24

Анонимен

преди 1 месец

Каква радиация бе, творци на измислиции? Какво общо има радиацията с водата??? Я си прегледайте учебниците по физика и после пускайте тези пропагандни статийки. И тази статийка си я заврете в ... (раздел хумор), където и е мястото.

23

Анонимен

преди 1 месец

200-300 уранови кладенеца, колко е то? Щом от Кремлин и Росатм казват, че няма проблем - значи няма. Мужиците могат да пият и се къпят на воля. Муахахаааа

22

Уранов Кладенец

преди 1 месец

Войната на Рассия срещу Русия продължава, но с ядрените 00 на държавата им.

21

Alex

преди 1 месец

Кво по дяволите е уранов кладенец?

20

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 месец

Защо четете само загравието? В самата статия е записано, че повишеното ниво на радиация е напълно безопасно, но имало някакви вероятности и то при определени условия да стане евентуално опасно. Елементарна пропаганда с цел паникьосване на хората. А иначе изтичанията във Фукушима са напълно безопасни и евроатлантически - един съвет, въпрек, че скумрията е една от най-вкусните риби, аз ви препоръчвам да се въздържате да я купувате.

19

Анонимен

преди 1 месец

Което ми напомня за една по-малка и по-окрадена държавица поробена от запада където радиация се излива спокойно на плажа на ....номорец и никой нищо не прави години наред. Същото се случва и в някои поточета които се вливат... десетки обекти без контрол - хубава работа ама европейска. И тук не става дума за природни бедствия, дори не става дума традиционния 5см. сняг който демокрацията е неспособна да почисти или обичайния дъжд който традиционно залива изоставените от държавата населени места.

18

Анонимен

преди 1 месец

Повтаряте се. Утре отново напиши същото за радост на атлантиците.

17

Знаещ

преди 1 месец

И в Щатите има много замърсени места с радиация без да са обявени като такива.Знаем ги например любителите рибари,местните си щъкат с кучета и дечица,къпят се,чак и плащат двойно за къща с изглед към езерото.Човечеството до ден днешен се трови с каквото се сетите,храни,енергоносители,горива.За страна,където си избират диктатор за 20+ години вожд това е най-малкия проблем!За някой коментиращи ракията и чесъна бяха панацея за смъртоносен вирус,за един уран ли да правим проблем?

16

Анонимен

преди 1 месец

Раши стан е огромен ГУЛАГ в който нещата се решават по Сталински- има човек - има проблем, няма човек- няма проблем!

15

Василев

преди 1 месец

Русия е велика ядрена държава и единствената страна, която може успешно да се противопостави на хегемона и англосаксонските ястреби!Русия е трън в очите на великите и всемогъщи англосаксонски корпорации и банки, защото виждат че тя се явява единствено препятствие за тотален планетарен контрол над всичко, което диша и шава на планетата Земя!Русия е велика и всемогъща, не може нация която е дала толкова култура на света и отворената си космополитна руска душа, да бъде окована и подчинена!Морис!ЦРУ

14

Христо

преди 1 месец

Много са притеснени от началото на войната в Украйна,всички писатели в Днес бг за лошото състояние на Русия.Хвала на таквъз добросърдечност и съпричастие.От умиление пускам сълза....

13

DW =WC

преди 1 месец

А жълтокафявото Гнойче Жмеле пропагандеН Ейджънси защо забравя да спомене за НЕ-наводненията в Тексас и в Южна Франция и НЕ-радиацията в нЕкои "демократични" страни?!? НЕполиткоретно,а? :) :) :)

12

Анонимен

преди 1 месец

Пуснахте тази хибридка от Дойче веле вчера, дори ище си стои на сайта... Междодругото горящите вече 3 дена оръжейни заводи в Германия сигурно са ивхърили повече радиация.

11

Опитни мишки

преди 1 месец

Нали прави военни учения за ядрена война. Затова прави опити с крепостните

10

Анонимен

преди 1 месец

Кой финансира тези красиви учени, и правили ли са действителни тестове, или само грацат паника?

9

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 7. Те в Русия ги раждат солдатите готови с шинел и автомат още в родилното, а не чак след 18-20 години нали така ?

8

Маймун

преди 1 месец

Нищо не е станало,разбира се-както и в Чернобил през 1986.Ще отричат докато не ги хванат по бели ***,но тогава ще кажат,че гащите са черни.

7

Анонимен

преди 1 месец

Той Путин нали си взема от Швейцария защо да се тревожат ? В Русия има 30 млн жени в детеродна възраст като родят по 10 деца (нали такава е заръката на вождът) ето ти 300 милиона солдата. Не са сложни сметките там. Добре че сме далеч от тая дупка честно !

6

Фют

преди 1 месец

Истинския облик на магучая.

5

Анонимен

преди 1 месец

Мужикистан , ребята...