127

Очуден

преди 4 месеца

Вярвам му! Той и външно изглежда като баба Ванга, та има способности.

126

Анонимен

преди 4 месеца

почна да лъсва истинското лице на жълтопаветните, фашизоидни либерали, готови да убиват всеки , който има по различно мение от тях!

125

Анонимен

преди 4 месеца

"Военнопрестъпник е не само Путин" Аз говоря за Путин и нападението му над Украйна. - Аз написах вече за Путин, но ти не смееш за останалите. Знаеш ли защо? Защото не си никакъв демократ. Както писах по-долу ако бяхме примерно 1983-а година, щеше да си член на БКП и щеше да ко_лиш и бе_сиш всички несъгласни с БКП. Ето това за съжаление са голяма част от днешните "демократи", които из_цапахте хубавата дума демокрация с криворазбраните си разсъждения за нея! Повтарям, по-вредни сте и от копейките!

124

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 132 "Военнопрестъпник е не само Путин" Аз говоря за Путин и нападението му над Украйна.

123

Анонимен

преди 4 месеца

"Значи казваш, че си съгласен, че е военопрестъпник, който е нападнал мирна държава? Добре, приема се." - Военнопрестъпник е не само Путин, но и всички на Запад наливащи масло в огъня. Хайде сега би ли ги изброил ти, за да приема и аз, че се бориш за свобода и демокрация или ще ме накараш да продължавам да мисля, че си с авторитарно мислене подкрепящо насилието тогава, когато то защитава твоето мнение? Ако бяхме преди 89-а ти щеше да си в първите редици на БКП, а днес си "демократ". Келипир?

122

Анонимен

преди 4 месеца

"Зад това покушение стои страната родила идеята за славянското братство и единство. Тази идея е известна с това, че най-големият брат може да налага по-малките колкото си иска, пък дори да ги поробва. Питайте онези, които са веднага след най-големият брат - поляците и украинците. Що бой, що робия, що мъка са видели и още ще виждат от големият Zъл брат!" - И според теб решението е да се поклоним на друг голям брат, така ли? "От трън та на глок." Голямо решение, няма що.

121

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 132 "не подкрепям Путин" Значи казваш, че си съгласен, че е военопрестъпник, който е нападнал мирна държава? Добре, приема се.

120

Анонимен

преди 4 месеца

"Е, напротив, ама това са само празни приказки. Ако ти дремеше нямаше да подкрепяш диктатора Путин, а ти го правиш, тъй че ето ти доказтелство, че не ти дреме." - Ето това води до насилието, което видяхме в Словакия. Слагането на всички несъгласни под общ знаменател, че били поддръжници на Путин.Не,не подкрепям Путин, защото в Русия няма истинска демокрация.Поне провеждат избори за разлика от други "демократични" държави подкрепяни от Запада.Искам демокрация,а ти искаш налагане на твоето мнение!

119

Анонимен

преди 4 месеца

Зад това покушение стои страната родила идеята за славянското братство и единство. Тази идея е известна с това, че най-големият брат може да налага по-малките колкото си иска, пък дори да ги поробва. Питайте онези, които са веднага след най-големият брат - поляците и украинците. Що бой, що робия, що мъка са видели и още ще виждат от големият Zъл брат!

118

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 125 "Напротив" Е, напротив, ама това са само празни приказки. Ако ти дремеше нямаше да подкрепяш диктатора Путин, а ти го правиш, тъй че ето ти доказтелство, че не ти дреме.

117

Анонимен

преди 4 месеца

"Нещо ми подсказва, че не ти дреме грам за "демокрацията" :))" - Напротив, дреме ми много повече отколкото на теб. Дреме ми за правото всеки да може свободно да си изказва мнението. Дреме ми за правото да имаме избор. Дреме ми за свободното развитие на хората и обществата. На теб ти дреме чичо ти или партията, която ти харесва, да управлява, дори и това да се случва насила, защото имаш келипир или просто не харесваш Русия. На мен ми дреме за свободата и за България, а не за САЩ или Русия.

116

Анонимен

преди 4 месеца

Пак както при атентата в Крокус се появи дългата ръка на руските служби. Стрелеца по Фицо имал отколешни връзки с Нощните вълци на Путин.

115

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 125 Нещо ми подсказва, че не ти дреме грам за "демокрацията" :))

114

Анонимен

преди 4 месеца

Като знае какви ги е вършил нормално е да очаква оловото! Биографията му е биография на една червена мутра!

113

Анонимен

преди 4 месеца

Всички, които желаете да си наложите мнението в обществото чрез сила, не сте по-различни от Ким Чен Ум, Путин или Си, дори и да гласувате за ГЕРБ, ПП или пък ДПС. Вие сте хора с авторитарно мислене, които подкрепят Запада, но в никакъв случай не сте хора полезни за демокрацията или ценностите свързани със свободата на човека. Вие с поведението и коментарите си вредите на свободния свят и свободномислещите хора много повече, отколкото една безмълвна копейка гласуваща за някоя проруска партия.

112

анонимен келеш

преди 4 месеца

Костя от Максуда,Ванчето от Факултета и Кака Корни от махалата на Крушовица:):):)*** родни:):):)

111

Анонимен

преди 4 месеца

Да не се окаже , че стрелецът Юрай Цинтула случайно членувал в проруска словашка военизирана групичка.. А??????

110

Очо за очо

преди 4 месеца

До Анонимен 119 "политик с различно от твоето мнение" Не се вълнувай той забранява на словаците да си казват различното от неоговото мнение и един словак репи и на него да му забрани.

109

CANCEL КУЛТУРА

преди 4 месеца

"КУЛТУРАТА НА ОТМЯНАТА" така действа: това, което не мисли като нас и не служи на нашите идеали следва да бъде отменено.

108

анонимен келеш

преди 4 месеца

*** идват избори!Как ги виждате нещата?:):):)Ше се надскочите ли или с такива компрометирани друзя като Костя,Кака Корни,Ванчето от Факултета ше съберете пак сумарно по малко%от Баце ви Бойко къде ше ви гаси с дебелия пожарникарски маркуч за пореден път:):):)