80

Сифилиско

преди 4 месеца

До АнонименДавам да ме оправят само здрави батковци руснаци. Мога по петима да поема на един път.

79

Анонимен

преди 4 месеца

до 75 Аз няма да крещя на детето си ако разбера че употребява райски газ а ще му бия два яки шамара въпреки че е момиче на 15. Боят оправя, и теб искам да оправя така.

78

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 76 - Черни панталони, мотор и елече с пачаве! Ще ме забележиш.

77

Анонимен

преди 4 месеца

"По-скоро ти също трябва да изпаднеш в нейното състояние след употреба на райски газ" И как ще изпадна в такова състояние, бе? Колко райски газ трябва да вземеш, че да изпаднеш в такова състояние! Малката пикла се е прала с попърсче, после някой батко и е подухнал малко кокич в дупето, стнаало и лошо, ама за пред вас така казала, че срам ...

76

Анонимен

преди 4 месеца

до 71 Как да те позная? Аз ще съм с изцяло син анцуг и синя лятна шапка. Ти, наркоман райски?

75

Сифилиско

преди 4 месеца

До АнонименНе съм казал че е безобиден, нито че употребявам райски газ. Просто ми е забавно да се пениш. Представям си го как си на живо и как после ще крещиш на жена си и децата, ако имаш такива и ще си съсипваш семейството. Доставя ми удоволствие това. Може и по една прическа да им спретнеш на жените. Модерно е

74

Анонимен

преди 4 месеца

"Но ти си за бой дето казваш че бил безобиден." - БЕЗОБДЕН БЕЗОБИДЕН БЕЗООООБИИДЕЕЕЕН!

73

Анонимен

преди 4 месеца

до 67 Нали ти казах къде ве, наркоман. Ти от този райски газ даже не помниш къде ти казах и кога да се срещнем за да те потроша.

72

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 70 - Пожелавам ѝ да забременее и да взима тогава, че да е дабъл демидж.

71

ЗА БЪЛГАРИЯ!

преди 4 месеца

До Анонимен 58 - Добре. Отивма. С пистолета и ... който се върне, се върне артик! По-добре да умра с чест или да си прекарам живоата в затовра, отколкото да трая подобни нападки!

70

Анонимен

преди 4 месеца

до 64 За разлика от теб племеничката ми след като едва не умря разбра че това е отрова и не взима райски газ вече. Но ти си за бой дето казваш че бил безобиден. По-скоро ти също трябва да изпаднеш в нейното състояние след употреба на райски газ че да ти дойде акъла в куууухата наркоманска чутурааа.

69

Краси

преди 4 месеца

Лятото по черноморието е пълен разврат.

68

Анонимен

преди 4 месеца

Дай г@ тая племетничка, да я видиме! АКо едвам не е умряла, трябва са г@ писали у вестите?

67

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 63 - КЪДЕ!!! АЙДЕ! АКЖИ КЪДЕ! Заклей се, че няма да кажеш на НИКОГО, че ще отиваш, за да не моеж псоле, да ни открият! Само това и идваме!

66

ффф

преди 4 месеца

Наскоро казах на едни познати,че днешното поколение иска да ме накара да повярвам,че миналотото ненормално,е днешното нормално.Докато сме живи от по-старата генерация,това няма да стане,но след като си отидем от този свят,може би ще стане.Но ние също имаме вина,че тези след нас са обладани от ненормалщината.Само не казвайте,че младото поколение са много по-добри и можещи.Една незначителна част от тях-може би.Масата от тях са с изпилени мозъци.И действително за нищо не стават.

65

Анонимен

преди 4 месеца

До от 57 и 58 - Пожелавам на момичето, да думка по балноче РЕДОВНО в близките години и да ти праща клипчета! И се моля, да те срещна някой ден и да имам една малка бутилка с райска газ, че да те шибна по главата с нея, че поне един пострадал да има от райски газ, ама наистина. А не "приеха 14 годишен в пирогов след употреба на райски газ ... и 1.2 литра ракия".

64

Сифилиско

преди 4 месеца

До от 57 и 58Щом искаш да трошиш, може да идеш да натрошиш една наркоманка, която познаваш. Племеничката ти

63

Анонимен

преди 4 месеца

до 61 Говоря ти че от това се умира ве, наркоман жалъъъък а ти ми казваш че бил безобиден. Точно щото го твърдиш това е редно да ти натроша кофата.

62

Анонимен

преди 4 месеца

Да не е баронеса? Реално достойни и прилични доходи могат да се изкарат или с нощен труд от момичетата по морето или с наркотици! Не е ли жалко това!

61

Анонимен

преди 4 месеца

До 54 - За отпускане не знам, но за втората част си прав. Негавини последици няма. Алкохолът е стотина пъти по-опасен.