113

Анонимен

преди 1 месец

Жената си прави предизборна кампания. За това и Макрон и бутна рамо да присъства на срещата с китайския премиер!

112

мдаа

преди 1 месец

Урсулата вика, че Русия оспорва световният ред установен след ВСВ. Но този ред САЩ не го спазват от поне 30 години.

111

Колективният

преди 1 месец

Кремълски фашистки елит не иска преговори. Колективният фашистки елит на Кремъл иска много бой до последния крепостен за кефа на Жужака.

110

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 109 - Тази беше акушерка, а сексолог е украинската посланичка у нас.

109

Анонимен

преди 1 месец

А Урсула ли ще преговаря ?? Или Викито Нюланд ?? На Викито и е мечта от едно време тя да преговаря. Още откакто раздаваше бисквитки на Майдана (а после каза че не били бисквитки, а сандвичи). Такова преговаряне ще му удари, че *** ще си го премести от единия в другия крачол...!

108

Анонимен

преди 1 месец

Тази ли беше сексолог по професия?

107

Анонимен

преди 1 месец

В духът на скорощният европейски кОнкурс, ще перифразирам кралицата на Европа: Урсула I фон Лайден: "Ако баба ми беше мъжка, щеше да има дръжка."

106

Анонимен

преди 1 месец

Защо се обажда това нещо?

105

бай Дрън

преди 1 месец

Урсулоподобното, опази Боже, прогледнало!

104

Анонимен

преди 1 месец

За Бога, оправете си заглавието! Научете им поне имената, макар и 5 минути преди да изчезнат от политическия живот, което искрено желая на г-жата!

103

емо

преди 1 месец

както винаги говори пълни глупости. руснаците бомбардират военни обекти в украйна и свързаната с тях енергийна инфраструктура, както и позициите на украинците на фронта. спрат ли бомбардировките, според урсула, на следващия ден ще започнат мирни прегово-ри, но това зависи от украинците, които ще се възползват от ситуацията.

102

Анонимен

преди 1 месец

За сведение на г-жа Урсула, световния ред, установен след ВСВ, претърпя съществени промени след 1989 г. Разпадането на източния блок стана възможно след договорености, които след това бяха нарушени многократно. Така че Путин едва ли ще седне да преговаря с "колективния запад", който излъга и наруши поетите тогава ангажименти към Русия. А и след провала на Минските споразумения, как да има вяра на подобни лъжци и да преговаря с тях!? Явно изходът ще е по друг начин.

101

Тео

преди 1 месец

Моме, а нещо за Израел, така, да кажеш - или там ще изразяваме съжаление и загриженост. Когато всички животни са равни, но някои са по-равнинот другите, когато има двойни стандарти, рано или късно настъпва Коледа за парсетата и стават на мезета!

100

Пловдив

преди 1 месец

Това не са бомбардировки това са перални .

99

Урсул

преди 1 месец

Урсулка се надяваше Путин да се провали като го заявяваше многократно, но се провали европа по нейно ръководство.

98

Анонимен

преди 1 месец

Ако Русия спазваше установеният ред след ВСВ най вероятно урсулка щеше да прави бибитки на руски солдати у немачко а не да да се прави на интересна!

97

54321

преди 1 месец

"Тя отбелязва, че световният ред е установен след Втората световна война, но Русия го оспорва". Тук нещо не мога да разбера да не искат обратно да вдигат стена в Берлин а руснаците да се дърпат?

96

Анонимен

преди 1 месец

И това нещо води Европа?Е няма да с бъде тая работа!

95

Мандо

преди 1 месец

Ааахахаха урсоляк кои те брой за човек ва хахахахаха. Искрено ме разсмя тази статия .Урсула хахахахах урсула ....бас ловя ,че чичя Путин е повърнал чая си , когато е чул това ...урсула хахахахх.Наистина много грозно име урсула , тръпки ме побиват , кой юрод ще кръсти детето си урсула

94

Ина

преди 1 месец

Нещо се е объркала госпожата!