12

Анонимен

преди 1 месец

Много добре работят хората по почистването от тунелни плъхове!Няма да се уморя да повтарям,че само те знаят най-добре как да се изчисти тумора!Както при нас някой орди и *** си имат Мешере,така е и при тези хора и е крайно време да се проумее този факт!Едва чакам и Тръмп да дойде да измете никому ненужната и безполезна паразитна организация ООН

11

Анонимен

преди 1 месец

Гледам клиповете от последните часове в нета.Това което се случва е ужано.Гледам как танкове и самолети избиват хора. Това е светът през 2024 г.Това е света на умиращия западен свят.Не знам за вас но аз лично ще бъда до последно със страни като Русия, Китай и т.н. Този свят има нужда от алтернатива.Тази планета трябва да се отърве от организации, като САЩ и ЕС. Просто планетата няма шанс ако те продължат с действията си.

10

Анонимен

преди 1 месец

Биби, когато приключиш с тези, обръщай на север към турците. Имаш нашата пълна подкрепа в похода срещу ислямския варваризъм.

9

Анонимен

преди 1 месец

Тоя филм не спира от 90те. Тъкмо се бяха разбрали израелци и палестинци и взаимно се признаха, и един луд уби израелския премиер, а Хамас направо изклаха цялото си правителство и се отказаха от мирния договор. Сега, да речем че някой 'официален представител' на палестинските араби отново сключи мир и Хамас изчезнат, ще изникнат други джихадисти, които пак ще започнат война. Малко е като със северно македонците историята, уж смениха името си и подписаха договори, ама си знаят тяхното упорито.

8

Българин

преди 1 месец

Бой, до последният джихадист! Зъб за зъб, око за око! Така се прави, ако искаш да те уважават, а не като меките китки от Европа! Направи си разходка вечер в някой голям европейски град, само *** и арабеси! ***!

7

Анонимен

преди 1 месец

Там очевидно е какафония и анархия. Израел води преговори с Хамас, други джихадистки организации стрелят по тях по същото време, 'цивилни' държат заложници, уж 'официалното палестинско правителство' е в Западния бряг и на практика не може да стъпи в Газа, Египет строи огради, за да спре инфилтрация на ислямисти на територията си, ООН държи безполезни речи и оправия няма. И да се саморазпуснат Хамас, ще има поне още 2-3 ислямистки структури, които ще продължат провокациите. Ужас.

6

6толъчка на Сатаната

преди 1 месец

в Действие!

5

до

преди 1 месец

Защо?Израел беше нападнат на своя земя от едни фанатизирани диваци.Те колеха, изнасилваха и палеха.Сега Израел провежда операцията в своя защита, не е отишъл нито в Кувейт, нито в Иран.Апропо, ако създадете Палестинска държава, да приемем тази хипотеза, тя колко ще издържи преди да подари пак властта на ислямисти, които да нападнат отново Израел.

4

Анонимен

преди 1 месец

Ще има ли санкции за Израел? Ембарго? Отнемане на активи в чужбина?

3

Анонимен

преди 1 месец

Напред приятели, целият цивилизован свят иска да унищожите ислямската заплаха.

2

Идеалист

преди 1 месец

Геноцидът е във вихара си. Израелците са забравили миналото си, защото зад тях твърдо стои САЩ!

1

Анонимен

преди 1 месец

Защо държат заложниците .. на никой вече не му е ясно. Постоянно ги провокират.