111

Анонимен

преди 1 месец

Тва как да го рязбирам 800 хиляди отиват само през летния сезон? То ако 800хиляди отиват лятото само.. математиката хептен не излиза

110

Анонимен

преди 1 месец

Естествено. Дойде служебното правителство на Радев ГЕРБ-ДПС и хората почнаха да се изнасят...

109

Анонимен

преди 1 месец

От бгбарддака се бяга еднопосочно навън и без обратна мисъл Потекат ли ти обратните води обратно в устата пиши го бегал.

108

Анонимен

преди 1 месец

Ако клякат по цял ден да берат ягоди, да се подготвят на старини за смяна на тазобедрени стави.

107

Копейкин

преди 1 месец

Е що в Германия, бе хора? Ами там ви лъжат. Одете в Русия. Фирма "Гавнавоз" набира персонал целогодишно. 25 долара месечна заплата плюс шушони, ватенки и каскет гювеч.

106

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

Хан Аспарух горе-долу с толкова българи е дошъл на Дунава и е основал Дунавска България в която живеем днес. То си е направо велико преселение на българите.

105

Чико от Пуерто Рико

преди 1 месец

Демокрацията до къде ни докара,да слугуваме на западняците.Пропаднала държава с пропаднал народ.

104

ПУТИН НАБИРА ВОЙНИЦИ

преди 1 месец

ЗА ЛЯТОТО ПРЕДЛАГА 5000 НА МЕСЕЦ.....РУZКИТЕ ПАРТИЙЦИ ЩО СЕ МЪЧАТ В ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ, АМИ НЕ БЕГАТ БЪРЖЕ НА ИЗТОК..??... ЧИБА....

103

Прави го и ти

преди 1 месец

До 104 Анонимен. Доста се оказа,че ходят за седмица-две да "работят" и после ги "съкращават" и се връщата. И според някакъв закон във Франция примерно им се полага обезщетение на борсата от няколко месеца. И ние сме подписали договор с Франция,че в България също признаваме техните договори на работниците та щом се върнат сме длъжни да им плащаме обезщетения. . . . . Ами прави го и ти аланкоолу! Явно нещо при теб не е наред щом всичко знаеш, ама не го правиш! Това е дървен философ!

102

Анонимен

преди 1 месец

Бг европейци:)), черноработници, слугуващи на цял ЕС за стотинки, защото ония няма да бачкат това. Но пак тези хора ще са по добре от тук. Там било по евтино, ще е благодарение на тези хора.:))

101

Тодор Живков

преди 1 месец

Па лапайтe банани и бегайте свободно на запат, ха хаа хаааа хаааааа!

100

Анонимен

преди 1 месец

Недоумявам колко загубено и неквалифицирано парче е българинът. Това е заетост за ученици и студенти, а тука близо милион неграмотни тичат да слугуват за смешни пари. Подобен слугински труд на голф игрище полагах като студент 4 лета, за да си имам пари и да видя свят. После по специалността. Ама, като нямаш амбиция и специалност, тичаш на 30, 40 да ринеш дъното и да ставаш за смях. Въпрос на избор.

99

Анонимен

преди 1 месец

До Tодор Живков, екстра сме си правешки овчарю, по твое време седяхме на тъмно и лапахме дедовия. Бананите бяха лукс, освен за червенотиквеничета като теб.

98

Анонимен

преди 1 месец

Бъдете бдителниЖивотът е промяна.Както се казва човек не е съществително,а глагол.Всичко тече,всичко се мени.Миналата година в Белград видях китаец полицай.Няма невъзможни неща.

97

Анонимен

преди 1 месец

Доста се оказа,че ходят за седмица-две да "работят" и после ги "съкращават" и се връщата. И според някакъв закон във Франция примерно им се полага обезщетение на борсата от няколко месеца. И ние сме подписали договор с Франция,че в България също признаваме техните договори на работниците та щом се върнат сме длъжни да им плащаме обезщетения. Там предимно ромейти си лежат по цял ден,а ние им плащаме "озбезщетения" от над 1000 лв на месец

96

До 100

преди 1 месец

Сложи си и за коклюш. Има също бустери продават разни, не пропускай нищо. И такива хора трябват!

95

Нострадамус

преди 1 месец

Скоро 8 милиона заминават да берат домати и краставици.

94

До 101

преди 1 месец

По-добре да превиваш кръст и да правиш пари, нежели да ходиш да гласуваш и накрая да разбереш, че пак си гол и бос, прецакан и измамен. А ако това ти е хоби, има други, които макар и бавно започнаха да се събуждат от българо-съветската "демокрация".

93

До 103

преди 1 месец

Абе, аркадаш, да не пишеш на съветски кампутер, че ти се е загубила кирилицата?

92

До Лекар

преди 1 месец

От Четири пъти ваксиниран. /// Дофторе, нито сме измрели, нито смятаме да мрем. Носим си новите дрехи, гледаме деца и внуци, а антиваксърството го оставяме на вас, за да пишете "медицински" оди и тропари за края на света.