29

Анонимен

преди 1 месец

Проблемът е, че невежите стигат до университетите, а не трябва.

28

Анонимен

преди 1 месец

До 16. И така на университетските преподаватели се налага да свършат несвършената работа в училище и да запълват бездънни ями от невежество. Това не заслужава ли допълнително възнаграждение на труда?

27

Нелсън Мандела

преди 1 месец

От 44та България се управлява от военно престъпна ченгесароболшевишка хунта руски апъртейд на мафията.

26

Кво работи

преди 1 месец

Резидента за 15 бона на месец? Премиери министри депутати какво работят за тези ненормално високи заплати?!!

25

Беновска пипа

преди 1 месец

Държавата се опитва сама да не спазва собствения си закон. Университетите просто трябва да заведат съдебни дела.

24

малко се говори

преди 1 месец

за скандалите в тези псевдо-аристократични среди. Отидете и прочетете за какво става въпрос реално - поставете в търсачката това: Ректорът на УНСС прикрива плагиат приятелка на негова интимна тръпка

23

Чакалят

преди 1 месец

За пари

22

ДържаватаНаМаймуните

преди 1 месец

Хиените в България не са в зоопарка а са преподаватели бизнесмени зърнари и се чудят само как да Чакарян народа и държавния бюджет

21

Образован съм

преди 1 месец

В чужбина.БеГе образованието не струва.

20

Анонимен

преди 1 месец

Уча в УНСС и имам преподаватели като Румен Гечев. Или не се явява и асистента му взима лекциите, или ни облъчва с пълни простотии. Какви заплати , какво повишение?

19

Хаковете на ППДБ

преди 1 месец

Преди малко споменаха, че студентските такси влизали във формулата за изчисляване на инфлацията, та толкова за идеята на ППДБ да ги махнат, мръсен хак с който изкуствено да свалят инфлацията!

18

MaйMyнaтa

преди 1 месец

Когато викат, пари ми дай акъл си имам....70777

17

Анонимен

преди 1 месец

До родител, напротив. Освен това времената са други :) Явно не си влизал в университет скоро :) или пък в училище :)

16

Ренката

преди 1 месец

Истината е, че ПП обещаваха и сваляха звезди на преподавателите от ВУЗ-овете, гласуваха се закони за увеличение, влязоха в сила, но някакси Асен Василев забрави да спази закона и да издаде постановление. А тиражираното от ПП отпадане на таксите за студентите и безплатно образование беше поредната подигравка:- негласувано в НС, което означава че няма да стане поне до избора на ново НС- не е вписано в норм.документи-подлъгаха студентите да не плащат такси и част са с прекъснати права

15

родител

преди 1 месец

Сегашните студенти нямат знанията на седмокласниците които бяха преди 1989 год.

14

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 6, това е съвсем тенденциозно. Следващите ще мислят как да оправят бакиите на поредното измислено служебно правителство. Зеления чорап иска еднолично да управлява. За това е цялата дандания :)

13

Анонимен

преди 1 месец

И как точно ще го направи? Ще изкочат 20 дърти професора? Ами ще има по два шамара и толквоа ще е ... Не е, като да са 500 парчета.

12

Хахаххахаххаха

преди 1 месец

Академичната общност не е правила никога... но ще го направи за да покаже колко е пропаднала. Нека споменем проекти, в които участват и "яките кинти", които смучат от там. Но явно и науката ни падна на нивото на въглищарите :)

11

Вечен студент

преди 1 месец

Всички са гракнали за още и още пари. Откъде бе? Ако на всеки му бъдат удовлетворени исканията, данъците ще трябва да станат 70 процента от заплатите. Ние за кого работим? Повече пари срещу повече качество, иначе не става! Още се преподава по учебници от 70-те и 80-те по някои дисциплини. Хайде стига! А работа за завършващите???

10

Анонимен

преди 1 месец

Не ги жалете доцентите. Не са на минимална заплата и не умират от глад. Но са прави да си искат парите, които са им обещани отдавна.