185

Анонимен

преди 1 месец

Богатите руснаци отдавна се ориентираха. С тяхна помощ руската армия активно напредва и постига ежедневни положителни резултати.

184

Анонимен

преди 1 месец

Става въпрос за руски олигарси, не за руски богаташи. Разликата е огромна. Олигарсите са пиявици, впити в народите на РФ и точещи кръв от тях. А Путин ще се разправи с тях един по един, ако трябва лично ще ги бута от балконите. Нима ние в България харесваме нашите олигарси. Толкова са нагли, че са ни се качили на главата като наядена въшка. Пеевски трябваше да е в затвора, не да е в управлението, да не говорим за Борисов.

183

Анонимен

преди 1 месец

Време е богатите руснаци да станат като останалите си сънародници. Важно е царят-батюшка да е добре. Щом ще се връщат към СССР трябва да знаят, че там богати нямаше. Дори партократите във всеки един момент можеха да загубят всичко и да се отзоват в Сибир, защото след като се изтребят враговете такива бързо се намират онези с пратиен билет. Напоследък доста богати хора паднаха отвисоко, от прозорци, от балкони.

182

САЩисан вие на луна

преди 1 месец

Ех, колко е лошо да си богат руснак, Ц-цццц. Простотията няма почивен ден.

181

Itso

преди 1 месец

Това рускинче на снимката със сигурност няма проблеми с безпътицата, аз бих му решил поне половината.

180

Анонимен

преди 1 месец

А нашите богаташи? Божков, Шиши, Бойко? Кога ще имат проблеми?

179

Този Който

преди 1 месец

Май много ги притеснява, че току-виж се родил нов Ленин и национализирал банките. Че и по-лошо.

178

Спонсор

преди 1 месец

Я дайте статистика на брой насел ение в Русия и колко българско е умъртвено от"китното" ни здраве опазване! Дайте и статистика колко и какви парламентарни и прочее богаташи и водопроводчи ци имаме от пране на пари и дрога? И колко Магнитени и Намагнитени имаме? Направих ме Подаръци на Либийците и Ира кчаните за милиарди по заповед на посолството!

177

"ОВЧАРСКИЯ СКОК

преди 1 месец

....вече стана "РУСКИ СКОК" --- от болничните етажи на Русия....!!!!

176

Анонимен

преди 1 месец

да скачат от 11тия етаж на болниците

175

Спонсор

преди 1 месец

Че то само в USA руснаците са 15 милиона! А нямам спомен някой да риве за УКРИТЕ! Колко щети нанесоха на българи със скромен бизнес в Чехия и Унгария? Наши те"бизнесмени" нали тръгнаха от Одеса! Ся що ривът за там пак?

174

Анонимен

преди 1 месец

Новата мечта не се нарича САЩ а Русия- там е за хора с неограничени възможности само за няколко години и милиардери, вижте в биографиите на вписаните в ФОРБС- тръгваш от сирак, даже студент- препродаваш на състудентите си купони за храна натрупваш милиони и започваш да трупаш милиарди- пък даже може и да отворите и ЧЕНЧ бюра- рублата вече започнала да се купува много...абе неограничени възможности....

173

Анонимен

преди 1 месец

Кремъл да съжали над 20 000 000 Руснаци в ЕС и да си ги върне обратно- защото те страдат от липсата на храна- магазините биле празни, студуват- Европейците едва стопляли домовете си с дърва, безработица- биле фалирали европейските заводи, фабрики, фирми, а големите си изнесли фирмите в богат Китай- моля ви сажалете ги и си ги приберете обратно! Съжалете и милиардерите си дето живеят в дворци и имения по света оставете ги да се върнат.

172

Анонимен

преди 1 месец

Запада винаги е живял с кражби и грабежи от бедни и богати .Не защитавам крадливите руски български и разни други престъпни новобогаташи но парите им не са нито техни нито на крадливия запад а на хората и държавите от които са откраднати.

171

Татко Българин

преди 1 месец

До "Майка Русия" - на теб ти е изключено веществото намиращо се под черепа ти. Трудно ми е да го нарека мозък, защото не изпълнява такива функции. Западът трябва да се събудим от летаргията и да смачкаме кремлинските джуджета като Г нид И.

170

Да

преди 1 месец

Глупости

169

Два Рова

преди 1 месец

Имаше до Киев две системи Патриот. Два патриота. Стояха гордо до летището и пазеха НАТОвското тнебе. Сега ня техно място има ДВА РОВА!

168

До 258 Вермахт

преди 1 месец

Какви нацисти бе?Разни наемници и инспектори и други са разпределени да живеят по училища и жилищни блокове. Братушките като цапнат един такъв блок с искандерче, и като погребат 60-70 Натовски войника, колко цивилни точно са убити се пита в задачата?

167

Майка Русия

преди 1 месец

Това не могат да проумеят евроатлантичетата списващи тук. Те се радват, че Русия била много слаба щото видиш ли фронтът бил застинал. Не могат да осъзнавт, че Русия буквално стъпваше на пръсти. Досега не бяха ударяли центровете за енергийно производство, само кабели и трансформатори. Не че не можеха, но преднамерено не го правеха за да не тормозят населението. Сега обаче нещата загрубяха. Свърши се. Изключват Украйна! ОТ ЩЕПСЕЛА!

166

Анонимен

преди 1 месец

Разбрахте ли евроатлантичета. Майка Русия най-после реши, че се налага да изключи Украйна от щепсела. Ударите по ТЕЦ-овете го показаха. Милиони са без ток. Скоро офанзивата започва. А ЗАПОЧНЕ ЛИ, НЯМА ДА СПРЕ. ВИЕ ЩЕ СТЕ В РОЛЯТА НА БЕЗМЪЛВНИ ЗРИТЕЛИ