8

до ровър спорт

преди 1 месец

Пожарникара на 56 години трябва да си гледа пенсията, а не да стои на мястото и да взема пенсия и заплата! Там трябва да действа енергичен млад човек, който се оправя без очила с модерния си телефон, пъргав, енергичен, действа без пустосване, охкане и пъшкане с лебедката, оксижена, флекса и резачката! Сега ще му дадете и 100 000 лева за трудова злопулука, в службата ще изготвят необхдимите документи и ще променят графика, че няма кой да кара смяната!

7

Анонимен

преди 1 месец

На комплексара тати му купува черен жип и когато до него има кифла +200 коня и безсмъртие, добре че не е ударил невинни хора!

6

Анонимен

преди 1 месец

До УНИЖАВАМ русофили Аз карам совалка...

5

УНИЖАВАМ русофили

преди 1 месец

Карам Ровър Спорт, никога не съм катастрофирал с него. За да разцепиш на две една от най-здравите коли и марки на пазара въобще, трябва да е карано най-малко със 150км/ч. Единственото лошо е, че е пострадал пожарникар отишъл по нощите да си свърши работата.

4

Анонимен

преди 1 месец

Не се научиха тия чинари да карат.. тц. тц. тц..

3

Дааа,

преди 1 месец

баща му му купил мощна кола, ама не му е обяснил, че това изисква известни умения и носи някои отговорности. Както се казва, шофьор, *** и сервитьор се става, ама трябва малко и отвътре да ти дойде!

2

анонимен

преди 1 месец

Нерационални, че и глупави хора на пътя, зад волана, колкото щеш. Не разбраха, че колата не е игра, нито е просто натискане на ***, ръката върху скоростния лост и въртене на волана насам-натам. Шофирането е мислене и съобразителност.

1

Анонимен

преди 1 месец

Като чета как колата е минала през няколко чинара и като видях снимки и какво е останало от колата шофьорът е карал сигурно с около 200км.