245

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 272 Демокрация е да получиш това, което си си изработил. Фицо получи това, за което е работил. Този, който се опита да го убие също ще получи това, за което е работил.

244

Анонимен

преди 1 месец

И щом не е съгласен с политиката му отива и го гърми. Това не е демокрация скъпи коментиращи. Демокрация е различни групи от хора да имат различни мнения по даден въпрос и тази група получила най-голяма подкрепа от обществото чрез избори да прокара собствените си виждания чрез политика. Убийството или отстраняването на опонентите по начин различен от избори не е никаква демокрация. Ако наистина ви пука за демократичните ценности то вие трябва да сте против убийството на който и да било политик!

243

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 269 "ЕС няма интереси в момента" Има, при това много точно дефинирани - да спре руския фашизъм да превземе Европа, както отвътре с платени политици като Фицо, така и във военно отношение както при случващото се в Украйна.

242

Анонимен

преди 1 месец

До до Гого Ама чакай малко, нали Разия и отаналия свят щеше да ги научи тях и щеше да ги фалира и да ги разпадне и да направите гражданска война там. Дрскате го това денонощно. Какво стана, къде отидоха тези писания?

241

Анонимен

преди 1 месец

ЕС няма интереси в момента, те просто да се продали на САЩ и се замоунищожават.

240

Анонимен

преди 1 месец

До до Гого САЩ и ЕС имат общи интереси в областта на политическата система. Ако едните страдат и другите страдат, тъй че ще ви трябват съвсем нови опорки.

239

до Гого

преди 1 месец

Американците, на които си толкова голям фен ще си ядат МакДоналдс-а разплути на дивана в къщата си и дори няма да знаят къде се намира България, докато ти си набутан в някой окоп да защитаваш интересите им.

238

до Гого

преди 1 месец

Кого дърпат назад инакомислещите г-н Гого? ЕС се е превърнах в един васал на САЩ. Ти готов ли си да тръгнеш да воюваш за интересите на САЩ?

237

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 262 "Тези дрън-дрън приказки" Не са дрън-дрън приказки а ФАКТИ и да, това не променя факта, че човека е направил опит за убийство, така че ще си го лежи.

236

В.

преди 1 месец

Двамата Кенеди!

235

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов Виждам, че си специалист по конспирациите.

234

Анонимен

преди 1 месец

Тези дрън-дрън приказки от "Хиляда и една нощ", не отменят факта, че е убиец и е извършил тежко престъпление и трябва да бъде осъден и си понесе последствията, още повече, че това е държавен глава на държавата им, а не лукова глава! Извършил е атентат срещу президент!

233

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов "ц, гласувай по друг начин" Правилно, руски наколенки като Възраждане, ИТН, БСП и ГЕРБ нямат място в парламента. Наложително е да се гласува по друг начин.

232

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/237 "подобно нещо Европа не помни от години да се е случвало" - кое бе, про'с'так неграмотен? 2002 година либерастите убиха Пим Фортаюн, който заяви, че холандия не трябва да приема повече имигранти. После британците убиха Кели, топекспертът, който заяви, че в Ирак няма ОМП. Кое не се е случвало бе, ***?!

231

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/240 "ами то народа не е съгласен с нещата дето ги вършат в народното събрание - какво да правим да почва ме ли" - ц, гласувай по друг начин, про'с'так неграмотен!

230

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов "Ценностите на ЕС са" Нямаш представа какви са ценностите на ЕС. Другия вариант е нарочно да лъжеш.

229

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов "несъгласните с тях," Мне, само корумпираните работещи за други държави кандидат-диктаторчета.

228

Христо Христов

преди 1 месец

Ценностите на ЕС са кражба, корупция и насилие и да, да убива несъгласнните с ценностите на ЕС. Факт.

227

Христо Христов

преди 1 месец

Нормално е за либералдемократите да убиват несъгласните с тях, особено когато са избрани от мнозинството от хората на демократични избори. Факт.

226

Анонимен

преди 1 месец

До Милен Атентата е в следствие от опита на кремълския слуга Фицо да унищожи демокрацията в Словакия в полза на руснаците.