84

истински мъж

преди 1 месец

Старческо куко!Какви жени виждаш,за да ръководят държава и държавни структори?! Аз не виждам жени,които да искат да стават съпруги и майки.Ако беше видяла такива жени,да и се поклоня.ТАЗИ БАБА НЕ ВИЖДА ЛИ,ЧЕ НАШИЯ ХРИСТИЯНСКИ СВЯТ СИ ОТИВА,ЗАПАДИ ТАКИВА БРЪЩОЛЕВЕНИЯ,КАТО НЕЙНИТЕ.

83

Анонимен

преди 1 месец

***, изкукалата лелка! :)

82

Йончо Попов

преди 1 месец

Редакторката ще купува риза на Силяновска - прекръсти е в заглавието на публикацията ...

81

Анонимен

преди 1 месец

До Любител Адвокатмогат да бъдат оборени само вътре самата държава...професорката е много добре подготвена и знае какво прави и говори...апропо всеки граждаин на република македония има право да нарича държавата си както иска дори и на официални церемонии като днешната включително и гражданката гордана силяновска...

80

Анонимен

преди 1 месец

С Македония ще се обединим под крилото на Вовата!

79

Бай Ставри

преди 1 месец

Живея на бул. Македония в гр. Пловдив. Това означава ли, че имам нов президент?

78

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се въведе строга пенсионна възраст за политици максимум до 65 годишна възраст! Тенденциозно се държат във властта хора със структура на мислене от Студената война, които убиват Европа. Система и антисистема: това е начинът, по който англичаните владеят света. НЯМА ДА ДОПУСНАТ ЕВРОПА ДА Е ОБЕДИНЕНА, а Русия е изконна част от Европейската цивилизация. Ще държат Русия като Анти Европа, Македония като Анти България т.н.

77

Анонимен

преди 1 месец

След националната катастрофа от 1СВ благодарение на Цар Фердинанд 1, в България пристигат 500 000 бежанци от Вардарска и Егейска Македония БЪЛГАРИ, чиито наследници днес са ми съседи в София в кварталите Стрелбище и Иван Вазов и тази ВЕЩИЦА с нейните дяволчета иска моите съседи БЪЛГАРИ да ги обяви за МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО! ВЕЩИЦИ В ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗДИГАТ НА РЪКОВОДНИ ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ! ДОЛУ СТАРЧЕСКИТЕ АМЕРИКАНСКИ ДОМОВЕ!

76

Яне

преди 1 месец

Има чертите на Александър Македонски! И характера! Може да е преродената му баба!

75

Анонимен

преди 1 месец

ЕК /урсула ги подкрепя по заповед на САЩ. Затова се зъби освен че е прроста.

74

Анонимен

преди 1 месец

ВОЙНАТА СЕ ЗАВРЪЩА АНРИ ПОЗИ ГАВРАТА НА СЪРБИТЕ С БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ВАРДАРСКА МАКЕДОНИЯ СЛЕД 1СВ. ВЪЛЧИ ЯМИ ПО ГРАНИЦАТА МАКЕДОНИЯ-БЪЛГАРИЯ. ИЗДЕВАТЕЛСТВА, ГОРЕНЕ НА ГЕНИТАЛИИ, УБИЙСТВА НА ЖЕНИ И МЪЖЕ, ПРЕБИТИ ДЕЦА ВЪРЗАНИ ЗА ЧИНИВЕТЕ, ЗАЩОТО НЕ ГОВОРЯТ НА СРЪБСКИ, А НА БЪЛГАРСКИ!

73

Което означава

преди 1 месец

Че въпросната госпожа Силяновска НЕ Е ЛЕГИТИМЕН ПРЕЗИДЕНТ на страната си, тъй като се е заклела в несъществуващ правен субект! И макар да претендира, че е юрист, би трябвало да знае че държава Македония в мевдународните отношения няма! Има само Северна македония!

72

Мухахаха

преди 1 месец

Гордановска... Силяновска ... все тая.

71

Анонимен

преди 1 месец

С гърците не трябва да се репчим! Силяновска има подкрепата на Путин! Скоро ще има Вагнер в Македония! Дори да не са излезли от НАТО! Ще се тества член 5! ЕС и НАТО умреха!

70

Анонимен

преди 1 месец

Гордана Силяновска-ОПРАВЕТЕ СИ ЗАГЛАВИЕТО!

69

Анонимен

преди 1 месец

Мисля, че се обръща прекалено внимание на тази жалка държава и измислените им политикани. Да ги оставим да се варят във собствения си сок. Струва си да реагираме само когато крадат историята ни. Иначе - да правят каквото искат, просто няма да са в ЕС.

68

Анонимен

преди 1 месец

Най-голямата заплаха за България в регионален план е Република Северна Македония, която има претенции за македонско малцинство в България и рано или късно заедно със Сърбия ще се опитат да направят териториален мост помежду им дори на цената на военни действия.

67

Любител Адвокат

преди 1 месец

Де факто тя в момента е президент на несъществуваща държава. Юридически съществува държавата Северна Македония, а не Македония и тя като професор тя много добре трябва да го знае. Всички подписани и издадени от нея документи могат да бъдат оборени в съда и нямат никаква юридическа стойност.

66

Съвсем скоро

преди 1 месец

ще трябва да се кълне, като президент на Република Западна България...или екстремно да емигрира в Сърбия.

65

Анонимен

преди 1 месец

Наруши Конституцията на секундата щом стъпи в длъжност.