204

Няма идеален човек

преди 1 месец

По-долу един и същи човек плюе непрекъснато.Другите да си припомнят - Фердинанд Първи е възстановил националния суверенитет на България.Стремил се е държавните ни граници да съвпаднат с тези на етническата ни територия, но това не е било удобно за някои външни сили, затова и изходът от войните е бил такъв - незагубили битка, но победени и ощетени.Критикарите нека да се замислят - ако ние не бяхме предприели нещата, за които критикуват цар Фердинанд, дали съседите ни нямаше все пак да н нападнат?

203

Важна заслуга

преди 1 месец

Използвал е удобен момент на международното положение, а също и личните си контакти и е обявил независимосттана България. Дотогава сме били княжество, васално на Османската империя. През 1908 г., след 512 години Българското царство е възстановено!

202

Последна ода за БГ

преди 1 месец

Боко, Боко гърло дълбоко! Ти на Шиши повери ни и държавата затри ни! Да се слави наред по света наш башпакан и хулиган Делян, мъж на Ристьо, Лена, генерала и Доган! Кой да знае таз държава славна, че ще потъне в ***, но така се полага на хора забогатяли с убийства, кражби и измами! С меч бе България основана, а с *** бе завинаги закрита за радост на продажници и лакоми "канадски" и други еврейски измамници!

201

Анонимен

преди 1 месец

E то пък какъв и на кого цар е този самозванец? Докара България до мизерия и трупове, цар бил! Просто фалирал дребен аристократ, такива в Германия са стотици, живеели са на кредит, докато им продадат именията. На този му дали ново - България, и той я фалира.

200

Въпреки

преди 1 месец

Първа национална катастрофа, втора национална катастрофа, 200 хиляди български мъже загинали по Балканските фронтове, загуба на излаз на Бяло море след ненужната Втора Балканска море. За бога каква почит на този човек ще се отдава ? Събарят паметниците на съветска армия и отдават почит на такива хора

199

ванга е казала

преди 1 месец

Завърнели се Фердинат русия се распада

198

Анонимен

преди 1 месец

Царя пред който русия бр бита и Капитулита пред България как няма да пищят от блатостан

197

Анонимен

преди 1 месец

Заслужил човек .Единият му син ви управлява 25 години , а другият по-малкият , Тодор ви управлява 33 години .Какво сте недоволни , защо мучите ?

196

Анонимен

преди 1 месец

Да обсъждате че бил зле като имате за премиер Глафчо е някак странно! На евровизия спечели някакъв швейцарски травестит.

195

Живата мърша

преди 1 месец

Моню саксофона и пияните му надрусани наследници не са ли му достатъчни! А как е младия Хасан? Как мина сюнета?.!.

194

Русия

преди 1 месец

"любимия му дворец "Врана""Чи колку дворци сми им направили на тия германски туркофили с немските си пенсии затуй чи ни докараха 2 национални катастрофи в полза на Турция и Запада.Кофчега да бъде взривен със фекалиите вътре как комунистити напраеха с *** му мунарху фъшкиста твар Буриз Три със син цар Хасан Две.Кобургите са туркофили на Посолството и са проклятието на България докарани от турския кинеф Стамболов

193

АЗ

преди 1 месец

Кобурите и най-вече Фердинанд са донесли само злини и беди на страната ни! Лично по вина на този "цар" България сега е толкова малка! Ние се лишихме от територии, за които някога истинските царе на България са водили непрестанни войни с нашите врагове, които всъщност се оказаха и наши съседи!

192

Анонимен

преди 1 месец

Кобургите от рано подготвят почвата за царуването на цар Симеон-Хасан. Само трябва да му докарат нови поданици от Авганистан в България и кокалите на прадядо му Фердинанд. И царство Чалгария е готово.

191

Щирлиц

преди 1 месец

"Днешните условия на демокрация и уважение към историята..."Е то бива нaглocт,но чак толкова..

190

Анонимен

преди 1 месец

Управленските му решения настрана, едно не може да му се отрече - мустакът е на ниво. В днешно време само Венци Венц е някаква (бледа) конкуренция

189

Хайдутин

преди 1 месец

Няма друг управник, който да е правил толкова много пакости за България колкото ТОЯ.

188

Alex

преди 1 месец

На бай Тодър баща му се връща.

187

123

преди 1 месец

Едноличното му решение за Междусъюзническата война вкара България в спирала на реваншизъм. Ако не бяхме приети за агресор в нея - стотици хиляди животи нямаше да бъдат загубени, щяхме да сме с излаз на Бяло море, с десетки хиляди квадратни километри по-голяма територия, и то много плодородни - от покрайнините на Солун до Одрин. Да не забравяме, че губим и Южна Добруджа. И сега за капак, връщане на неговите останки, защо бе?

186

Хах

преди 1 месец

Та той не е българин, притрябвали са ни неговите останки!

185

Анонимен

преди 1 месец

Е защо. Той е Германец.нищо не е направил за България..не е Аспарух нали. Да си спи в Германия. Заедно с царя дето продаде България на ЕС и Нато