188

Сата НАТО

преди 1 месец

Нещастния путински режим агонизира, колко пъти го гледахме това с Милошевич, Саддам, Кадафи, само че в по-скромни размери... "Не можете да говорите така с нас!".... Кой ти е казал, че не могат бе, ти имаш - 1 млн загуби в жива сила и минус 80% танкове. Кой си ти изобщо, какво представляваш? Мало умник...

187

тоти

преди 1 месец

Никаде нито ще влезете нито ще излезете...те там ще си умрете и никой няма да плаче нито за теб нито за оня *** Путин,колкото и да се правите на велики ,знаите и Русия ви мрази,но СЕ СТРАХУВАТ ОТ ЗАВЛАДЯНАТА ДЪРЖАВА И КГБ !!!Няма да е далеч деня когато РЕВОЛЮЦИЯТА ЩЕ ВИ ПОКАЖЕ ПЪТЯ И ТОЙ СЕ ВИЖДА ВЕЧЕ !!

186

Юлиян

преди 1 месец

Западът да влезе да се бие в Украйна?Няма да влезе!Ако му стискаше досега да е влязъл.Ясно му се казва:Ако му стиска!Чакат го!А то,все влиза,влиза!Скоро няма да има заради кого.Близа..,пардон-"Влизачи"!

185

Анонимен

преди 1 месец

Какво е казала баба Ванга.

184

Анонимен

преди 1 месец

Подценявате руснаците и ще докарате на човечеството нова световна война и при това ядрена.Украйна няма как да победи.При война между НАТО и Русия си се знае какво ще стане.Това,което каза баба Ванга.Може и да се избегне ако хората прояват разум.Още има време.А от какъв зор да защитаваме страна,която иска да отнеме човешките права на собствените си граждани?То и да не бяха руснаците самите укри по между си ще се изтрепат.

183

HMLF

преди 1 месец

Той Садам беше готов и го вадеше голям ама......

182

...

преди 1 месец

Значи ако НАТО и запада реши да се бие с рашистан, то рашистан няма да може да направи нищо! няма реалната възможност да постигне ума технологиите производството и каквото се сетиш на запада! Това вече няколко пъти им го доказаха нагледно! така, че да е готов рашистан да е готов колко да е готов!?

181

Мечката

преди 1 месец

ще разхвърли цялата горска фауна,ако посегнат към меда Ще направи карамболи с лъвове,петли,орли,жаби,змии и гущери

180

Западът

преди 1 месец

не се бие с Рассията! Русия се бие със себе си. За три години война още до Одеса и Киев не са стигнали, а вече отдавна трябваше да са в Лисабон и Берлин. Тотален резил за Фтората по могучество армия.

179

Дърта

преди 1 месец

Мечка стъпка леопард и оскуба петел

178

Анонимен

преди 1 месец

Аре по-кротко.

177

До 209

преди 1 месец

Ха, дано, но надали. (:(:(:

176

Анонимен

преди 1 месец

САЩ са зонбирани африки и мешани и дано Русия ги ликвидира.

175

Анонимен

преди 1 месец

Долу империята! Свобода за републиките!

174

Чичолина

преди 1 месец

Досега не знам да се са били за мен само прелъстяване и изоставяне.

173

Запада

преди 1 месец

Може само приказки за малки деца да дума по адрес на Русия.Никога няма да им стиска,освен по холивудските филми,в които умуват само небивалици.

172

Дрът Пърдялник

преди 1 месец

Само пруфни, изхвърляния, словоизлияния, падащи по стълби, скачащи от балкони и джамлъци, смяна на овенни и накрая аромат на боршов заден въздух. Знаем си ги още от СеСеСеРетата. Все същата песен.

171

Страх и резил

преди 1 месец

За Запада.Бедуините на камилите в Сахара паднаха от смях от камилите си викайки "без топки са"!Ха,ха,а!

170

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Руското лицемерие - война започна, от война бяга.

169

Див кашик запасняк

преди 1 месец

Войната е за мъже . Мерене на сили воля и сърце.