239

Анонимен

преди 1 месец

Ама защо се дава вяра на този бояджия...ппдб никога не са виновни за нищо.

238

Анонимен

преди 1 месец

Паметникорушителите не се спират пред нищо.

237

Анонимен

преди 1 месец

В България също трябва да се приеме закон като в Грузия, за да знае българския народ от кого се финансират медиите и защо така се манипулира народа. Ясно е че който плаща той поръчва музиката. Защо трябва платеца да е скрит от народа.

236

Анонимен

преди 1 месец

Как така го оневинава прокуратурата още при старта на разследването. Ако беше обикновен човек или Костадин Костадинов да са му повдигнали триста обвинения.

235

Анонимен

преди 1 месец

Ама защо му криете името на този Божанков. Ако не беше от ППДБ да ни бяхте проглушили ушите с него. Ако още беше в БСП пак щяхте да хулите столетницата без да спирате.

234

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Модерна работа - правиш купон, каниш и малки деца и оставяш заредено оръжие на пейка в градината. Отдавна еднорозите от пластик п дъ бастик са ектремно опасни. И не е един случай.

233

Ахаа..

преди 1 месец

Цялата работа е мътна и леееко замазана по адвокатски!

232

Аз

преди 1 месец

Малки шарлатанчета сър, кво да ги правиш, учат се от бащите си!

231

Анонимен

преди 1 месец

Ква играчка кви пет лева,на това желязо тежащо над килограм играчка ли казвате,а пък тия гащници на когото е бил пищова без значение кой дали Божанков или набеденият за собственик пишман стрелец трябва да бъде търсена възможно най строга наказателна отговорност!

230

Аз

преди 1 месец

Божанков да не се ослушва, а да подава оставка! Ако се дърпа, шарлатаните да го изключат незабавно, иначе камъните ще връчат в тяхната градина. И без това не са в кой знае колко добра позиция в момента.

229

Анонимен

преди 1 месец

Keлешът е трябвало да тегли куршума на тоя депутатин. В тиквата.

228

Анонимен

преди 1 месец

То Ко да искаш от ПП депутатите пълни неудачници едни пият чупят чаши и бутилки други идват пияни на работа в НС и се изказват на трибуната ,сега тоя явно и той се напил ,но иначе е професор ,и си оставил оръжието на видно място ,а по закон трябва да е заключен в каса ,напълно неадекватен гад

227

Анонимен

преди 1 месец

Тинтири-минтири :) Детето,джоба,лелята,вуйчото,братчеда-и всички на по 10-12 г.Някой от големите е стрелял,пияни като кирки,не знае как да борави с тоя архаичен топ!Случаен рикошет!Или притежателя на оръжието го е дал на друг ***!Този револвер има силен откат,изпуснал е контрола на оръжието!Там някой е за затвора,нарушил е поне 3 алинеи от закона за огнестрлните оръжия!!

226

123

преди 1 месец

А сега таткото Явор да понесе наказателна отговорност като анти родител! Не може да се самозабрави като депутат и да зареже отговорността си на родител! На това ли ще учите децата си Яворе, да бъркат по чужди джобове и да си "играят" с огнестрелни оръжия?

225

Ристо

преди 1 месец

Не ми било шумкарче, най ми било шарлатанче!!!

224

Анонимен

преди 1 месец

я, какви приятели имал божанков, а и синът му, да стреля с пистолет който тежи 1кг, на 12 г. децата са в пети клас, малки още

223

Анонимен

преди 1 месец

.

222

era

преди 1 месец

с такова татенце какво очаквате да е детето

221

котило на шумкари

преди 1 месец

Тренират ги от малки да са готови отново за църквата Света Неделя ....

220

коментар

преди 1 месец

Защо бре Яворчо децата ви почнаха да се гърмят още от малки? И още малко да изпадна в умиление и да пусна една сълза, като те слушай как лъготиш като млад пребоядисан шарлатанин как отрочето ти милото, взело че помислило пищова за играчка! С такива ли играчи се забавляват децата ви Яворе, докато вие се правите на уж народни и уж избраници?