73

анонимен

преди 15 години

Абе ти наред ли си с главата, и децата знаят, че Ковачки е човека на Иван Костов. Имам нещастието да живея в регион в който се знае добре за господина тръгнал от консерви. Идея си нямате за какви измами иде реч, това главата ви не може да го побере. А че ще се измъкне ще го направи, просто такава ни е държавата.

72

преди 15 години

71 сигурно и комунистите наложиха ембаргото над Югославия и визите от Шенген, я си спомни преди да говориш глупости. цялата идея на САЩ беше да доведат българския народ до просяци и за да тръгнат да мият чинии и тоалетни в САЩ че там няма кой и им трябват роби и робини

71

преди 15 години

71 ти си обикновена реститутка дето баща му е ограбвал работниците и естествено че ще си доволен от фашистите и монархистите избили милиони работници без съд и присъда защото са си искали хляба. твой си проблем ако мислиш че това не е престъпление или че е добре. а за след 1989 г. е виновна т. нар. пазарна икономика на САЩ и другите големи спецове от МВФ и Световната банка, които накараха България да ликвидира производството си без обаче да дадат нищо или да построят нови заводи.

70

преди 15 години

Дори по времето на 2-рата световна война, България не е била толкова зле, както през управлението на червената *** "Беров". Баща ми роден през 1925 година каза, че такъв глад какъвто имаше след падането на комунизма никога не е имало. Така че това са пълни измишльотини вероятно червени с цел автореклама на режима на БСП (БКП). Голямото разграбване беше 1989- та и до днес, когато се опитваме да съберем парчетата от оглозганата ни вече държава и за мъка на народа държавност в скоро време не се очаква. За времето, което цитираш (направи си справка) не е имало толкова престъпления на глава от населението, понеже институциите са си гледали работата (не както сега).

69

преди 15 години

NAMAZALI SA S PRIVATIZAZIQTA NA IVAN KOSTOV...CHOVEKA KOITO PRODADE BALGARIQ ZA GALTI STOTINKI, I SEGA PAK ISKA DA UPRAVLQVA STRANATA ??? IVAN KOSTOV, NIKOGA POVECHE NQMA DA BADE V UPRAVLENIETO NA STRNATA. DAGE PARTIQ KOQTO TOI OGLAVQVA TRQBVA DA BADE ZABRANENA.

68

преди 15 години

KOI E KOVACHKI ? POSTAVENO LIZE ! KATO VSICHKI OSTANALI.

67

gothic

преди 15 години

това което го пишеш ми е много познато. Не го ли учихме ние по-старите в училище едно време? Почети малко повече, моето момче, и то не това което се намира в книжарниците. А тук до мен сега седи един човек който е бил работник по онова време, преди 44-та и ти се смее....

66

БИРНИК

преди 15 години

ФИЛМА , КОЙТО ЩЕ ГЛЕДА Е ,,ЗА НЯКОЛКО ДОЛАРА ПОВЕЧЕ !,, , КОИТО ЩЕ СЕ ПРОЖЕКТИРА В ЦЕНТРАЛНИЯТ СОФЙИСКИ ЗАТВОР ОТ 16 ДО 14 ЧАСА ! :) :) :)

65

"развод по бълг

преди 15 години

Може би все пак,ще му услужат от БСП с пари за една баничка,нали и той им е правил едри услуги-нищо,че е "дребна риба".Пък маже и орден "Стара планина" да му дадат.

64

?

преди 15 години

Тое ясно копй стои зад мафиоза Ковачки:Станишев,Гоце и Доган...Не е ли ясно още това???Дори започна тяхната бора в негова ПОЛЗА!

63

революционер

преди 15 години

Ще бъде непростимо и ако този път им позволим да се измъкнат. Този път менгемето върху тях трябва да е така жестоко, че да изтърват властта из крадливите си ръце. А на власт да дойдат други хора - каквито ние, гражданите, посочим и изберем. Трябва и миг повече да не се оставяме да ни баламосват: "Ама те може да са лоши, ама пък без тройната коалиция още по-лошо иде", както пророкуват някои крайно дискредитирани политологични оракули. От рода на Андрей Райчев примерно. Защото европейците няма да дойдат да ни отърват от тази крадлива напаст, която ни управлява. Те няма да дойдат да ни изметат двора от нечистотиите и ***. Те само могат да ни даде знак, че чакат от нас ние да направим това. Ние сами трябва да си почистим двора, разбира се. Никой друг не може да го направи вместо нас...

62

dino

преди 15 години

Niakoi narochno otkloniava razgovora v druga posoka.Kovachki skoro ste bade trup i togava ste stane iasno koi zad kakvo i kogo stoi.

61

ДЕМОКРАТ!

преди 15 години

При Костов държавата гонеше мафията, а сега мафията си има държава в лицето на Гоце и БСП.

60

преди 15 години

икономиката на България преди 1944 е жестока експлоатация от Германия, работници които работят и събота и неделя за стотинки и мизерно образование и здравеопазване. туберкулозата се шири в гетата на София, Пловдив и Русе и са я наричали жълтата гостенка. за заемите и репарациите изплащани заради войните на Фердинанд и Борис коментарът е излишен. сравни сега с икономиката на България преди 1989 г., здравеопазването и образованието с тези които са сега. сега поне 80-90% от производтсвото е внос. ако е останало производство, то май пак е от комунистите - АЕЦ, а сегашните частници не са направили почти нищо. само теглят заеми

59

преди 15 години

отговори ми ако можеш,защо твоя човек/Костов/,когото ти и още една шепа болни мозъци защитавате толкова ревностно,защо той и само той,когато имаше цялата власт,абсолютно цялата власт,защо НЕ ОТВОРИ досиетата???Задавал ли си си поне веднъж този простичък въпрос???

58

не помнят

преди 15 години

Тоя да не би да греши в преценката при молитвата.Разликата да си в някаква поза от ужас пред живота и една подобна за лично удовлетворение,е от земята до извънземните.

57

liglа

преди 15 години

За кой ли път ункални "доктор на науката с десетина изобретения." зарязва науката за да " продава консерви " или няма значение какво .........NC

56

ei,zadrasteniazi

преди 15 години

toia kolko se e nagazil,izlezal ot NI6TOTO,VSI4KI PEDALI,KOITO VLASTVAT,SE KREPIAT TO4NO NA ZOMBITATA,IZMISLENI .....MUTRESMENI,A KAKVO SLEDVA...SETETE SE

55

калин

преди 15 години

ае направете справка за икономиката в страната преди 44 ,тогава ми мърсолете болнави комунисти,разправяте и насаждате глупотевини вече толкова години!има една Мафия и тя е БКП-Българска комунистическа партия ,кой знае защо се определяте за българи сега,та вие сте Съветски граждани!относно,кой ,какво е далаверствал моля имахте 10 години да го докажете айде де,да видим докоментите да видим дълга,кога и как се натрупа,да видим кое предприятие НЕ БЕШЕ НА ЧЕРВЕНО 89 -та кой ги съсипа ,кой ги управлява и Балкан и Плама всичките,кой ги управляваше?кой ще плаща бе шизоидни ***,искате хората да ви плащат сметките ,борчовете и животеца,нямате мярка в цинизма и лицемерието!

54

e,kvo da kajat

преди 15 години

6tom stane vapros za negovite dalaveri.....palno mal4anie,taka i za 5ilia6ki,negovata mama,deto naliva6e reki u fondazia....za bade6teto...na koi be,maloumniziz,6to ne govorite za tova