285

Подсказвам

преди 1 месец

опасно за русия.

284

СМЕХ...

преди 1 месец

.....И , КАТО КОЛКО ОПАСНО МОЖЕ ДА ТИ СТАНЕ , БЕ....ХА,ХАХАААААААА......

283

bunak

преди 1 месец

аз съм психолог и внимаваите---за да повтарят руснаците постоянно,че ако се намеси запада става опесно,означава,че големо шубе ги е хванало и умират от страх.

282

Анонимен

преди 1 месец

Да прав си, нас може да ни няма, но и вас няма да ви има със сигурност. Поне светът ще се отърве от мерзавците.

281

Те вече

преди 1 месец

говорят като господари на света.

280

Анонимен

преди 1 месец

Прати ли НАТО войски в Украйна, става опасно.........за Путин и антуража му.

279

Джон Ленин

преди 1 месец

До Честито Ако съюзниците - USA и GB не бяха подкрепили ссср по време на втората Световна война , сега нямаше да има Русия и Путин ...

278

Джон Ленин

преди 1 месец

До Крум По Марсианската телевизия ... ще гледаме парада на Путин ...

277

Анонимен

преди 1 месец

Опасно става за вас :)

276

rambaldievskievich

преди 1 месец

До Крум (276): По руските телевизии. Не по нашите. Той (парадът не е наш).

275

ха,ха,ха

преди 1 месец

А как върви Петицията за оставката му?

274

Анонимен

преди 1 месец

Няма Войски.Как та това е чиста война от други държави.Затова има Вратичка.Доброволци.Доброволци лвтци,доброволци оператори на дронове,доброволци снайперисти.Списъка е много дълъг.Така както по време на гражданската война в Испания 1936 имаше цели войскови съединения от двете страни под фасадата на доброволци така и сега предстои този сценарий.Първо на живата вълна руснаци ще се изправи жива вълна от бивши муджахидини,ДАЕШ,все яли хурката на руснаците.Вместо да гледат крави в Алпите на фронта.

273

Крум

преди 1 месец

По кой телевизионен канал ще предават парада в Москва на 9 май?

272

Юлиян

преди 1 месец

Крим беше върнат в пределите на Русия от "учтиви и възпитани млади мъже".Ако жителите на полуострова искаха,нямаше да стоят настрана.И референдумът го доказа.Както се казва.Масата е квадратна,земята е кръгла,въздухът е за всички,КРИМ - РУСКИ!Скоро и Одеса,Николаев,Херсон и Харков.За Лвов ще помислим.

271

Юлиян

преди 1 месец

Защо си "чешете"езиците напразно и се правите на значими,все едно от вас зависи нещо."Шайката"на Зеленски и западните медии могат да вдигат олелия колкото искат.НАТО в Украйна,колкото африканци на Северния полюс.Може да се мернат един двама за разнообразие,но постоянно-абсурд.И НАТО-то го знае добре.Затова и все "мисли"и"размисля" за"пряка намеса".Ще мисли,ще мисли и като се "напечели" и свършат украинските мъже и няма да има повече"шарани самоубийци",ще свие ".байряците".

270

Libre comme air

преди 1 месец

По вероатно е западът да праща съвременни оръжия на Украйна..които да чупят руските празни тикви!!!

269

Чичолина

преди 1 месец

Петицията ми звучи като тате,мамо помагайте,че лошият Иван все ме бие.Къде сте мамо,тате?

268

Анонимен

преди 1 месец

В Севастопол официално имаха право на 20 000 контингент, но те никога не са пускали украинската гранична полиция на проверка. Постоянно имаше скандали с украинците, които искаха да проверят колко персонал има в базите и руснаците така и не пуснаха никой. Руските кораби, които влизаха и излизаха, също отказваха инспекция, а имаха и военно летище. Реално броят на войниците в Севастопол в навечерието на анексията е бил много повече от разрешение 20 000 души.

267

Дарк

преди 1 месец

Събра ли подписите Петицията на победителите,че чакат и Запада да се бие?Ще има да чакат!Петиция!Ха,ха,ха!И в Холивуд не са се сетили още за такъв сценарий,не че е нямало подобни филми като "Всички страхове",в който президентът на САЩ си напрягаше мозъка да прати или не войски в защита на Чечня.Големи монолози и диалози бяха,голямо напрежение бе,като че ли Чечня е независима държава поискала им войски.Е,сега ще им поискат.Ша пратят га цъфнат налъмите на Костов!

266

Анонимен

преди 1 месец

Крим беше превзет от войниците от руските бази в Севастопол, където те се намираха по договор за приятелство до 2040 г. Договорът беше до 2017, но през 2013 г руският агент Янукович преподписа до 2040 без да има никакъв зор. Също той отмени наборната военна служба в Украйна и последният набор се уволни през Ноември 2013. А през Март 2014 руснаците си свалиха отличителните знаци и излязоха от базите си в Севастопол и превзеха Крим. В Севастопол официално имаха право на 20 000 контингент.