22

Анонимен

преди 1 месец

Сатаната си ти. Да наричаш еврейския бог и баща на Христос сатана. Нямам думи на какво е заприличала анадолска джамахирия бунг*уристан...

21

Анонимен

преди 1 месец

Бой до последния ч.ифут :)))

20

Анонимен

преди 1 месец

С Израел не требва да се шегуваш, те имат много подготвена армия, все пак са заобиколени само от мюсюлмани :)))

19

Антисемит

преди 1 месец

До Анонимен 17 - Много си тъпппичък да ги знаеш тия неща. Не вярвай на какво ти пише някой си по този скапан форум, а сам потърси по интернета да видиш как евреите третират християните в Израел и колко християни живеят там. И колко християни са убити в Газа от евреите и колко църкви са бомбардирани от Израел!

18

Анонимен

преди 1 месец

За т.нар 'антисемитски' коментари на джихадисти тук нищо не мога да кажа. Но пък подобно предложение звучи така - при всеки ислямски атентат по света, навсякъде и във всяка държава да убиват по един мюсюлманин и да засаждат по една роза. Да видим къде ще свършим. Видя ли си малоумщините или още не схващаш ?

17

Анонимен

преди 1 месец

Християните от газа, които не бяха убити от Хамас, до един емигрираха в Израел. Защо ли?

16

Антисемит

преди 1 месец

Ако искате децата ви да живеят в по-хубав свят, без войни, мизерия и мъки, непременно засадете дръвчета и погребете евреи! Докато има дори един жив от семето на сатаната, по света няма да има дори един ден в мир и покой!

15

Анонимен

преди 1 месец

Нашият народ има песен за 'чер араб и три синджира роби'. Кан Кардам е ритал арабски зел*ки при вратите на Константинопол и така е спасил континента от тази ислямистка напаст. Понеже някои сте неграмотни и исторически невежи, поне би трябвало да помните измъчваните ни медици в Либия и наскоро отвлечените ни моряци. Все от араби. Евреите са ми никакви, ама не разбирам как и защо лапате резани, на тия които които винаги са ви колили и унижавали до дупка.

14

Анонимен

преди 1 месец

Мосад направо ще им разкаже играта на ряз а ните кара бини :)))

13

Антисемит

преди 1 месец

До Анонимен 11 - Преди да пишеш коментари, проучи темата да не ръсиш идиотссккии глупости! Газа е най-големият затвор в света. Който може да го напусне напуска. Защо мислиш голяма част от християните в Газа го напуснаха?! Не защото Хамас ги е гонил, а защото имаха желание и възможност да го напуснат затвора и евреите им го разрешиха, защото те това искат - ивицата Газа да бъде обезлюден. Мюсулманите араби не искат да напуснат и ще умрат там, на своята си земя! Капиш, саянимо?!!

12

Анонимен

преди 1 месец

След като Исус е евреин и всичките апостоли са евреи, как да няма евреи християни? Що за въпрос? Ти въобще отварял ли си Библия през живота си, поне половин страница да прочетеш? Първото изречение на първата страница в първото евангелие започва с родословието на Исус Христос от Назарет, син на Йосиф, син на... Соломон и цар Давид, син на Аврам. Нищо чудно, че у нас се въдят джихадисти и се гледат турски сериали.

11

Анонимен

преди 1 месец

Много ясно, че има евреи християни.наричат се месиански евреи или месианци, понеже са приели Исус за месия; това е условно наименование, иначе са си все християни, просто са родени от еврейски родители, като Христос. За християните араби знам, че от 300.000 в Газа през 2005, след идването на Хамас и изтеглянето на Израел, в момента са под 800 човека. Това вече е геноцид. Ама на никой не му пука.

10

Антисемит

преди 1 месец

Ще фърчат евфрейски дзелки, помнете ми думите! Селалището на сатаната в Тел Авив ще бъде унищожено преди това сатанистко гнездо да види 100 годишнината от основаването си. Времето на богоизбраните изтича. Не напразно това племе прокажено е подлагано на гонения над 1000 пъти през последните 3500 години. Но този път евФрейският проблем ще бъде разрешен веднъж завинаги!

9

Анонимен

преди 1 месец

Да не е Соломон Паси :)))

8

Анонимен

преди 1 месец

Арабелите са ракът на света. Плюс Рашки, кравари и китайци. Факт

7

Анонимен

преди 1 месец

Израелският представител в ООН унищожи най-демонстративно копие от Хартата на ООН, докато беше на трибуната, тази новина я видях днес във Факти, има и видео. Толкова от богоизбраните като зачитане на международните закони. Защо не я пуснете тази новина?

6

Ако някой си мисли

преди 1 месец

Че след евентуална победа на Израел над Хамас там нещата ще се кротнат се лъже. Докато няма официална арабска държава там войната ще е на затишия и възходи. Завинаги!

5

я...пак

преди 1 месец

Има араби християни. Има ли евреи християни и колко са ?

4

Анонимен

преди 1 месец

Много неща могат да се кажат, но едно е ясно: арабите никога не са си представяли това, което им се случи. Те си мислеха, че Израел ще се спре ако имат заложници. Сега ще са наясно, че при следващ опит ще бъдат изтрити от земята.

3

Ад не харесвам

преди 1 месец

Арабите и техния манталитет, но това не означава, че и те нямат за мнооооого неща право.