34

Анонимен

преди 1 месец

Хахахахахахаха тая Мая алчна алчна алчна всякакви методи пробва дано да се излъже някой да гласува в парламента да влезе пари големи да получава за нищоправене

33

Тутурутки

преди 1 месец

Ваня уверила, че няма да се събира с ГЕРБ, а в столичния общински съвет още от първата седмица са си дупе и *** срещу ПП ДБ. А т.нар приоритети са си необуздан популизъм - ще реши всички проблеми, включително и демографския... Дали пък не смята за този приоритет да впрегне младите булки от махалите? Уж млада пък лъже като дърта ...

32

До 33

преди 1 месец

вЕрваме ти!!!

31

Така, така

преди 1 месец

Те политическите партии не са като да си регистрират ООД. :) Питай ги, те ли ми поръчаха къща в Джорджия? :) Ще ми трябва и бюджет. :)

30

Трол доброволец

преди 1 месец

Ваня е по-добре от Копейкин. Няколко нива е отгоре поне. Ако някой следва този експонат в музея на комунизма в Ютюб знаете за какво хвърляне на тор говоря. Аз съм неплатен *** там - правя го от добро сърце, но ако се намери някой да плаща ще работя 24/7

29

Анонимен

преди 1 месец

До пияница мистик Ванчето не ми изглежда на ромка от Максуда, ти ще кажеш си синеок рус ариец, айде стига глупости :))) Добре е жената, само дето говори глупости :)))

28

Анонимен

преди 1 месец

Леле како...

27

пияница мистик

преди 1 месец

Ето че става това за което говорих :))) Аз не съм ксенофоб, даже се радвам за тази тенденция. Лека-полека българите ще станем малцинство и сиганьopите ще ни управляват. Ванчето с патладжанените венци от Абисиния (кв. Христо Ботев), както и нейният етнически колега от Максуда - Копейкин :)))

26

Стилиян

преди 1 месец

Хубаво приказкаше Ванчето но само като и видиш обкръжението и няма смисъл

25

Анонимен

преди 1 месец

Аиде бе, не мое да бъде! Ванчето Григорова влезе в ролята на фелдфебел.

24

Ивза

преди 1 месец

Каква отговорност бе,момиче. До сега някой да е поел отговорност за глу,,пост,,ите,сътворени при действията на пълна колективна безотговорност.Стига вече празни приказки. Хората не са толкова тъ,,пи.

23

77777

преди 1 месец

Ама Манолова нали ти предложи Пеевски за председател на ДАНС? Защо сега не го искаш? Дори и потник с неговото име носеше. Не можеж да му стъпиш на малкият пръст. Лицемери!!!!!!

22

икомунист

преди 1 месец

в момента, в който китайците преминават от тецове на възобновяеми източници на електроенергия, наще славяни воглаве с ванчето щели да запазват на баба си фърчилото. явно другаря си требва да се поучи от комсомола, като водещото звено на нация техническа

21

Лъжа

преди 1 месец

*** много лъжат!

20

Моисей

преди 1 месец

Тая взе да говори с риториката на Пеевски

19

IQ 3.14

преди 1 месец

не научиха се да я снимат тая жена с изкуствено осветление. перат всичко на автомат и излиза като се едно е била кандидат за кмент на евророма, не на славяните.

18

Рендето

преди 1 месец

Мъри, Иванкее..., аз за 34 години един бг политик не видях да отговаря за "действията и постъпките си", туй ако и да го видя, нема да могъ да го повярвам!!! -)))))))

17

Лудите

преди 1 месец

Са на мода

16

Анонимен

преди 1 месец

Спрете да се заяждате с другите.Нищо не сте направили,освен да дърдорите празни приказки.

15

Анонимен

преди 1 месец

Ваня и Мая, женския еквивалент на Слави и Тошко!