322

Анонимен

преди 5 месеца

Руснетата не са бира, а бояршчик

321

Анонимен

преди 5 месеца

Клавиатурата ми е повредена и много трудно пиша. Едвам напиша нещо и модерратора ми го цензурира/краде още на екрана. Това е ужасно. Моля ви подкрепете ме.

320

Анонимен

преди 5 месеца

Модерратора непрекъснато ми пречи на мненията напълно умишлено. Непрекъснато ми краде мнения от екрана. Това е ужасно. Цензура е.

319

Анонимен

преди 5 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка... Искате да превърнете Русия в Ирак, Либия и Сирия, но руснаците са друга бира.

318

Асброх

преди 5 месеца

Кадиров, боеспособен и предан, разбирате ме

317

Анонимен

преди 5 месеца

"толкова долна зган няма , алкохолик и леки жени това е русия , ние знаещите и можещите ще унищожим това гнусно долнопробно племе." Вие, знаещите и можещите пишете Зган? Големи сте, поклон!

316

Боби

преди 5 месеца

До селянин Ако разстоянието е 10-20км полетното време на снарядите е много малко за да може един временен мост и непосредствената околност да бъде опразнен от превозни средства. Тоест да няма жертви. Ако ВСУ ще стреля с ХИМАРС или АТАКМС първо ще има предизвестие най-малко, Ако има ПВО може да ги свалят. Най-малкото ще има тревога и всеки ще хукне да се спасява.

315

Анонимен

преди 5 месеца

Харков няма да го превземат, Харков ще бъде обкръжен.

314

Dubliner

преди 5 месеца

Uncle John много си прав такъв упадък и толкова долна зган няма , алкохолик и леки жени това е русия , ние знаещите и можещите ще унищожим това гнусно долнопробно племе.

313

Анонимен

преди 5 месеца

Освободиха Волчанск. Градът се върна в Русия.

312

Анонимен

преди 5 месеца

Това деде коментира Владимир Владимирович! Смех у залата.

311

Uncle john

преди 5 месеца

Скоро на красният площад статуя на свободата , жив алкохолик няма да остане а само , леки руски жени готови да бъдат напълнени със западна семейна течност

310

селянин

преди 5 месеца

абре кви са тия 200 войничета дека ке пращаме у одеса да пазят българите там

309

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 307 На Украйна постоянно са й "свършили" войниците, пък руските фашисти "напредват" само с месни щурмове и гигантски загуби на бронетехника. Ходи разбери паралелната реалност.

308

Рендето

преди 5 месеца

Брейй..., нашти "журналисти" специално получават свръх секретна информация направо от Генералния Щаб на МО на РФ!!! Бравус, Натовската "разведка" всяка сутрин Задължително чете наштъ пресъ! -)))))

307

селянин

преди 5 месеца

до Боби 15-20 км са мако щото се си мислим дека сите имат джепане дека хвърля по надалече

306

Анонимен

преди 5 месеца

До Историк 303 Ха ха ха ха ха ... абе ти наистина ли твърдиш това? Заеми се да пишеш фантастика, може да се прочуеш като фантаст. Фактите са на съвсем други места, не на сайтовете на суульо или пууульо, направени по поръчка и срещу заплащане от някой, който си изгражда пропагандни мрежи

305

Анонимен

преди 5 месеца

Кирил Буданов е пратил главорезите от ГУР да помагат на "захистниците" в харковска област. Изпратили са и полиция. Резервите от храбри киборги от ЗСУ явно свършиха. Гражданинът Зеленски май наистина никъде няма да ходи, освен ако не бяга да си спасява кожата. Руснаците са докопали изверг от "Кракен". Не мисля, че ще има съд за него, само присъда. Отбранителната линия, която ЗСУ били подготвили се оказа купчини "драконови зъби", очевидно изсипани от самосвалите на купчини. Пълна трагедия.

304

Анонимен

преди 5 месеца

Че те руснаците са в офанзива от две години, голямо пророчество.

303

Анонимен

преди 5 месеца

До Историк Абе дооосаднико, спри да досаждаш бе, с твоята "пост истина" - издевателрство над фактите в угода на някакви политически цели. Ти си толкова историк, колкото аз съм космонавт. Гвата ти е пълна с пропагандни клишета без никаква фактическа и камо ли историческа основа. Надолу всичките ти твърдения хората ги коментираха и те направиха смешен, но понеже от Сороското НПО ти се плаща за постове, дращиш ли дращиш измислиците си...