58

Анонимен

преди 4 месеца

С Миле Китич такива проблеми няма.

57

до 57

преди 4 месеца

Това е творчество. Бийтълс изплзваха ситар и индийски мотиви. Стоунс, Цепелин - също. Роберт Плант е влюбен в българските песнопения. Но говорим за традиционна музика, която характеризира определен народ. И там констатацията, за съжаление, е неумолима. Какватао музика слушаш и изповядваш - така живееш. Което за някои може и да е добре. Просто харесваайте тогава живота си, а не търсете под вола чип. Но няма начин да слушаш музика масово като в Пакистан, а да да живееш като в Ирландия, примерно.

56

Гошо

преди 4 месеца

До Анонимен55 ...Е то се видя как живеят тия дето слушат Рамщайн,

55

Юда

преди 4 месеца

Нищо ново не са измислили сърбите.Подобни номера въртят хотелиерите предимно в Южна Европа от години ...уж кредитната карта е невалидна , дублаж и ала-бала.Истината е че гигантът Booking не може или не иска да направи нищо за да спре тези злоупотреби и хостовете се възползват за да правят бързи пари. Случва се често , нищо гнило няма в Сърбия хаха

54

Анонимен

преди 4 месеца

няма връзка с темата относно отменените резервации, но да ви разкажа как ходих на финалът в ШЛ през 2017г в Кардиф. Намерих скъпоценния билет, но пренощуването се оказа огромен проблем, най-евтината нощувка беше 300 паунда в нещо като палатка в парка в селското Кардиф. Шок и ужас, какво да правя? Накрая си наех кола от Лондон, спах в нея няколко часа в Кардиф и после наобратно с нея към Лондон към Хийтроу. Ден година храни както му казваме.

53

Анонимен

преди 4 месеца

От моите наблюдения, каквато музика слушаш - така живееш. Слушаш ориенталски маанета, живееш като в Мала Азия. Ама наистина е така и никой не може да ме обори. Хайде замислете се сега, каква музика слушат в Дания, Норвегия, Швейцария, Люксембург, Ирландия - страните с най-висок стандарт не само в Европа а и в света. няма начин да въртиш задни части като в Анадола, а да живееш като в Копенхаген. Просто няма.

52

Дачо

преди 4 месеца

До АнонименА от който става отива да бята салфетки ?

51

Анонимен

преди 4 месеца

Който не го бива за нищо ходи да се прави на рокаджия и моторджия.Провинциална история за бедняци.

50

Анонимен

преди 4 месеца

50 бъркаш понятията. Промишлените халета са house. Буквално от там идва. Рока идва от стърженето на цигулката. Тя не е типична за нас.

49

Анонимен

преди 4 месеца

До Юлия Хлъц, на тоя свят ли си? Заплати от 350-400 лева и цени почти като нашите. Мерси. Сърбите бяха преди 30 години. Сега са както ние бяхме през 90те години.А и по-трудно пътуват от нас, за разлика от тогава. Престъпността е ужасяваща.

48

40

преди 4 месеца

До 42 Аз съм тоя който ти казва че си неземно глОпав!!А рок не е музика. Рок е вдигане на шум като в промишлено хале. Това всъщност е по-скоро диагноза на психично-неуравновесени индивиди.МаЕмунско забавление.

47

Анонимен

преди 4 месеца

Най-великото време за рок музиката беше 70-те години.80%от всичко стойностно се създаде тогава.Благословено време,благословени групи.80-те години ,по инерция се създадоха останалите 15%.И 90-те 5 %.После е леш и матреш...

46

Анонимен

преди 4 месеца

Рокът изобщо не е свобода рокът си е музика за забавление доста пъти и под наркотици. Тоя полет понякога завършва и на 27 г при клуб 27. Поезия пък въобще не е, има варианти на взета от другаде поезия в рок форма. Но рокът си го има като всяко едно друго нещо, лошото е че някои го превъзнасят до неща които дъобще не е и после следва катастрофа като разберат че с него с измъчвали затворници в Гуантанамо.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Сърбите ги гледахме преди 89г като друга планета.Бяха мнооого напред с материала в сравнение с нас.После ,понеже са врли националисти-пропаднаха безславно и станаха за посмешище на Балканите.Да отидеш 1988г. в Сърбия си беше подвиг.В Београд,не по границата на събор.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Рокът е свобода, полет и поезия, ама не го търсете в Белград. Там сега е столицата на мазния балканскитурбо-фолк и е така от 30 години.

43

Анонимен

преди 4 месеца

Да не са им били телеграма сърбите до ходят нашите офци в Београд.Шест девойки ще им мине г зо и без Раймщайн.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Китайският мечо пух купи и англичаните, а на грантаджии като теб им бе поръчано от америка да врещят неистово по медиите когато даже англичаните си оставиха парите в китайската банка.

41

до 40

преди 4 месеца

Ама вие не сте редовни и под главата и под кръста. Кой си ти да подлагаш под въпрос културата на втората половина на 20ти век и началото на 21ви, бе муххльо? Я се огледай, я попрочети малко. Когато човек не знае, си трае. Слушай си балканската чалга и не се обаждай.

40

Анонимен

преди 4 месеца

Рок музика имаше и има навсякъде, а рамщайн не е рок, а индъстриал.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Само психясал народ слуша рок-мрок и всякакви подобни глупости. Все едно детеш по ламарина. Смахната работа. Всъщност всички които познавам и слушат рок не са редовни с главата.