28

Анонимен

преди 1 месец

Направете си експеримент. Като се качвате на самолет за Англия скоро... просто се огледайте около вас какви екземпляри има. Ще видите ли бял и ако видите колко ще са такива. Колко ще са забрадените и брадатите. После като сте вече там огледайте се пак по улиците. Ако влезете в някое елитно заведение сигурно само там ще има повече бели, но и това вече намаля. Най-хитрата империя стана жертва на собствените си тарикатлъци

27

Анонимен

преди 1 месец

Е как те нали пият вода от рекъта?

26

Евро-Атлантик

преди 1 месец

Няма ли начин да се прекарат някакви канализации директно от Великобритания до България ? Да се изливат тук в нашите реки ? Горките индийци .....България е насреща нищо че вече не сте във великия ЕС ...те и Украйна не са ама мило и драго даваме за Зеленски !

25

А, У НАС....

преди 1 месец

ОТ ИСКЪРО ТЕЧЕ МАСЛО И МЕД.....КАТО НА ФИЛИЯ ДА ГШ МАЖЕШ, И РОМСКИ УХАНИЯ....ХАХАХА

24

Пян_Гъ

преди 1 месец

10 пъти над нормата!?! Само!?! Нищо работа, ние ви обичаме. Искаме да сме като вас: имигранти, цветнокожи, мръсотия, о-пикано и про-дрискано навсякъде, но със Сити, командващо не-хората. ЧАКАЙТЕ НИ! ИДВАМЕ! ОСОБЕНО НИЕ ОТ ДБ!

23

АнонимеН

преди 1 месец

БРИТАНИЯ Е НОВАТА ИНДИЯ! ТО Е ЯСНО, ЧЕ ТЕМЗА ЩЕ СТАНЕ КАТО ГАНГ

22

Брей

преди 1 месец

Тя таз река по-чиста от "нашето" крайбрежно море вечер. Тук пречиствателни станции....има....де няма. Някой хотели са направо в морето построени... Там няма вече миди - умряха от праховете за пране и сапуните. Няма риба - тя е с тений ... Крайбрежната. Не е лесно безмозъчен човек да има пари. Като луд с картечница е.

21

вгз

преди 1 месец

Много акат. Вероятно и вонята е доволно силна.

20

Слънчака

преди 1 месец

Аматьори! Само десет пъти, ахахахах!

19

Анонимен

преди 1 месец

Нищо ново. Ингилизите, начело с кралските особи, от векове с.рат в реката. Заради тях в средновековието е възникнала т. нар. бубонска чума.

18

ГАДОРЯН

преди 1 месец

Каквото населението такова и битието. Не ми било Темза, най ми било Ганг. Айде да ви е честито новото кралство с някой махараджа.

17

Гърция само

преди 1 месец

А у ас на Л-нуморийето с открадатите пречиствателни станции и тръбици изсипващи ФekaЛот на 12м от плажа, там колко е нормата kлоуни т РЗИ МЗ и пр.?Да разтоварят х3 пъти на ден чревно 3.5млнуши ,тонове д0местос и пиk04 гази и кожно аборбира за здраве всико 0нугундура български

16

Анонимен

преди 1 месец

Французите се готвели да плуват в Сена това лято, а Франция се готвела да се пребори с дървениците, а Микрон се готвел да пие вода от Сена ... Това обаче са фантасмагории и рекламни трикове за гостите на олимпиадата.

15

Ами

преди 1 месец

Използват я тоалетна на хора и кучета.

14

Цветан Камелий

преди 1 месец

У нас медийната среда е поне 100 пъти над нормата в Темза!

13

Анонимен

преди 1 месец

В градовете е само бетон и асфалт и всичко отива в шахтите, и от там в пречиствателните станции.

12

Хи хи

преди 1 месец

Ний си мислихме, че Запада е мед и масло, пък то било опи-кано и ос-рано ! Ама обвито в целофанче за търговски вид !

11

Любопитен

преди 1 месец

А дали може да се видят плаващи, полюшкващи се на повърхността л.

10

Ами така е

преди 1 месец

Излязоха от ЕС и oсpaха Темза.

9

Анонимен

преди 1 месец

В Англия много се рат :)))