400

Анонимен

преди 1 месец

НАВРЕМЕТО ПСИХОДЕСНИТЕЕ МНОГО ПИТАХА ЗАЩО СЕ ХАРЧИ ДЪРЖАВЕН РЕСУРС ЗА ДА СЕ ОХРАНЯВА АХМЕД ДОГАН. СЕГА ПИТАМЕ ЗАЩО СЕ ХАРЧИ ДЪРЖАВЕН РЕСУРС, ЗА ДА СЕ ОХРАНЯВА ЕДИН ОТ НЕЗНАМ СИ КОЛКО ЛИДЕРИ НА ППДБ ДОКАТО ПЪРХА ПО ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ. И ДРУГИТЕ ЛИ ЛИДЕРИ НА ППДБ СЕ ОХРАНЯВАТ... АМА ТО ТОВА Е ДОСТА ПО-РАЗТОЧИТЕЛНО ОТ ОХРАНАТА НА АХМЕД ДОГАН, СРЕЩУ КОЯТО РАДАНОВЦИ И БОЙКИКЕВЦИ МНОГО ВЪЗРАЗЯВАХА ПРЕДИ ДА ВЛЯЗАТ В СГЛОБКАТА.Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2024/05/17/tejko-e-systoianieto-na-jenata-postradala-pri-katastrofata-s-petkov.607666#comment-newest

399

про10ь0 Курьо

преди 1 месец

не може да се пише тука на алангро бе другари за някой от харвард. алексей му видехме сметката с татинциту сега тука за некв локален ахмак ще ми сипвате. дръпнете по една линийка кристалчета, после малко бело, после няколко питиета и парапет батенца 2 часа. като машинка съм. агитацията продължава, посолството иска война, трябва да имс е угоди да можем да делнем кинтята за аец уестингхаус.

398

gogo

преди 1 месец

И аз искам да съм мин.председател, нямам винетка

397

НСО са

преди 1 месец

Особенно нагли...

396

Анонимен

преди 1 месец

Гледах гугъл стрийта. За да завлече джипа аудито там, трябва да е минал през "острова".

395

Анонимен

преди 1 месец

НСО карат сякаш няма правила за тях. Случвало ми се е неколкократно по Тракия да изпадам в опасни за живота ситуации заради тяхното каране. Бог да прости хората.

394

за тях

преди 1 месец

За тях няма ограничение на скорост .........Някога Радой Ралин за подобни на Киро беше писал..."Хора бързо се качете по тротоарите, за да минат с колите другарите"

393

Анонимен

преди 1 месец

"Не спрял на знак"Стоп". Това го знаем от случая с Местан и джигитите на Черни връх. От снимката се вижда,че колата на НСО е приклещила в насрещното цивилната кола. Ако не бе спазил знака, май нямаше да е там удара. На кръстовището се оглеждаш. Няма никой. Излизаш и от завоя изхвърча някой със 120-140. Не си спрял на"Стоп"?! Сигурно тези коли видях на Тракия при Нови хан, когато отивах на работа. Включени светлини и летяха по магистралата. Иначе Кики има право на НСО 4г.след като е бил премиер.

392

Анонимен

преди 1 месец

Небето ще ви съди, гадниКопелета. Намерил кого да заплашва

391

До 407

преди 1 месец

Пътници сте, кучета мутренски? Нямаш престава колко хора в България си мечтаят да убият някоя гадна мутра

390

До ушевеца от НСО

преди 1 месец

За да добиете ясна картинка къде е станало, няма нужда да четете официозите. Цъкнете на Google Street и вижте пресечката на ул. Добруджа с главния път Добрич Варна. Сами ще видите завоя и къде е пресечката. При скорост 140км им е трябвало на убииците 2 секунди да излязат от завоя до разклона. Бедният човечец не е имал никаъв шанс

389

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 405 - Аве чмочник не се изразявай на глас че след случаят с Фицо да не даваш обяснения . Аман от "смелчаци" .

388

До Ушевия 403

преди 1 месец

Явно въобще не си излизал на това кръстовище от Аксаково, за да лъжеш така безсрамно. Което значи че си някои от ония гавази, които цяла България мрази. От Добрич пътя има много голям наклон и прави рязък завой, веднага след него е Т образното кръстовище, откъдето е излязъл човечеца, който и живее там и познава пътя. Отделно има знаци като слънце с ограничение 50 км в населено място, плюс пътни камери на пътя. Съдейки по удара, скоростта им е била три пъти по-висока

387

Анонимен

преди 1 месец

Българският народ много съжалява, че водачът и охраняваниятзадник ПростоКиро не са пострадали. Но охраняваниятЗадник и мутрата-шофьор трябва да знаят че в територията на някогашна България може и да им се размине, но пред Небето не. За справка - какво се случи на другия , мадридския мошеник

386

Със 100

преди 1 месец

С колко километра се е движил автомобила на НСО? Не ми прилича на удар с 60 км/ч. Онзи човек не ги е и видял. Т-образните кръстовища са много опасни. Най-добрите кръстовища са кръговите. А Киро може и въобще да не се връща в политиката. Няма много да ни липсва. Лъжци си имаме в изобилие.

385

Анонимен

преди 1 месец

До Скромно мнение Ти излизал ли си от Аксаково там? От ляво ти е завой на главния път, имаш видимост около 40 метра хайде смятай.

384

Анонимен

преди 1 месец

Нарочно акцентират,че пътуващите в Аудито са били над 60 годишни,един вид голяма работа,дърти били,време им е.Между другото жената е на 58 г.Разтуряне на измислената и вредна служба УБО,натиряне на гавазите и...Безсрамници долни..

383

шофьор

преди 1 месец

За да избута аудито през това широко кръстовище, от 2 метра след стопа чак до гърба табелата в отсрешно и на метър в треволяка и храсталаците, джипа се движел мин с 120-130. Защо петков не е бил в залата във Варна, за която е бързал, къде е ходил по кърищата и какво го е забавило, че да бърза така. Човека с аудито най вероятно е погледнал, че няма никой от завоя и е тръгнал, но те са долетели за 1-2 секунди.

382

Скромно мнение

преди 1 месец

Колата на НСО със сугурност се е движила с превишена скорост. Те така си карат. Но щеше ли да има катастрофа , ако цивилната кола не е излязла на път с предимство , без шофьора да се увери че е безопасно ? Не.

381

1

преди 1 месец

Пътят Варна Добрич е пълно недоразумение проектиран за соц. трафика. Разклона за Крумово Новаково изключително проблемен, разклона за Изворско отвратителен, разклона за Аксаково си е страшен, ако *** като Кирето и шофьора му се спуснат със дори 100км. излизащия от Аксаково няма никакъв шанс да избегне удара.