27

Анонимен

преди 4 месеца

РАДЕАМ СЕ ЩОТО БГ Е МИНАЛО СВЪРШЕНО МАКЕДПНИЯ ЩЕ ОЦЕЛЕЕЕ БГ НЕ СОРИ С ДАЩ ДОТУК БГ

26

Ееее

преди 4 месеца

Кой го бригат северните ве, да правят като вятъра

25

Анонимен

преди 4 месеца

*** татаромонголски диваци , марш обратно във родината ви близо до Чукотка.

24

Сенеката

преди 4 месеца

Абе оставете хората на фантазиите им ...почти всяка държава има такова легендарно минало...тука мине не мине се публикуват такива нелепици ...последната беше за общият произход на българите и воските...хората цяла религия са изфантазирали и в нейно име толкова золуми са направени и толкова агнета и яйца изядени ...оставете ги за тях е по добре...да има как Бойко да ни убеди ,че всичките сме кухи тикви и неговия бостан е най добрия ...знайте ли колко ще ни е хубаво!

23

Сашо

преди 4 месеца

По-добре, от колкото към Съветският ...пардон, Европейския съюз!

22

Христо Христов

преди 4 месеца

Може. И няма нищо лошото, ако сами си го искат.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Югозаоадна българия, пак не знае кво прави ... Еййй тц тц тц муухахахха

20

Анонимен

преди 4 месеца

Северна Македония няма да влезе в ЕС но албанците в нея, които вече са половината население ще влезнат в ЕС с територията й!

19

Анонимен

преди 4 месеца

Вето! Вето! Вето! Коалицията се оформя - Северна Македония, Сърбия, Унгария, Русия, Северна Корея, Китай, Иран, ислямския фундаментализъм, определени страни в Африка, а скоро най-вероятно и Турция. От другата страна сме ние, ЕС, НАТО САЩ, Израел, Украйна, Южна Корея, Япония, Австралия, Аржентина.

18

Анонимен

преди 4 месеца

И добре прави! По добре да не влиза в ЕС! Там е една пълна каша!

17

аман бе

преди 4 месеца

Айде стига с тая македония,бе!Как не ви омръзна,да ви пита човек!?Ако питаш някой креслю за какво му е,ще мълчи като оп ика на пенсионерка!Бактън!

16

Црнгрск

преди 4 месеца

Днешните българи са калпава мешавица между снажните воини на турчина Аспарух и красивите македонки по тези земи. Но се пръкна едно такова гадно племе като днешните бууллгаропитециии, де до обед псуват на мама, следобед на тата! Семето ви да изсъхне племе прокажено буггарскоо!

15

Тачо

преди 4 месеца

Незнам кво толкова се побърквате по македонските чукари.Заради тея *** и голите им баири имаме две нац катастрофи.Пускайте ги да влизат където искат,за две три години Евросъюза ще ги занули и ще останат 500 600 хиляди.

14

Пра Българояд

преди 4 месеца

Аз съм ЗА Македония в ЕС! Поне България няма да е на последното място в класацията на най бедна европейска държава! Македонците ще се научат на много европейски неща,като събиране на капачки за онко болни,бездомни спящи в контейнери за смет и доста други европейски придобивки хсхсхсхс

13

Ботьов

преди 4 месеца

Ако Македония иска да бъде на последно място по жизнен стандарт и продължителност на живота в Европа,да стане член на този *** баня съюз! Ако не вярва на думите ми,да гледа България на какъв хал е!

12

Македонец от Бг.

преди 4 месеца

Умни са. То ние като сме в ЕС сме цъфнали и вързали! То една проста Сърбия е с по висок стандарт от нас. Да бъдем реалисти,ако Македония влезе в ЕС с нея е свършено!

11

Костадин

преди 4 месеца

Колеги и колежки, 9 см в коя категория влиза, среден или малък размер, мисля, че няма нужда да се притеснявам ама вие кажете, то май доста голям процент от народа е с такъв размер и по-малък (разбира се има ѝ големи), изкажете мнение по темата!?

10

До Анонимен 6

преди 4 месеца

Абсолютно прав сте! Идеята да седят на два стола и да сучат от две майки няма да издържи дълго.

9

Мда

преди 4 месеца

Македоно-сърбостанските тролеи списват по бг вестници в полза на фашистка Расиа безплатно. За шепа дървени рубли и две кила нафта.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Пореден опит за реставрация на съветският блок изграден след Втората Световна. Едва ли е за добро, след като ще бъде последвано от политическо напрежение и яростни атаки с основна мишена на Македония/Сърбия България.