44

Дедо

преди 4 месеца

Ъъъъ с оня, тридневния ли ??..

43

Анонимен

преди 4 месеца

Успех г-н Президент!!!

42

Майтап бе Уили

преди 4 месеца

А как само звучеше новината "Путин уволни Шойгу..."

41

анонимен

преди 4 месеца

Разбира се, Вован, всичко върви по план. И Киев за 3 дни превзехте, и навсякъде ви посрещат с цветя и оркестър, а не с викове да си вървите там, откъдето се довлякохте, и денацифицирахе, демилитаризирахте Украйна, и НАТО спряхте от разширяване (Финландия и Швеция не ги броим). С една дума пак сте впереди планети всей, само че, както винаги, в мечтите си.

40

Дежа Сесесере 1988

преди 4 месеца

Другари всичко е по плян , комунизма ще владее земята, доларите са хартийки без покритие, запада се разпада пред очите ни....

39

Орксия

преди 4 месеца

2022 : за три дни биеме Украйна и след това сме в България2023: всичко е по план2024: тръгнахме към дунава месете питките2033: разпаднахме се на малки държави но това е част от плана

38

пияница мистик

преди 4 месеца

"Колкото по-ефективно работите на фронтовата линия, толкова са по-големи шансове имаме да разрешим този въпрос по мирен начин" === Ахахахаха :)))) По-дeбилнa нация от тази няма на света. Демек колкото повече убиваме украинци на фронта и те ни убиват нас, толкова повече мира се приближава :))) А за "ПЛАНЪТ" дето се преследва вече 3-та година всички гадаят. Дори и по-напреднал извънземен разум и нашия земен ИИ няма отговор на този въпрос. Тази гротеска ми прилича на романа "Процесът" на Кафка

37

Една добра новина

преди 4 месеца

Путин каза че и нас ще ни освободят като приключат с Украйна. България и Румъния също ще са част от новия съветски съюз.

36

Британското

преди 4 месеца

Разузнаване публикува че Русия засилва дезинформацията за военните действия в Украйна, Антъни Блинкен днес в Киев зпотвърди, че необходимите муниции и оръжие са доставени в Украйна и САЩ ще осигурят още военна помощ за 2 милиарда долара. Жалко нищожество е *** кин, но най жалкото е, че не осъзнава колко е не съществен и не значим за световната общност.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Наборе, на тебе ако ти викат ПА, на украинците им се чува доста различно май... Може и слуха вече да ти изневерява, ми се струва. Що не идеш да послушаш от Киев?

34

Анонимен

преди 4 месеца

Шойгу е повишен язък за цлото кравешко мученее.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Че то Шойгу реално е повишен.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Копейките не мечтаят за революции. Те осъзнават до какво водят по - добре и от французите. Украинците си спретнаха революцийка. И сега... Всички знаем...

31

Анонимен

преди 4 месеца

Украинците нямат жертви... За 2 години 30 000. Така каза адаща на Путин. Само дето военните им гробища за последната година са колкото 4 Арлингтона. А военните инвалиди са над милион и двеста...

30

анонимен келеш

преди 4 месеца

*** мечтаят за революции:):):)*** страхливи БЪЛГАРИЯ-НАТО:):):)Требва да ви натикаме вас в Белене при прасенцата,ама пустата демокрация ви спасява:):):)

29

Анонимен

преди 4 месеца

Гат доде ривалюцията секи ше бъде изправен пред стената и ше си изяде принтираните коментари.

28

анонимен келеш

преди 4 месеца

Давай Вова много руски майки почерни с тази война в Украйна,още толкова искаме:):):)Ние само гледаме сеир.Само Левски:):):)

27

До Хи хи

преди 4 месеца

Охоооо още 1 година РФ ще е на военна икономика. Историята показва, че е полезно.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Украйнците няма полезен ход. Ако я вземат руснаците е обречена на десетилятия мизерия, защото това заслужават според руснаците които ще си компенсират загубите от нея. Ако пък част от нея оцелее, ще има много дългове и ще направи още повече за да си възстанови икономиката. Поколения ще връщат милярдите на Зеленски.

25

Хи хи

преди 4 месеца

Както Путин е казал, Киев за три години, т.е. три години укрите ще ядат здрав бой. На някои еврогейове им се е счуло 3 дни, щото 3 години да ядеш бой от руснаците си е доста. Но укрите ще го изядат, тва е положението.