29

Хмм

преди 1 месец

Проблема е и от двете страни. Има жени, които наистина причиняват страшен психически тормоз върху мъжете - т.е. търсят си го НО тука идва ролята на мъжа... или се разделяш и продължаваш напред или си П Р О С Т и почваш да биеш. Сега има и мъже, които обичат да си избиват комплексите върху жени... е тогава те са си за бой и кастрация плюс затвор. Направете като жените бре момци... като не ви харесва отивате при друга... не е трудно!

28

тука

преди 1 месец

тука кифлите го обърнаха на бг мама. Ми като сте виновни и не си сядате на *** да си гледате къщната работа и семейството ще ядете шамарите. Никой не Ви е виновен, че Ви се пляска с половината град! Айде всеки да си знае мястото в обществото.

27

мога да кажа

преди 1 месец

Мога да кажа, че никой не е застрахован. Смея да твърдя, че съм хубава жена, с хубава работа, изкарваща достатъчно пари. Имам и собствено жилище. Живеех с мъж на семейни начала, който в началото не проявяваше никакви признаци, докато един ден просто си изпусна нервите и ме удари. Била съм виновна. Хубаво дори да е така, не смятах, че това е решението. Разделихме се ведната, но и до ден днешен има едно неприятно чувство на несигурност, когато имам партньор. Българският мъж има доста комплекси.

26

НА РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 1 месец

оТКЪДЕ СЕ НАВЪДИХА ТОЛКОВА МНОГО ИМПОТЕНТНИ НАСИЛНИЦИ -СИГУРНО СА БИВШИ КОМУНИСТИ

25

не си

преди 1 месец

не си истински българин ако не си си бил жената поне един път. Познавам един дето я плеска и на легане и на ставане. Мойта я е питала как търпи, и жената е казала, че и да го напусне пак ще я види някъде и ще я плеска, даже и е казал че ще я гърми. В 80% от случаите свършват с убийство и после самоубийство. То не е и да избягаш братче. Българският "мъж" е апотеоз на примитивното и нереализирано съществуване.

24

ужас

преди 1 месец

Престанете да ни налагате тия евроатлантически ценности. Затова сме на тоа дередже жените да ни се качват на главите. Изпусната работа. То и мъже няма вече, където да постявят жената ня масто и да и покажат кой мъжа в къщата. ако се наложи да и плеснеш два шамара, ще те съди. Къде отидоха времената когато жената беше истинска жена и си понасяше дори боя, когато е виновна. Сега няма истински жени, а само разглезени фръцли. Затова няма и семейства! Мъжете са сами, защото няма истински жени!

23

XuTbP5bP

преди 1 месец

До анонимнаНикой не го интересува, така става като няма бащина фигура в семейството. Стой с котките и в селектираните fb групи.

22

анонимна

преди 1 месец

И преди да ме плашите как ще стоя с котките, да точно така, котките са сто пъти по-добри от вас, но защо пък си мислите, че нямаме деца? Свърши се с господството ви, точка по въпроса! Все пак не всички мъже са такива като някои във форума, а и нерядко и жени какви има!

21

XuTbP5bP

преди 1 месец

До анонимнаНе зяй ***.

20

анонимна

преди 1 месец

Стига сте плюли жените бе .....! От психическо насилие все пак може да се отървеш, но от физическото често не. И ако се сбъдне вашата мечта да лишите жените от права - образование, право на наследство, изобщо право да излизат и да говорят дори, какво ще постигнете, да не би да си въобразявате, че жените по света ще ви се радват, да не са като българките?! Я СЕ ПОСПРЕТЕ МАЛКО И СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ МАНИЯТА ДА СТЕ ГОСПОДАРИ, ДОНЯКЪДЕ ВИ РАЗБИРАМ, ЧЕ НАВЪН СИ ПОДВИВАТЕ ОПАШКИТЕ ПРЕД ШЕФА, НО ВСЕ ПАК....

19

Рецепта за лоша жена

преди 1 месец

"Печка на дърва, мокри дърва и много деца."

18

XuTbP5bP

преди 1 месец

Варно е! Жените наистина са сатанли прекалено агресивни напоследък, тъй като все по-малко внимание им се обръща, защото прекалиха с глупостите.

17

Анонимен

преди 1 месец

Все още в държавата няма, освен адекватни, реципрочни мерки към насилника, така и обществена нетърпимост към насилието. Нещо повече- по-силният надделява и вместо жертвата да получи справедливо правосъдие, най-често тя става отново потърпевша, този път от институциите, които би трябвало да й помогнат....

16

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не ескалира, НПО организациите в България ни вменяват чувство на вина и целят да настроят обществото да приеме Истанбулската конвенция, с която после да развращават децата ни!

15

Анонимен

преди 1 месец

До До 9 - Истинският мъжкар не вдига ръка срещу жена, защото знае много други начини, за да я усмири. Ама кой да ти каже ...

14

Анонимен

преди 1 месец

И това при положение, че ПП/ДБ шумно приеха закон за домашното насилие, в който ако имаш 6 месеца съжителство с партньор можеш да носиш отговорност.Пита се, какво помогна за домашното насилие 6 те месеца съжителство в закона на ПП и ДБ?

13

Жени!

преди 1 месец

Стегнете се и изкарайте по един курс по източни бойни изкуства! Така ще спечелите уважението на мъж, възпитаван с бой още от детските си години. :))

12

До 9

преди 1 месец

Лес6ийките феминистки ли ще казвате какво значи мъж? Точно тъпите, нахални, агресивни жени, които първи започват да обиждат и да посягат, предизвикват насилието срещу себе си.

11

Анонимен

преди 1 месец

кастрираите мьжете да е мирен света и богат израел :)))

10

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно го е правил и с други жени!