34

Анонимен

преди 4 месеца

Топлофикация София и не само, все още има доста подобни организации/фирми на ГЕРБ и заедно с помощта на Регулаторите, разбира се с помощта на прокуратурата на ГЕРБ , които са по-произход от ДС са средство за обир на народа!!!

33

Анонимен

преди 4 месеца

Топлофикация София трябва да се закрие!!! Трябва да се газифицира София!!! На мястото на Топлофикация да се сложат фотоволтаици и хубави паркове с дърва и други красиви растения!!! Топлофикация София е средство/ проект на ГЕРБ как да се обира народа!!!Технологията в стара,въпреки че е на газ, има много загуби на топла вода по трасето и освен това цената е безумни надута!!! Докато бившата агентура на ДС(ГЕРБ)ни управлява,никога няма да се оправим.

32

Наблюдател

преди 4 месеца

Все ми е тая колко ще плащат софиянци за парно.Единственото,което ме интересува е държавата да не подпомага Топлофикация София

31

Анонимен

преди 4 месеца

Нека! Те заслужават хората. Ако има някакъв дефицит, да го вземат от прованса. Провансалците няма да се усетят, пък и да се усетят те си кютат като божикравички.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Тюф л е ц ите се обаждат отново, не знаят какво е в мутренските охранителни среди :)))

29

Анонимен

преди 4 месеца

Докато ДПС и ГЕРБ са на власт народа няма да спокоен живот! Първо Лустрация и всички агенти вън от управлението на държавата! Това е мафията или паралелната държава и тогава смяна на службите и съдебна реформа. Всички свързани да бъдат в затвора.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Това е предизборен номер на ГЕРБ.Юли спада цената с 30%, а след избитите септември се качва с 40%, въпреки че цената на газа от ноември 2023 година е спаднала с над 60%.Народ наивен!!!Това си е традиция.Топлофикация София е на ГЕРБ, регулаторите на цените са на ГЕРБ.Правят каквото си искат. Така Ви обират.Топлофикация София е със събираемост на задълженията с над 95%,цената на парното трябва да е поне с 60% по-ниска от месец 11.2023г.!!!!Топлофикация е на загуба с над1,5 милярди лв. Как???

27

Анонимен

преди 4 месеца

Аз лично не бих заложил на този кон. Все ще намерят причина да "изравнят" накрая нещата и да се окаже, че ще се плаща повече даже.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Не може да вземеш решение, когато знаеш само малки детайли :))) В БГ е толкова смахнато, че не е за говорене :)))

25

Шегобиец

преди 4 месеца

Аааа, не сме се разбрали така! Тия лафове са само за преди избори! Есента ще се окаже друго!

24

до 10

преди 4 месеца

Ако говорите за Топлофикация, загубите на година са около 60 млн още от 2009 година насам. Досега са натрупани около 680 млн. Топлофикация е черната касичка на ГЕРБ. Борисов я направи общинско дружество, а после управлението й наследи Фандъкова. И така цели 14 години (2009-2023)

23

Доктор Сър Пичук

преди 4 месеца

Какво е това прогнозирани цени на квоти 157 милиона лева? Какви квоти се начисляват в цената на парното?

22

Анонимен

преди 4 месеца

Поредната залъгалка цената на парното пада през лятото, а през есента ще излети в космоса.

21

Анонимен

преди 4 месеца

До Христо Христов Хиперинфлация на тока за да платат на София. Кво да правиш такава ни е държавата.

20

Стига лъжи!

преди 4 месеца

Ще крадат все повече! Токът и топлото ще бъде поне с 10% по-скъпи. Всички и всичко е така омаскарено, че който и да дойде на власт, няма да се оправим!

19

до 10

преди 4 месеца

Се льо, и ти и ми сир ките, не е лошо да научите разликата между ТЕЦ-София и ТОПЛОФИКАЦИЯ-СОФИЯ. Първото е един от ТЕЦ-овете в София, а второто е цялата компания, част от която е и ТЕЦ-София.

18

Анонимен

преди 4 месеца

То е много размито в БГ, тъкмо поверваш в некой и те свалят на земята, от всичкото нагоре наглеят :)))

17

Анонимен

преди 4 месеца

За парно нема и сега само плащаш, но тока скача като минат изборите.

16

Боко и ШИШИ

преди 4 месеца

Гласуваш за Боко тиквата получаваш ШИШИ свинята!!!! Човали пари от магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция и децката болница посегнаха и на пенсиите и и всичко което носи пари !!!

15

Боко и ШИШИ

преди 4 месеца

Гласуваш за Боко получаваш ШИШИ!!!