68

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

До чинтур по същата причина, по която големите софтуерни фирми и клиентите им си биха камшика от унгария: "определени политически настроения".

67

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен65 яле го нашио и у тая тема. имал познати :))) оди се пери, ши3ак

66

чинтур

преди 1 месец

А от Uber защо си затварят развойния център в софия и го местят в Нидерландия и Индия? Нали в Бойкостан е хубаво, а софия е европейски град?

65

Анонимен

преди 1 месец

Давайте смело и не се плашете - тия статии са като онези колко лошо и скъпо е в Гърция лятото. Нито изкуствения интелект ще измести ИТ-тата, нито е чак толкова страшно да се започне или пък че за нищо няма да ставате след 15 -20г. Но все пак трябва да сте и реалисти - има си напрежение, работа и няма от първата година да взимате 10к. Хубавото е че дори сами можете да се научите и после да се прикрпите някъде където да се развиете.Съученик с ветеринарна медцина стана добър програмист в Майкрософт

64

IQ 3.14

преди 1 месец

спрех да четем на "враца софтуерно общество". северозапада е пълен с такива пуяци дето очакват да прибират пари, регистрирани под неква форма като нпо, да участват в държавни поръчки, и да плащат минималната. както викаше един герест каскет "ае аз дадох 30 000 марки за сървъри, проектантите ми отидоха в германия да мият чинии. кво им не харесва на 900 лева бруто не знам".

63

прУграмист

преди 1 месец

Ама софтуни и терлик прогресс бълват неграмотници със сертификати по ноуд жс и питон джанго

62

чорбаджията само

преди 1 месец

наема ИТ хора по малко: Технологията не застрашава специалистите, а по-скоро при добра работа с нея биха били намерени много ползи.

61

Анонимен

преди 1 месец

До Хахахахахахахахахаха 60. Кво си победил бе тролинген няма с часове да се занимавам с глупави екземпляри като тебе. Показа се разбрахме те. Много здраве.

60

Хахахахахахахахахаха

преди 1 месец

До Анонимен 59, аз пбедих :) Ближи рани! Беше ми приятно да те гъбаркам :)

59

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 58. Добре бе.

58

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 56, срещу мен да бягаш не можеш ми достигна ннивото. Толкова си жалък :) Тук гъбаркането е мое удоволствие. Малоу мниците сте много :) Аз се смея. Ти сам си каза, че си на ръба :) *** ло ум ник!

57

Анонимен

преди 1 месец

20 години го работих това, обучил съм стотици хора лично съм износил на гърба си проекти за милиони, единственото което получих е високо кръвно, безсъние и в края на кариерата си да търпя всичкоразбиращи млади меринджеи. Та един ден се събудих и осъзнах, че реално вече няма нужда да работя повече, напечелил съм се за няколко живота напред, баста търсете си опитни балами другаде!

56

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 53. Напротив, удоволствието да се гъбаркам с такива виртуални типажи като тебе е мое. Само да забележа под някоя статия и няма начин да пропусна.

55

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 54, глупости! Неграмотникът тук си ти! Отивай бий жената :) Да не си намери някой друг! Че с тази арогантност... лесно ще намери някой свестен :)

54

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 52. Съвсем несвъразно зе да ломотиш. Айди меринджействувай оттука.

53

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 51, а аз се забавлявам с пропаднал нискоинтелигентен *** като теб :)

52

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 46, не съм пропадняк като теб :) Не псувам. Това е твой приоритет. Пак се изложи :) Мързел :)

51

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 49. Тука ше си седим да те дразним.

50

Иван Анисий

преди 1 месец

Вярвам напълно на БлюнгбършитЪ!!!

49

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 48, като ти написах, че не ставаш имах предвид точно това. Определяш хора, които не познаваш! И да ти припомня, защото вероятно си и късопаметен: ти започна! Така че се разкарай и се скрий! Нищоставащ и нищоправеш интригант :)