49

ха ха ха

преди 1 месец

Преди всички избори почват дежурните заклинания за масово гласуване!Готов съм да се обзаложа,че повече от 30% няма да гласуват!Тези 30 % ги давам за авторитет,всъщност ще бъдат доста по-малко!

48

Анонимен

преди 1 месец

След като видях участниците на Евровизия и нашите кандидат политици разбрах, че бъдеще за Европа няма...

47

Анонимен

преди 1 месец

Пълни глупости !!! На младите до 25 години не им дреме какво се случва в България и важното е да има кинти за довечера, както и за море това лято в Гърция. От 27-28 до 50 изплащат кредити и вече се разочароваха от всички политици, защото гласуваха на доста избори. А над 55 мислят как да качат пенсията с някой лев. Активните са заблудените фенове на Ездачката и платения вот, но те нямат определена възраст.

46

Анонимен

преди 1 месец

Нали в Бг сме само по статистиките , та : Според Бг-проучване / от 113 място / ,....45% от младите били доволни от живота днес . А младите които са интервюирани , са били от сорта :Нито учат , нито работят , на лаврите на родителите си живеят ОЩЕ !Каква е тая ''младеж'' , за чудо и приказ ?

45

бай Евтим

преди 1 месец

Младите масово за нищо не стават. Или са разглезени богаташки синчета или са деца на родители, страдали през прехода и старали се да дадат на децата си всичко, което те са нямали и резултатът е плачевен. Разглезени млади, искащи всичко, веднага, на секундата, неуважителни, без да предлагат нищо на среща. Има и свестни деца разбира се, които учат, искат да се развиват и да успеят в живота, но се губят някак на фона на пропадняците.

44

Кубрик

преди 1 месец

Кой от 54%има образование и специалност,в главите им чалга и дрога,едни вчера заминаха,се надявам във Ада,с Ровъра, ето това са, като тази по земеделието, манекенка,предатели и хрантутници, ще ни управляват.

43

Анонимен

преди 1 месец

До Рюхо...То в Бг , други не са останали , само тикви , мутри , и шарлатани ... Бихте ли ми посочили : За кого може да се гласува , мноО шкарт бре !

42

Анонимен

преди 1 месец

Да ве , а тия 56% от младите , НИТО УЧАТ , НИТО РАБОТЯТ , доволни са от сегашният живот : '' Тате носи , мама меси "!

41

Рюхо

преди 1 месец

Цели 54% малии Българския народ ще ги избира и тия кат ония в парламента ... Даите ми един телефон на тоя български народ да го питам ще все мафиотите избира ...

40

Ужас

преди 1 месец

Европа се превърна в по лошото копие на СССР,кой можеше да си го помисли даже.

39

dabeda

преди 1 месец

Ще гласуват те - в онлайн анкетата на днес-а! До секциите ходят само пенсионерите. Никой не го бръсне за избори и кой го управлява.

38

Анонимен

преди 1 месец

Видяхте по Евровизия какви искат да ни яхнат. Това са ценностите. Пълна деградация. Трябва да гласуваме срещу това, иначе утре децата ни...

37

Анонимен

преди 1 месец

То е на принципа, дай да ги пратим в Европа, че тук не можем да ги понасяме. ;))

36

Да

преди 1 месец

Европа е окупирана от сащ.По добре тези 54% да гласуват в България.

35

Анонимен

преди 1 месец

150 годишния таен договор за България от англосаксите и Сакскобургите изтече на 24 март 2024 година . Отделно от това изтече и 20 годишния договор с Нато ! Сега е важно само дали ще изберем да имаме свободна държава България или изобщо да няма такава държава .

34

До Митко

преди 1 месец

Партия недоВеличие е делавер импекс и е под краварска маскировка.

33

Samo minavam

преди 1 месец

Това са, младите бабуини, купени са вече

32

Факт

преди 1 месец

На Европа и трябват нови политици ,сегашните са васали на сащ и вкараха ЕС в криза и война.

31

Анонимен

преди 1 месец

На Андрей Слабаков жена му заприличала на руса свинка. Така се натъпкала с пари. А Слабаков не виждате ли каква полза донесе за България? Какво да ви обяснявам?

30

Анонимен

преди 1 месец

Каква партия Величие ? Не видя ли , че социологията дори не ги хвана , че съществуват