105

Майстор плочици

преди 1 месец

Какви наеми растат *** вече трети тъпакрентиер самозабравил се да вдига сапунисвам в банята и сменям. Изживявам си депозита стой та гледай, напраскам му 5000лв сметки и си тръгвам.80% имоти стоят празни новия наемодател е предупреден.Вдигали ще му стои празен!

104

До Анонимен 92

преди 1 месец

Ти не го питаш най-важното - в брой ли да носиш парите и на кое точно място ще се срещнете, когато ще му ги дадеш? Сигурно няма да е пред съдебната палата, а в по тиха странична уличка и ще предпочете това да стане по тъмно. :))))

103

До Анонимен 84

преди 1 месец

В нотариалния акт, който имаме у дома пише, че построеният от моите баба и дядо тристаен тухлен апартамент с площ 95 кв. м. (чиста площ, без идеалните части от стълбището и входа), с южно изложение и гледка към планината, намиращ се на улица с големи хубави дървета, на около 50-60 м от бул. "Витоша", струва 3 100 лв (три хиляди и сто лева). Този нотариален акт е от 1957 г. Спестявайки само половината от тогавашния си месечен доход те са могли да съберат тази сума за по-малко от три години.

102

Анонимен

преди 1 месец

до 96 Заповядай и ти .Така или иначе имам друга среща и ще бъда там .Ще ви очавам в 18.30 , до 18.40 .Не се шегувам .

101

До Алекс

преди 1 месец

Ако пенсията ти е 3 хиляди лева, защо да не можеш да пращаш наем?

100

Иван

преди 1 месец

Аз съм млад мъж на 42 години. Работя за 900Лева чиста заплата и искам да си купя жилище да се изнеса от нашите. Ако събирам по 300 лева всеки месец, мисля че ще мога да събера 20 процента вноска преди да направя 45 години.

99

Анонимен

преди 1 месец

Младите семейства трябвало да са убедени във възможностите, с които разполагат, казва бившиятпредседател на сдружение "Недвижими имоти". Ами точно затова хората масово отлагат създаването на семейство и раждането на деца, именно защото са убедени във финансовите си възможности, тоест знаят си хала. Ако разчитат само на своята заплата, значи живеят на ръба на оцеляването без да са сигурни, че утре ще имат дори този скромен статус. Работа има, но заплатите са мизерни.

98

Алекс

преди 1 месец

То хубаво под наем,но като се пенсионираш как ще си плащаш наема е въпрос с доста повишена трудност.

97

Бре каква мислителка

преди 1 месец

"... живеенето под наем е добра опция", казва г-жа Стойчева, която е управител на медия за недвижими имоти. Значи е чудесно всеки месец да хвърляш половин заплата само за да живееш под чужд покрив. И когато се пенсионираш, ще търсиш хосписи за бедни старци или ще идеш някъде на село, да живееш пак под наем под покрива на друг старец? ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ е, че цените гонят европейските, а заплатите са като в бананова република. При нормално заплащане, най-разумно е да си купиш свое жилище.

96

хаха

преди 1 месец

Ще те чака на съдебната ако го пуснат от Курило, ама не е сигурно.

95

Анонимен

преди 1 месец

Даже ще се откаже и от таксите дето е платил на нотариуса. Подарък ти прави човека. Отивай на съдебната ще изпуснеш сделката на живота си. Аз преди 3 години купих и само за брокера и нотариуса олекнах с 15 бона, а той ти прави подарък.

94

Анонимен

преди 1 месец

Няма да се обяснвам във форума .Заповядай в 18.30 и ще говорим , ще видиш и цената и квадратурата и локацията и годината . За да ме познаеш , специално ще обека червено яке Норд фейс и ще нося чанта за документи .

93

Анонимен

преди 1 месец

Билетчето е поскъпнало 30 пъти от тошово време, а апартаментите само 10-15 пъти , а тук говорят за балони

92

Анонимен

преди 1 месец

Чакай ме ако искаш и зад съдебната, шарани няма тук. А глупостите ти нямат никаква логика. Купил бил апартамент на реалната цена и готов да го продаде на нея. Кога си го купил.Вчера или миналата седмица. Смешкооо

91

Анонимен

преди 1 месец

Луканката не помня да е била 3 лева , а съм пенсионер вече. Беше 5.40. Кашкавал Балкан беше 4 лева, а Витоша 2.50 лева. Много добре помня , че и билетчето беше 6 стотинки, когато апартаментите бяха по 15 хиляди лева, сега билетчето е 2 лева за трамвая, колко трябва да ви струват апартаментите?

90

Анонимен

преди 1 месец

Довечера в 18.30 те чакам пред съдебна палата . Заповядай да разгледаш нот.акт , квадратура , гараж , газификация , сграда клас Б , енергиен паспорт и всичко останало .Предоставяям копия на всички документи , а ти бъди готов да ми преведеш парите .

89

Анонимен

преди 1 месец

Баничката станала от левче на два, няма проблеми. Апартаментите станали от 100К на 150К и балоооон

88

Анонимен

преди 1 месец

Кога си го купил бе ... Лъжецоо . Бил го купил на реалната цена, а написа камара с коментари , че имало балон на имотите. Няма такива смешници. Защо си купувал, като имало балон. Официално имотите са поскъпнали в България с 10% за година. А за 2022 година с 15%

87

До 77

преди 1 месец

Олиото в момента е 2,50.Айде стига сте плакали по форумите, безделници.

86

До 80

преди 1 месец

А пък аз си спомням времето,когато саламите бяха по 2 лв.,а луканката 3,50 лв.Я стига сте се замлатвали(фантазирали),Ами се хванете за работа и тогава нищо няма да ви е скъпо.А между другото,преработените храни като салами,луканки и др.са най-вредни и не се препоръчват,особено за деца.