249

Анонимен

преди 1 месец

Докато има овце за стригане ще има и вълци.Герб е доказано зло за България.ПП Дб и ДПС също са за кофата с ***.Да сменим системата.

248

ГЕРБ/СДС първа сила

преди 1 месец

10 % пред втората........ Народа е ГЕРБ/СДС ....... Логично

247

Реалист

преди 1 месец

Защо всички мразят ГЕРБ? Хората на заплата и пенсия определяни от държавата ги мразят заради задържането на доходите. Бизнесмените ги мразят заради мафиотското им управление. ГЕРБ използваше властта като бухалка, за да присвоява бизнеси и да съсипва конкуренцията на клана ГЕРБ. Реално ГЕРБ задуши бизнеса в България и затова при ГЕРБ толкова много изостанахме от другите държави от ЕС. ГЕРБ от друга страна са некадърни да правят бизнес с мутренското си минало.

246

Анонимен

преди 1 месец

Да бе, строяло се. Крадеше се на поразия при ГЕРБ и нещата се правеха толкова калпаво, че непрекъснато се правеше ремонт на ремонта на ремонта на ремонта ...... Имало пари. Ами ще има повече пари за крадене, когато държиш ниски заплати и пенсии.

245

Реалист

преди 1 месец

До Бойко разбойко. А някога ка пyтитe като теб ще се научат ли, че ГЕРБ не са управлявали 12 години, а по-малко от 10? И че с всичките им кусури при ГЕРБ беше доста по-добре - строеше се навсякъде и имаше пари за всичко.

244

Гербер

преди 1 месец

До прогноза. И за какво да са в затвора? Някакви доказателства имаш ли или просто преливаш от злоба?

243

плешо

преди 1 месец

БОКО И ШИШИ -ВЕЧНА ДРУЖБА

242

до всички гробари

преди 1 месец

надявайте фесовете

241

ОЩЕ ЛИ РЕВЕТЕ...

преди 1 месец

24 ЧАСА РУСОФИЛСКИ РЕВ, ЧЕ НАРОДА ИЗБРА ЕВРОПА И НАТО....

240

молба

преди 1 месец

>Г-Н ПУТИН ! ЕЛАТЕ И ЗАКРИЙТЕ ТАЯ ГНУСНА ТЕРИТОРИЯ

239

Бат Георги

преди 1 месец

Гласуваме за Възраждане ! Долу продажната *** ограбваща страната!

238

Бойко Разбойко

преди 1 месец

До 243Уважаеми Гробачийски ДРУГАРЮ. А нещо за 12 годишните постни пици. Или вие сте един от захлебелите с ГРОБ евроусвоявания. Да не би да сте съградили поредната къща за тъща? Въпросът ми е риторичен. Известно е кои се облагодетелстваха от МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ на АГЕНТИТЕ БУДА, САВА и ДЕБЕЛЯН ФЕНОМЕТАЛНИЯ Крадец и Наглец.

237

Анонимен

преди 1 месец

Ще гласувам за тези който премахнат пенсионерите от държавнита предприятия и служби. Да избират между заплата или пенсия!

236

анонимен

преди 1 месец

"Браво" на ПП! Увеличиха пенсии и заплати с 50%, а инфлацията със 100% и има още облъчени да гласуват за тях.

235

Анонимен

преди 1 месец

Само едно не разбирам. Възможно ли е изпиране и избелване на тлъстит , мазни и гнусни ГЕРБ И ДПС петна. Ако има осведомете ме защото е явно че ПП-ДП не успяха. А това е основният упрек. И още нещо. Честито. Гробачийте са отново на власт и вече са в ход. 11% - то увеличение на пенсийте им се вижда много на "Евроатлантическите" -Путинови другари. Така, така простият матриал си го заслужава.

234

художника

преди 1 месец

Не знам Кирчо и сие колко са откраднали, но за Боко и Шиши се знае. Разликата е че Кирчо не направи нищо освен самолетна линия София-Скопие, която безславно закриха след 6 месеца. Или е некадърен, или не му позволиха.

233

Анонимен

преди 1 месец

Заготвят ни за Ох ДПС Ох Кеф.

232

прогноза

преди 1 месец

ВМЕСТО ДА СА В ПАНДЕЛАТА БОКО И ШИШИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ТАЯ СМЕШНА ТЕРИТОПРИЯ

231

цецо

преди 1 месец

боки и шиши ще оправят държавата40185

230

ОТКРОВЕН

преди 1 месец

АЗ СЪМ БОЙКО БОРИСОВ И ОТ ТРИ ГОДИНИ НЕ СЪМ КРАДИЛ.....