее!!!

103

Боби

преди 1 месец

Карането с висока скорост често убива!